Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kic83 wrote:Duphaston bierze się albo po potwierdzonej owulacji przez lekarza na USG
albo
jeśli znasz idealnie swoje ciało to dwa dni po stwierdzonej owulacji wg Ciebie4x córka😁❤️🤪
-
nick nieaktualnykic83 wrote:motylek działacie dziś?
A wiecie co mnie pociesza? To, że nie odebrałam testów clearblue z poczty, więc jutro je sobie odbiorę, a jak nawet w tym cyklu nam nie wyjdzie, to jeszcze owu przewiduje przed końcem stycznia, więc zdążę je wykorzystać zanim stracą ważność 😂 bo są do końca stycznia właśnie 😂 aczkwiek nie powiem, bo mocno liczę na złoty strzał już w tym cyklu. Mój P miałby piękny prezent na urodziny (15.01) -
kic83 wrote:dokładnia jak Annia pisze 2dpo ale od stwierdzonej owulacji, żeby jej nie zahamować, nie ma co też brać za późno bo wydłużasz sobie w ten sposób cykl i go zaburzasz, i zmieniasz też termin owulacji w następnym cyklu
Jeśli w tym cyklu się nie uda to pòjde do innego lekarza może coś nowego się dowiem.4x córka😁❤️🤪
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
motylek1909 wrote:Nie, nie ma szans mój już poturbowany lekko niestety, więc odpuszczamy. Bo ❤️ było też w 9dc, ale bez finału w środku... Więc 3 dni z rzędu, to i tak sporo jak na nasze problemy. Będzie co będzie! A mam nadzieję, że będzie pozytywnie pozostaje zacząć się modlić i niestety odliczać do testowania 😂 tylko dlaczego ten czas się tak dluzy...
A wiecie co mnie pociesza? To, że nie odebrałam testów clearblue z poczty, więc jutro je sobie odbiorę, a jak nawet w tym cyklu nam nie wyjdzie, to jeszcze owu przewiduje przed końcem stycznia, więc zdążę je wykorzystać zanim stracą ważność 😂 bo są do końca stycznia właśnie 😂 aczkwiek nie powiem, bo mocno liczę na złoty strzał już w tym cyklu. Mój P miałby piękny prezent na urodziny (15.01)
Tego Wam życzę! Pięknego 🎁
Ha ha dla nas też trzy dni pod rząd to prawie jak maraton 😂motylek1909 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykic83 wrote:Tego Wam życzę! Pięknego 🎁
Ha ha dla nas też trzy dni pod rząd to prawie jak maraton 😂
Kic - Twoje wyjazdowe seksy nie mogą się skończyć inaczej, jak ciąża! Wydajesz się być tak pozytywna, wesoła kobieta, że nie widzę innej opcji, jak takie wynagrodzenie wyjazdowego maratonu! -
A mnie dalej bolą cycki 😂😂 ot coś z nimi nie tak.. Nie czaje tego..Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Annia wrote:To może jeszcze odbije do góry, taki spadek chyba nie jest decydujący o niczym jeszcze, będę za to trzymała kciuki. A ile jesteś dpo?
13dpo. Na razie się nie nakrecam, zobaczymy co będzie -
motylek1909 wrote:Noooo, wiesz, ja i tak dumna jestem z niego, że w plodne tak działał bez marudzenia, serio! Potrzebowałam takiej motywacji od niego, potrzebowałam zobaczyć, że on też chcę tego maluszka i czeka na testowanie razem ze mną
Kic - Twoje wyjazdowe seksy nie mogą się skończyć inaczej, jak ciąża! Wydajesz się być tak pozytywna, wesoła kobieta, że nie widzę innej opcji, jak takie wynagrodzenie wyjazdowego maratonu!
Ale jesteś kochana! Miód na moje serce 💚 mam nadzieję, że tak będzie
W końcu nie na darmo się naohałam i ehałam podczas seksu hotelowegoEvelle28, Nona, dmg11 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyJa muszę się wam pożalić trochę mam bardzo kiepski dzień test wyszedł biały a dodatkowo miałam mocne spięcie z rodzicami przepłakałam pół dnia generalnie obiecali jedno zrobili drugie i to diametralnie zmienia nasze plany jesteśmy przez to w kropce przykre to jest że moja mama i mój tata w taki sposób zachowują się wobec sowich dzieci i traktują je nierówno bo mojemu bratu jakoś przeszkód nie robili obawiam się że wyniknie Z tego jakaś grubsza awantura rodzinna
-
Są wyniki Betka 189.
Biedronka89, Evelle28, Angie1985, Mlodamezatka, motylek1909, Marti29, Kitka_87, StarającaSię, Inaa89, Ulaa, Pszczolka36l, kic83, martimarti, Nona, Madlene28, kkasia, Nadzieja94, Nynka, Annia, Turkusowa90, dmg11, Morwa, Edyciak, Klaudia9212, Su, Ounai, boo123, BB__Anna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedronka89 wrote:Ja muszę się wam pożalić trochę mam bardzo kiepski dzień test wyszedł biały a dodatkowo miałam mocne spięcie z rodzicami przepłakałam pół dnia generalnie obiecali jedno zrobili drugie i to diametralnie zmienia nasze plany jesteśmy przez to w kropce przykre to jest że moja mama i mój tata w taki sposób zachowują się wobec sowich dzieci i traktują je nierówno bo mojemu bratu jakoś przeszkód nie robili obawiam się że wyniknie Z tego jakaś grubsza awantura rodzinna
-
nick nieaktualny
-
Kamila gratulacje kochana! Piekna beta! ❤️🍀🍀🍀 teraz tylko spokojniej ciazy ❤️
Echh a u mnie powiem Wam ze ciezki powrot do pracy byl dzisiaj 😒 rano ledwo wstalam i juz chcialam rzucac ta robote 😅
Dzisiaj taak mnie okrutnie mocno sutki bola, ze az stanik ciezko nosic. W lewej piersi az pod pache promieniuje.
Z jednej strony mialam nadzieje ze cykl pyknie szybko, moze szybsza owulka w kolejnym cyklu by sie udalo, a tu dzisiaj 27 dc najprawdopodobniej dzisiaj owulacja dopiero... ten cykl bedzie mial ze 40 dni... jak tak dalej pojdzie ... nawet nie chce myslec.
Kupilam sobie dzisiaj bromelaine tylko nie wiem jak ja brac. Ktoras z was brala, po ile dziennie, jak dlugo?
Zastanawiam sie jak sie jeszcze wspomoc w tym cyklu. Troszke boje sie luteine brac bo nie jestem na 100% jak z ta owulacja u mnie jest teraz bo temp nie mierzylam wczesniej. Wiec nie chcialabym sobie jeszcze bardziej cyklu przedluzyc. A u mnie i tak sa dlugie, pozna owulacja i najprawdopodobniej pozne zagniezdzenie.13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙