X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Św. Dominik nasz PATRON
Odpowiedz

Św. Dominik nasz PATRON

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja właśnie dostałam od Sióstr pasek i będę się modlić i wierzyć w Cud

• gama Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też, ruszam od nowa

08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
    jox6h3714iyy07ei.png
  • MigotkaA:) Nowa

Wysłany: 6 lutego 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane! też jestem Aniołkową mamą i od wczoraj też modlę się do św. Dominika :D Wiara czyni cuda!

Migotka
  • Foto_Anna Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamówiłam dziś u sióstr dominikanek pasek św. Dominika, napisałam maila a następnie zadzwoniłam powiedzieć o mailu :)
    Czekam z niecierpliwością na pasek! :)

zem3anlikdzagrk5.png

Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) Czy ktoraś z Was moze mi podpowiedzieć gdzie i w jakis sposob mogę zamowic taki medalik?

Foto_Anna lubi tę wiadomość

• Foto_Anna Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatkaa wrote:
    Cześć dziewczyny :) Czy ktoraś z Was moze mi podpowiedzieć gdzie i w jakis sposob mogę zamowic taki medalik?

Ja w sobotę wysłałam maila pod adres ze strony:http://www.grodek.mniszki.dominikanie.pl/dominik/dominik_pasek.html

Potem zadzwoniłam powiedzieć o moim mailu. Czekam na maila zwrotnego od nich i oczywiście na wysyłkę paska :)
    PS. Mojej koleżance pomógł, jej partner był zakwalifikowany jako bezpłodny (leniwe plemniki, a zaszła naturalnie w ciążę, synek w kwietniu skończy roczek!) :)
    Dlatego spróbujmy i my, nie zaszkodzi a może i pomoże :)

agatkaa lubi tę wiadomość

zem3anlikdzagrk5.png

• AnnaK89 Koleżanka

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pisalam w pt i nadal czekam na odp

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foto_Anna dziekuję za info :)

A ile to kosztuje? I co trzeba tam w tym mailu napisać, tak mniej wiecej....bo jestem zielona w tym temacie ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 10:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam pasek, napisać meila z adresem na jaki ma być wysłany nic nie kosztuje

agatkaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za info :)

• anusiaczek11 Koleżanka

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny.Ja jestem po 2 poronieniach i dwoch udanych ciazach.Ostatnio poronienie mialam w lustopadzie.Teraz mam juz paseczek, modle sie i we wtorek testujemy...

15.10.2010❤ Aniolek 6 tc
    20.03.2012 szczesliwy porod Coreczki
    06.02.2014 szczesliwy porod Synka
    04.11.2015❤ Aniolek 10/12 tc
  • Foto_Anna Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pasek przybył do mnie wczoraj. Początkowo, słyszałam o bransoletce, a tu okazuje się paaaaasek i to ponad 50 cm!

Leży od wczoraj u mnie pod poduszką, od dziś zacznę modlitwę.... <3

zem3anlikdzagrk5.png

• anusiaczek11 Koleżanka

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jeśli macie jakieś świadectwa związane z paskiem - piszcie, bo to bardzo buduje i wzmacnia wiarę.
    Ja tak sobie wyobraziłam, że moc modlitwy do św Dominika poprzez ten pasek działa przeciwnie do spirali-ta nie dopuszcza do powstania życia, a pasek nie dopuszcza do zabicia życia...Wiadomo chodzi o wiarę w Boga i modlitwę, a nie talizman.Mi przyszedł ten pasek tydzień temu, a na drugi dzień miałam dziwne lekkie plamienie. Było to 7 dni po owulacji. Czyżby plamienie implantacyjne...?
    Zobaczymy, testujemy we wtorek jak nie dostanę @. DZiś jest 12 dpo i temp. 37,2.

15.10.2010❤ Aniolek 6 tc
  • ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiaczek11 wrote:
    Dziewczyny jeśli macie jakieś świadectwa związane z paskiem - piszcie, bo to bardzo buduje i wzmacnia wiarę.
    Ja tak sobie wyobraziłam, że moc modlitwy do św Dominika poprzez ten pasek działa przeciwnie do spirali-ta nie dopuszcza do powstania życia, a pasek nie dopuszcza do zabicia życia...Wiadomo chodzi o wiarę w Boga i modlitwę, a nie talizman.Mi przyszedł ten pasek tydzień temu, a na drugi dzień miałam dziwne lekkie plamienie. Było to 7 dni po owulacji. Czyżby plamienie implantacyjne...?
    Zobaczymy, testujemy we wtorek jak nie dostanę @. DZiś jest 12 dpo i temp. 37,2.
    anusiaczek powodzenia :) A gdzie się ten pasek nosi? Musze w końcu tez do Sióstr napisać :)

• anusiaczek11 Koleżanka

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam go zawiązanego wokół pasa. Na początku było niewygodnie, ale już się przyzwyczaiłam. Noszę go cały czas, nawet w nocy i ściągam tylko do kąpieli.

15.10.2010❤ Aniolek 6 tc
  • ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to Ty masz w pasie 50 cm? :) Czy pasek jedank dłuższy jest?

• anusiaczek11 Koleżanka

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mierzyłam ile ma, ale ok 1,5m, tak na moje oko. W pasie mam coś ponad 70cm więc starcza żeby zawiązać.

Te paski są robione na miarę obrazu z Soriano we Włoszech, tzn chodzi o obwód.

15.10.2010❤ Aniolek 6 tc
  • lena82 Przyjaciółka

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny

Właśnie wczoraj dotarł do mnie Paseczek i zestaw modlitw. Zadzwoniłam do Sióstr we wtorek i już w piątek miałam list.

Faktycznie Pasek jest długi, ma może z 1,5 m.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam pasek chodzę w nim wszędzie tylko do kąpieli go sciagam, oczywiście też gorąco się modlę, ja juz pierwszy cud widzę jestem po dwóch poronieniach nigdy nie widzialam serduszka bo ciąża nie rozwijała sie a teraz dwa tyg temu widziałam pierwszy raz serduszko mojego Kropeczka ja wierzę ze to dzięki modlitwie :) polecam również modlitwę do św Rity oraz Ojca Pio

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 10:17

Foto_Anna, Kajka81 lubią tę wiadomość

• AnnaK89 Koleżanka

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A modlicie sie same czy z partnerami?

‹‹ 7 8 9 10 11 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ