Św. Dominik nasz PATRON
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tomania2806 wrote:z partnerami15.10.2010❤ Aniolek 6 tc
20.03.2012 szczesliwy porod Coreczki
06.02.2014 szczesliwy porod Synka
04.11.2015❤ Aniolek 10/12 tc
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkich i informuję, że dzisiaj na teście ujrzałam 2 kreseczki.Ta druga była bardzo wyrazna, niemal tak samo jak ta testowa:)
W pt dostałam plamien więc pomyslałam, że @ się rozkręca, bo od paru lat tak mam na 2-3 dni przed @ plamienia. W sobotę cisza...tylko ból podbrzusza, w niedzielę znów jednorazowe plamienie i znowu cisza...Dziś rano testowałam.
Tak bym się chciała cieszyć, a jakoś nie umiem...Boję sie i denerwuje tymi plamieniami. Do gina polecę za tydzień, teraz i tak nic nie byłoby widać, a żeby coś dać na podtrzymanie trzeba ciążę zobaczyć.
Pasek noszę od 2tygodni i proszę pierwszy cud - poczęcie. Teraz modlę się o następny, by szczęśliwie urodzić...15.10.2010❤ Aniolek 6 tc
-
Anusiaczek11 tak testowałam, aż 3 razy i były negatywne. Jednak wszystko wskazywał na to, że się udało, po objawach, ale nakręcałam się. @ spóźniła się 1 dzień, u mnie jest co do dnia i nawet zawsze o tej samej porze. Dlatego po ciuchu cieszyła się i nic... Jestem przybita, bo nie wiem czy zarodek nie jest w stanie się zagnieździć czy o co chodzi? Czytałam, że na lepsze zagnieżdżenie warto wziąć duphaston. Tylko nie wiem jak. Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 15:52
-
Monia, nie martw się, nie myśl o duphastonie na razie. Może akurat następnym razem się uda:)
Dziewczyny jak mogę dostać się do suwaczków i je pozmieniać, bo zapomniałam...
Nasz maluszek ma 77mm i serduszko pięknie bije:)
Póki co jestem bez żadnych leków poza witaminkami.ewelinka2210 lubi tę wiadomość
15.10.2010❤ Aniolek 6 tc
-
anusiaczek11 wrote:Monia, nie martw się, nie myśl o duphastonie na razie. Może akurat następnym razem się uda:)
Dziewczyny jak mogę dostać się do suwaczków i je pozmieniać, bo zapomniałam...
Nasz maluszek ma 77mm i serduszko pięknie bije:)
Póki co jestem bez żadnych leków poza witaminkami. -
Witam dziewczyny. Mogę dołączyć? ja już 2 cykl noszę pasek I modlę się do świętego Dominika Idziego i Rity . mam nadzieje że moje modlitwy zostaną wysłuchane bo po takim czasie starań liczę tylko na cud
-
nick nieaktualny
-
Ja noszę go cały czas I wcześniej nosiłam go na brzuchu Ale ze względu że jest lato I mogło być go widac to wiąże go sobie Z boku majtek I ukrywam resztę pod majtkach więc jest ładnie zakryty
-
Ja też zamówiłam ten pasek. Kiedy kończył mi się poprzedni cykl zmartwiłam się, że jeszcze go nie dostałam i nie będę mogła zacząć go nosić od początku kolejnego cs. Pierwszego dnia, gdy dostałam @, już byłam pewna, że nic z tego, nawet zastanawiałam się, czy nie napisać do sióstr i się przypomnieć. Wracając do domu, gdy zajrzałam do skrzynki, patrzę i jest list. Pasek dotarł akurat na 1 dc. Noszę go cały czas (zdejmuję tylko do kąpieli), ale to dopiero pierwszy miesiąc, więc wiem, że to nie działa jak pstryknięcie palcem i niestety trzeba być cierpliwym. Niemniej jednak już w tym miesiącu zauważyłam pewną zmianę. Moje zaburzenia hormonalne związane z estrogenami i gonadotropiną nagle zniknęły. To mnie trochę przybliża do sukcesu, no ale ile jeszcze potrwają starania, to już nie moja wola.