Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
motylek1909 wrote:zakochanaaw - trzymam kciuki, żeby temp jutro odbiła i żebyś jednak zatestowala :*
Annia - uparta jesteś, ale to dobrze! Trzymam kciuki za to, żeby jutro temp się utrzymała i żeby beta wyszła bardzo pozytywna 😍
Guśka21 - Testowalas dziś!? Jak wynik?
Klaudia9212 - testujesz jutro? Jeśli tak, to trzymam kciuki
Biedronka89 - na kiedy masz termin @? Może jeszcze nie wszystko stracone?
Oj Motylku dziękuję Ci ale już nie ma szans żeby obiła 🙂 także spokojnie czekam na @ choć nie mam bóli okresowych 😝
Trzymam mocno kciuki za Was dziewczyny ❤️
motylek1909 lubi tę wiadomość
Starania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
Ona 24l. - Brak owulacji, io, tsh, mutacje MTHFR_677C>T i MTHFR_1298A>C i PAI-1 4G układy heterozygotyczne...
On 35l. - 04.19 teratozoospermia - 0%/10.19 - 3-4%/7.04 - 3%/10.06 - 0%, usg jąder i badania krwi - ok.
15.06. - laparoskopia, histeroskopia i hsg.
niedrożne obydwa jajowody - UDROŻNIONE
03.11 - hematolog
16.11 - klinika leczenia niepłodności
cykle stymulowane... bez efektów
04.01.21-decyzja o próbie inseminacji a później in vitro
21.01.21- beta 12,5
01.02- mamy pęcherzyk!
09.02 - mamy zarodek!
15.02- mamy serduszko!!
Nasz naturalny cud 🥰 -
nick nieaktualny
-
Madlen28 brawo. Wzruszyłam się, ale wiedziałam od początku, że będzie dobrze ❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍
Kamila 90 śliczna beta, rosnijcie zdrowo 😍Madlene28 lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angie1985 wrote:Piękny Kropek. ❤️❤️❤️❤️Mimo że jestem mamą dwóch synów nadal nie mogę się nadziwić że z takiej maleńkiej kropki będzie dzidziuś. Cud natury i życia.
Piękne słowa ja też mimo, że mam już córeczkę to wciąż nie mogę uwierzyć, że noszę w sobie maleńkie życie ❤ cudowne uczucie 🤗
Pszczółko dziękuję Ci jeszcze raz za wsparcie ❤😘 trzymam kciuki bardzo mocno 🤗
Ounai trzymam kciuki za wizytę. Daj znać po i czekam na zdjęcie kropeczka 🤗😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2020, 21:18
Pszczolka36l, kkasia, motylek1909 lubią tę wiadomość
-
motylek1909 wrote:Jak u Ciebie Pszczółko?
Nona, kkasia, Nynka, dmg11, Inaa89, Su lubią tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Hej Dziewczyny, nie udzielam się, ale podczytuje Was w wolnych chwilach i bardzo Wam kibicuje! Gratuluję wszystkich dwóch kreseczek, a za pozostałe trzymam cały czas mocno kciuki! 🙂
Wiem, że to pytanie padało już nie raz, ale nie mogę się odnaleźć w tych wszystkich wpisach... Możecie mi przypomnieć w którym dniu cyklu powinno się badać progesteron?Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
Pszczolka36l wrote:Dziekuje, że pytasz. Jutro idę betę i jestem przerażona. Objawów póki co nie mam. Proszę o kciuki i modlitwę 🙏🙏✊✊
Szczerze mówiąc ja też nie mam nie wiadomo jakich objawów. Piersi mnie bolą, a najbardziej sutki, a poza tym raczej nic. Czasem mnie zemdli od czegoś no i czuję zapachy trochę bardziej 🤔 zwłaszcza pot i męskie skarpety 😂😂😂
Wymodliłam sobie szczęście to i za Ciebie się pomodlę 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2020, 21:31
motylek1909, Pszczolka36l, kkasia lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Kic mysle że zaciazysz jak się przyznasz nam tu że połowę ochow i achow udawałas w tym hotelu dla klimatu hahaha
Ja czasem krzykne żeby było miło, przyznaję
Choć kręci mnie tylko jak on na górze lub od tyłu. Jak ja na górze to mało czuję i szybko zmieniam pozycje hehe
Pozdrawiam teraz z Walencji
No to mamy tak samo z tą pozycją Od tyłu najbardziej lubimy
Co do wzdychania jakoś czasem tam lubię pojęczeć ha ha ha
Dobra przyznaje się dla samego zaciążenia 😂
A Wy wciąż na wyjazdowym? Zazdro! 🍷🍸motylek1909, Nona, Inaa89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
lorinka9191 wrote:Hej Dziewczyny, nie udzielam się, ale podczytuje Was w wolnych chwilach i bardzo Wam kibicuje! Gratuluję wszystkich dwóch kreseczek, a za pozostałe trzymam cały czas mocno kciuki! 🙂
Wiem, że to pytanie padało już nie raz, ale nie mogę się odnaleźć w tych wszystkich wpisach... Możecie mi przypomnieć w którym dniu cyklu powinno się badać progesteron?
20-21 dc. w regularnych. generalnie tydzien po owu. jak w 20dc nie wyjdzie powyżej 10 (ta jednostla z molami) to nastepny dzien trzeba powtórzyćlorinka9191 lubi tę wiadomość
💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
motylek1909 wrote:A w tym gorszym wypadku - uda Ci się jeszcze testować w styczniu?
Napewno nie dzięki Duphastonowi miałam cykle 31 dniowe, teraz nagle owu w 14dc, @ jeszcze nie przyszła i teraz nic nie wiem ale wątpię by się udało jeszcze w styczniu zastestować ;pmotylek1909 lubi tę wiadomość
Starania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
Ona 24l. - Brak owulacji, io, tsh, mutacje MTHFR_677C>T i MTHFR_1298A>C i PAI-1 4G układy heterozygotyczne...
On 35l. - 04.19 teratozoospermia - 0%/10.19 - 3-4%/7.04 - 3%/10.06 - 0%, usg jąder i badania krwi - ok.
15.06. - laparoskopia, histeroskopia i hsg.
niedrożne obydwa jajowody - UDROŻNIONE
03.11 - hematolog
16.11 - klinika leczenia niepłodności
cykle stymulowane... bez efektów
04.01.21-decyzja o próbie inseminacji a później in vitro
21.01.21- beta 12,5
01.02- mamy pęcherzyk!
09.02 - mamy zarodek!
15.02- mamy serduszko!!
Nasz naturalny cud 🥰 -
lorinka9191 wrote:Hej Dziewczyny, nie udzielam się, ale podczytuje Was w wolnych chwilach i bardzo Wam kibicuje! Gratuluję wszystkich dwóch kreseczek, a za pozostałe trzymam cały czas mocno kciuki! 🙂
Wiem, że to pytanie padało już nie raz, ale nie mogę się odnaleźć w tych wszystkich wpisach... Możecie mi przypomnieć w którym dniu cyklu powinno się badać progesteron?
Pierwsze badania, czyli te w fazie folikularnej, najlepiej wykonać między 3. a 5. dniem cyklu, a kolejne, które wypadają w trakcie owulacji, między 12-14 dnia cyklu (przy 28-dniowym cyklu) lub na 12-14 dni przed spodziewaną miesiączką (w pozostałych przypadkach). Oznaczenia w fazie lutealnej przeprowadza się zazwyczaj ok. 21. dnia cyklu.lorinka9191 lubi tę wiadomość
[/url]
Pszczolka36l wrote:Dziekuje, że pytasz. Jutro idę betę i jestem przerażona. Objawów póki co nie mam. Proszę o kciuki i modlitwę 🙏🙏✊✊
Pszczółka mocno trzymam!!!Pszczolka36l lubi tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualnyNona wrote:Kic mysle że zaciazysz jak się przyznasz nam tu że połowę ochow i achow udawałas w tym hotelu dla klimatu hahaha
Ja czasem krzykne żeby było miło, przyznaję
Choć kręci mnie tylko jak on na górze lub od tyłu. Jak ja na górze to mało czuję i szybko zmieniam pozycje hehe
Pozdrawiam teraz z Walencji
Pokaż troszkę widokówkic83, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylorinka9191 wrote:Hej Dziewczyny, nie udzielam się, ale podczytuje Was w wolnych chwilach i bardzo Wam kibicuje! Gratuluję wszystkich dwóch kreseczek, a za pozostałe trzymam cały czas mocno kciuki! 🙂
Wiem, że to pytanie padało już nie raz, ale nie mogę się odnaleźć w tych wszystkich wpisach... Możecie mi przypomnieć w którym dniu cyklu powinno się badać progesteron?lorinka9191 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykic83 wrote:No to mamy tak samo z tą pozycją Od tyłu najbardziej lubimy
Co do wzdychania jakoś czasem tam lubię pojęczeć ha ha ha
Dobra przyznaje się dla samego zaciążenia 😂
A Wy wciąż na wyjazdowym? Zazdro! 🍷🍸Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny