Św. Dominik nasz PATRON
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja jestem po dwóch poronieniach i jednej biochemicznej. W październiku rok temu zaczęłam nosić medalik a w styczniu okazało się że jestem w ciąży a teraz jestem mamą dwutygodniowego Filipka
No i chciałam dodać że synek na drugie ma DominikWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 17:34
Drzwiona, tomania2806 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Ja już dawno słyszałam o pasku św Dominika i dziś postanowiłam go zamówić. Ciekawe kiedy przyjdzie... Już nie mogę się doczekać Ja codziennie modle się do św Idziego- patrona mojej rodzinnej parafii i 10 różańca. Trzeba wierzyć,że pewnego dnia okażę się, że moje marzenie się spełni i zostanę mamą
Anoolka Dominik to piękne imię -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKocia ja wlasnie dostalam przesylke od Siostr. Doszla bardzo szybko, bo w ciagu pieciu dni, a mieszkam za granica. Oczywiscie bede nosic pasek, ale przede wszystkim modlic sie i mam nadzieje, ze pasek bedzie mi przypominal, ze mam bezgranicznie wierzyc
-
Ja chyba też zamówię ten pasek... a co mi pozostało
Mam napisać na maila że prosze o pasek św. Dominika i podać adres? A dostane jakoś modlitwę do tego? -
Vanessa - dostanie modlitwy i pasek, co niektóre dziewczyny dostają też medalik.
Mi było trudno zajść w ciążę po poronieniu, więc po 4 miesiącach zamówiłam Pasek, i po pierwszym miesiącu zaszłam w ciąże obecnie jestem w 23 tygodniuvanessa, Anulkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVanessa siostry tez obejmuja swoja modlitwa wszystkich starajacych sie i proszacych o pasek i modlitwy, jestem pewna ze modlitwa siostr ma wielka moc
Ja dostalam pasek, medalik, obrazki z tekstami modlitw i list pelen madrych, pocieszajacych slow.
W chwilach dola bede go wyciagac i czytac. Dzieki temu, ze czekalam na przesylke od siostr, nie zalamalam sie kolejna @ Jakos tak nie myslalam o tymvanessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalloffkowa wrote:Dziewczyny witajcie! Oczy mi się zaszkliły gdy przeczytałam że tak wiele z Was modliło się do Św Dominika a teraz widzę Wasze piękne paski!! Sama też poprosiłam o pasek.
Życzę Wam wszystkiego dobrego, szczęśliwych rozwiązań!
Mój synek już się urodził i wierze, że dzięki modlitwa jest zdrowy i silny. Warto wierzyć...cuda się zdarzają.
Trzymam kciuki za wszystkie starające się. Macierzyństwo jest czymś pięknym i wszystkie na nie zasługuje my. Niektórzy muszą czasem poczekać. Ją sama jestem po 30 i w końcu doczekałam się swojego cudu
Powodzenia -
nick nieaktualny
-
Kochane ja tez poswiadczam o mocy modlitwy do Sw.Dominika. modlilam sie juz przed ciaza. Pasek w ciazy nosilam caly czas. Dawid Dominik urodzil sie caly i zdrowy a ciaza nie nalezala do latwych.
Modlilam sie tez Nowenna Pompejanska. Goraco polecam te rozancowa modlitwe.25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualny
-
wystarczytyle, nic sie nie płaci - prosisz o pasek, kartke z tekstem tez dostaniesz pocztą. ja jeszcze poprosiłam siostry dominikanki zeby sie za nas modlily
mam zamiar im jakąś ofiare odpalić, tak od siebieMartoszka lubi tę wiadomość
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)