Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj miałam dostać okres i cisza więc mam nadzieję, że ten pęcherzyk ciążowy, który widzieliśmy na usg rozwija się ładnie.
W poniedziałek pojadę na betę jeśli dalej nie będę miała @ i potem za kolejne 2 dni zrobię 😉
I jak będzie wszystko ok to wtedy umówię się jakoś w połowie stycznia na usg żeby zerknąć na serduszko ❤️Kitka_87, Inaa89, dmg11, Annia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlaa wrote:Ja dzisiaj miałam dostać okres i cisza więc mam nadzieję, że ten pęcherzyk ciążowy, który widzieliśmy na usg rozwija się ładnie.
W poniedziałek pojadę na betę jeśli dalej nie będę miała @ i potem za kolejne 2 dni zrobię 😉
I jak będzie wszystko ok to wtedy umówię się jakoś w połowie stycznia na usg żeby zerknąć na serduszko ❤️
Siknij na test! No plisssss ja uwielbiam patrzeć na testy 😍dmg11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymotylek1909 wrote:Na Pilates dziś nie doszłam 😂😂😂 ale mam od dziś postanowienie ćwiczyć codziennie, a jak nie ćwiczyć, to zacząć biegać. Kto idzie w to ze mną??? Może na dłuższy czas zajmie to moje myśli, bo wstyd mi przy moim piłkarz 😂
Jaaa! Od wczoraj ćwiczę z chodakowska w domu!😎 już sie moge nazywac fajterka?😂
Ounai super wieści!❤motylek1909, Ounai, kic83, kkasia, dmg11 lubią tę wiadomość
-
motylek1909 wrote:Siknij na test! No plisssss ja uwielbiam patrzeć na testy 😍
Test jest z 01.01 więc 2 dni przed planową @
Słaba kreska, ale jak dla mnie widoczna ☺️
https://zapodaj.net/ea1f7afa2b560.jpg.htmldmg11 lubi tę wiadomość
-
motylek1909 wrote:Na Pilates dziś nie doszłam 😂😂😂 ale mam od dziś postanowienie ćwiczyć codziennie, a jak nie ćwiczyć, to zacząć biegać. Kto idzie w to ze mną??? Może na dłuższy czas zajmie to moje myśli, bo wstyd mi przy moim piłkarz 😂
Hej Motylek, ja bym się pisała, ogólnie nie mam motywacji, nie chce mi się, ale muszę ale bieganie zimą? Jak chcesz to zrobić - tak po prostu wyjść z domu i biegać ? Zimnoooomotylek1909 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiaKK wrote:Hej Motylek, ja bym się pisała, ogólnie nie mam motywacji, nie chce mi się, ale muszę ale bieganie zimą? Jak chcesz to zrobić - tak po prostu wyjść z domu i biegać ? Zimnoooo
kic83, AsiaKK lubią tę wiadomość
-
Nynka wrote:Jaaa! Od wczoraj ćwiczę z chodakowska w domu!😎 już sie moge nazywac fajterka?😂
Ounai super wieści!❤
Nynka o super! Ja zaczynałam z Chodakowska z 6 lat temu.
Motylek zbieraj się w sobie!!!
Ja jestem uzależniona od sportu i uwaga... trenuje tylko w domu i staram się codziennie!
Włączam kompa i daje czadu 💪motylek1909, Nynka, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
motylek1909 wrote:Morwa, Kitka - kciuki za jutrzejsze testy! 😍
motylek1909 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykic83 wrote:Nynka o super! Ja zaczynałam z Chodakowska z 6 lat temu.
Motylek zbieraj się w sobie!!!
Ja jestem uzależniona od sportu i uwaga... trenuje tylko w domu i staram się codziennie!
Włączam kompa i daje czadu 💪 -
motylek1909 wrote:To pewnie wyglądasz tak, że ja nawet nie marzę o takiej sylwetce 😂
A i owszem ha ha ha, moja skromność nie zna granic 😂 natomiast dużo mnie to kosztowało, szybko zleciało -11kg.
Trenowalam codziennie 1h-1,5h dziennie,miałam nawet na brzuchu 6-pak, teraz po ciazy jedynie "podtrzymuje" sylwetkę trenując max 40minut, pozatym jestem stara już i tak bardzo mi się nie chce 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2020, 20:40
[/url]
Morwa wrote:Jeszcze nie wiem czy dam radę jutro nasikać 😂😂 jutro są urodziny naszej córki, więc od rana mam chatę pełną ludzi. W zasadzie pełna chata już od sylwestra a jutro mam być jeszcze więcej. Nie wiem czy chcę sobie fundować tyle stresu 😂😂 w ten wyjątkowy dzień. Co by nie było jak znajdzie chwilę to dam znać co zrobiłam.. A no i najpierw muszę znaleźć testy ,które gdzieś schował mi mąż 😂 idę szukać !!
Szukaj szukaj! 😁Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualnykic83 wrote:A i owszem ha ha ha, moja skromność nie zna granic 😂 natomiast dużo mnie to kosztowało, szybko zleciało -11kg.
Trenowalam codziennie 1h-1,5h dziennie,miała. 6-pak, teraz po ciazy jedynie "podtrzymuje" sylwetkę trenując max 40minut, pozatym jestem stara już i tak bardzo mi się nie chce 😉
Nie ma bata, od dzisiaj ćwiczę... 💪Inaa89 lubi tę wiadomość
-
Widzę że zrobiłam furorę z i info na temat 🍍🍍🍍🍍
Annia brała w tym cyklu, i jest bobo, więc może i nam pomoże, co dziewczyny? 😘motylek1909, Nona, Inaa89, kkasia, dmg11, Annia, boo123 lubią tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualny
-
Ulaa wrote:Test jest z 01.01 więc 2 dni przed planową @
Słaba kreska, ale jak dla mnie widoczna ☺️
https://zapodaj.net/ea1f7afa2b560.jpg.htmlCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność