Św. Dominik nasz PATRON
-
WIADOMOŚĆ
-
Chcę tylko napisać ze mi pasek św.Dominika i modlitwa do niego pomogły w pierwszym cyklu z nimi;) starałam się ponad rok o dziecko w listopadzie 2016 dowiedziałam się ze mam bardzo wysoką prolaktyne dostałam leki które miałam zacząć brać od nowego cyklu załamana napisałam do sióstr do grodka po tygodniu dostałam pasek i zaczęłam się modlić i w tym samym miesiącu udało mi się zajść w ciążę mimo tak wysokiej prolaktyny cud;) pasek nosiłam na brzuchu przez caly pierwszy trymestr teraz jestem w 18 tygodniu nadal codziennie się modlę do św.Dominika ale pasek zawiazuje tylko do modlitwy. Na 99% będę miała syna i chce dac mu na imię Dominik;) to tyle mojej historii. Trzymajcie się dziewczyny i wierzcie w cuda;)
Karoluś81, Selina, Basik83, edka85 lubią tę wiadomość
Zuzaczu -
Świadectwa dają nadzieję! A wiara czyni cuda!
posiadam pasek od wczoraj, modlę się Nowenną Pompejańską, a od niedawna również do św. Dominika.
Zagląda ktoś tu jeszcze?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Ja zaglądam
Parsleyek, przy takiej mocy nowenny i św. Dominika na pewno zajdziesz w ciążę. Poruszysz normalnie całe niebo, tak więc Bóg na pewno Ci nie odmówiParsleyek lubi tę wiadomość
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
nick nieaktualny
-
Selina wrote:Parsleyek ja modle sie do sw.Dominika, ale paska jeszcze nie mam. Podejde do siostr do klasztoru i poprosze o wydanie
Selina miło Cię tu widzieć tak wiele nas łączy cały czasSelina lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
M8isia wrote:Czesc dziewczyny mam pytanie do was . mam nadzieje ze mi ktoras z was odpowie. Za 3 miesiace biore slub czy moge zamowic pasek przed staraniami i modlic sie do sw dominika. Dodam ze o dziecko chce sie starac od sierpnia. Prosze o odpowiedz.4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny