Św. Dominik nasz PATRON
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatkaa wrote:Cześć dziewczyny Czy ktoraś z Was moze mi podpowiedzieć gdzie i w jakis sposob mogę zamowic taki medalik?
Ja w sobotę wysłałam maila pod adres ze strony:http://www.grodek.mniszki.dominikanie.pl/dominik/dominik_pasek.html
Potem zadzwoniłam powiedzieć o moim mailu. Czekam na maila zwrotnego od nich i oczywiście na wysyłkę paska
PS. Mojej koleżance pomógł, jej partner był zakwalifikowany jako bezpłodny (leniwe plemniki, a zaszła naturalnie w ciążę, synek w kwietniu skończy roczek!)
Dlatego spróbujmy i my, nie zaszkodzi a może i pomożeagatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny.Ja jestem po 2 poronieniach i dwoch udanych ciazach.Ostatnio poronienie mialam w lustopadzie.Teraz mam juz paseczek, modle sie i we wtorek testujemy...15.10.2010❤ Aniolek 6 tc
20.03.2012 szczesliwy porod Coreczki
06.02.2014 szczesliwy porod Synka
04.11.2015❤ Aniolek 10/12 tc
-
Dziewczyny jeśli macie jakieś świadectwa związane z paskiem - piszcie, bo to bardzo buduje i wzmacnia wiarę.
Ja tak sobie wyobraziłam, że moc modlitwy do św Dominika poprzez ten pasek działa przeciwnie do spirali-ta nie dopuszcza do powstania życia, a pasek nie dopuszcza do zabicia życia...Wiadomo chodzi o wiarę w Boga i modlitwę, a nie talizman.Mi przyszedł ten pasek tydzień temu, a na drugi dzień miałam dziwne lekkie plamienie. Było to 7 dni po owulacji. Czyżby plamienie implantacyjne...?
Zobaczymy, testujemy we wtorek jak nie dostanę @. DZiś jest 12 dpo i temp. 37,2.15.10.2010❤ Aniolek 6 tc
-
anusiaczek11 wrote:Dziewczyny jeśli macie jakieś świadectwa związane z paskiem - piszcie, bo to bardzo buduje i wzmacnia wiarę.
Ja tak sobie wyobraziłam, że moc modlitwy do św Dominika poprzez ten pasek działa przeciwnie do spirali-ta nie dopuszcza do powstania życia, a pasek nie dopuszcza do zabicia życia...Wiadomo chodzi o wiarę w Boga i modlitwę, a nie talizman.Mi przyszedł ten pasek tydzień temu, a na drugi dzień miałam dziwne lekkie plamienie. Było to 7 dni po owulacji. Czyżby plamienie implantacyjne...?
Zobaczymy, testujemy we wtorek jak nie dostanę @. DZiś jest 12 dpo i temp. 37,2. -
Ja mam go zawiązanego wokół pasa. Na początku było niewygodnie, ale już się przyzwyczaiłam. Noszę go cały czas, nawet w nocy i ściągam tylko do kąpieli.15.10.2010❤ Aniolek 6 tc
-
Nie mierzyłam ile ma, ale ok 1,5m, tak na moje oko. W pasie mam coś ponad 70cm więc starcza żeby zawiązać.
Te paski są robione na miarę obrazu z Soriano we Włoszech, tzn chodzi o obwód.
15.10.2010❤ Aniolek 6 tc
-
nick nieaktualnyja tez mam pasek chodzę w nim wszędzie tylko do kąpieli go sciagam, oczywiście też gorąco się modlę, ja juz pierwszy cud widzę jestem po dwóch poronieniach nigdy nie widzialam serduszka bo ciąża nie rozwijała sie a teraz dwa tyg temu widziałam pierwszy raz serduszko mojego Kropeczka ja wierzę ze to dzięki modlitwie polecam również modlitwę do św Rity oraz Ojca Pio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 10:17
Foto_Anna, Kajka81 lubią tę wiadomość