Św. Dominik nasz PATRON
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tomania2806 wrote:z partnerami15.10.2010❤ Aniolek 6 tc
20.03.2012 szczesliwy porod Coreczki
06.02.2014 szczesliwy porod Synka
04.11.2015❤ Aniolek 10/12 tc
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkich i informuję, że dzisiaj na teście ujrzałam 2 kreseczki.Ta druga była bardzo wyrazna, niemal tak samo jak ta testowa:)
W pt dostałam plamien więc pomyslałam, że @ się rozkręca, bo od paru lat tak mam na 2-3 dni przed @ plamienia. W sobotę cisza...tylko ból podbrzusza, w niedzielę znów jednorazowe plamienie i znowu cisza...Dziś rano testowałam.
Tak bym się chciała cieszyć, a jakoś nie umiem...Boję sie i denerwuje tymi plamieniami. Do gina polecę za tydzień, teraz i tak nic nie byłoby widać, a żeby coś dać na podtrzymanie trzeba ciążę zobaczyć.
Pasek noszę od 2tygodni i proszę pierwszy cud - poczęcie. Teraz modlę się o następny, by szczęśliwie urodzić...15.10.2010❤ Aniolek 6 tc
-
Anusiaczek11 tak testowałam, aż 3 razy i były negatywne. Jednak wszystko wskazywał na to, że się udało, po objawach, ale nakręcałam się. @ spóźniła się 1 dzień, u mnie jest co do dnia i nawet zawsze o tej samej porze. Dlatego po ciuchu cieszyła się i nic... Jestem przybita, bo nie wiem czy zarodek nie jest w stanie się zagnieździć czy o co chodzi? Czytałam, że na lepsze zagnieżdżenie warto wziąć duphaston. Tylko nie wiem jak. Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 15:52
-
Monia, nie martw się, nie myśl o duphastonie na razie. Może akurat następnym razem się uda:)
Dziewczyny jak mogę dostać się do suwaczków i je pozmieniać, bo zapomniałam...
Nasz maluszek ma 77mm i serduszko pięknie bije:)
Póki co jestem bez żadnych leków poza witaminkami.ewelinka2210 lubi tę wiadomość
15.10.2010❤ Aniolek 6 tc
-
anusiaczek11 wrote:Monia, nie martw się, nie myśl o duphastonie na razie. Może akurat następnym razem się uda:)
Dziewczyny jak mogę dostać się do suwaczków i je pozmieniać, bo zapomniałam...
Nasz maluszek ma 77mm i serduszko pięknie bije:)
Póki co jestem bez żadnych leków poza witaminkami.co do suwaczków to nie pomogę bo nie mam.
-
Witam dziewczyny. Mogę dołączyć? ja już 2 cykl noszę pasek I modlę się do świętego Dominika Idziego i Rity . mam nadzieje że moje modlitwy zostaną wysłuchane bo po takim czasie starań liczę tylko na cud
-
nick nieaktualny
-
Ja noszę go cały czas I wcześniej nosiłam go na brzuchu Ale ze względu że jest lato I mogło być go widac to wiąże go sobie Z boku majtek I ukrywam resztę pod majtkach więc jest ładnie zakryty
-
Ja też zamówiłam ten pasek. Kiedy kończył mi się poprzedni cykl zmartwiłam się, że jeszcze go nie dostałam i nie będę mogła zacząć go nosić od początku kolejnego cs. Pierwszego dnia, gdy dostałam @, już byłam pewna, że nic z tego, nawet zastanawiałam się, czy nie napisać do sióstr i się przypomnieć. Wracając do domu, gdy zajrzałam do skrzynki, patrzę i jest list. Pasek dotarł akurat na 1 dc. Noszę go cały czas (zdejmuję tylko do kąpieli), ale to dopiero pierwszy miesiąc, więc wiem, że to nie działa jak pstryknięcie palcem i niestety trzeba być cierpliwym. Niemniej jednak już w tym miesiącu zauważyłam pewną zmianę. Moje zaburzenia hormonalne związane z estrogenami i gonadotropiną nagle zniknęły. To mnie trochę przybliża do sukcesu, no ale ile jeszcze potrwają starania, to już nie moja wola.4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23)