Św. Dominik nasz PATRON
-
WIADOMOŚĆ
-
Chcę tylko napisać ze mi pasek św.Dominika i modlitwa do niego pomogły w pierwszym cyklu z nimi;) starałam się ponad rok o dziecko w listopadzie 2016 dowiedziałam się ze mam bardzo wysoką prolaktyne dostałam leki które miałam zacząć brać od nowego cyklu załamana napisałam do sióstr do grodka po tygodniu dostałam pasek i zaczęłam się modlić i w tym samym miesiącu udało mi się zajść w ciążę mimo tak wysokiej prolaktyny cud;) pasek nosiłam na brzuchu przez caly pierwszy trymestr teraz jestem w 18 tygodniu nadal codziennie się modlę do św.Dominika ale pasek zawiazuje tylko do modlitwy. Na 99% będę miała syna i chce dac mu na imię Dominik;) to tyle mojej historii. Trzymajcie się dziewczyny i wierzcie w cuda;)
Karoluś81, Selina, Basik83, edka85 lubią tę wiadomość
Zuzaczu -
Świadectwa dają nadzieję! A wiara czyni cuda!
posiadam pasek od wczoraj, modlę się Nowenną Pompejańską, a od niedawna również do św. Dominika.
Zagląda ktoś tu jeszcze?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Ja zaglądam
Parsleyek, przy takiej mocy nowenny i św. Dominika na pewno zajdziesz w ciążę. Poruszysz normalnie całe niebo, tak więc Bóg na pewno Ci nie odmówiParsleyek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Selina wrote:Parsleyek ja modle sie do sw.Dominika, ale paska jeszcze nie mam. Podejde do siostr do klasztoru i poprosze o wydanie
Selina miło Cię tu widzieć tak wiele nas łączy cały czasSelina lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
M8isia wrote:Czesc dziewczyny mam pytanie do was . mam nadzieje ze mi ktoras z was odpowie. Za 3 miesiace biore slub czy moge zamowic pasek przed staraniami i modlic sie do sw dominika. Dodam ze o dziecko chce sie starac od sierpnia. Prosze o odpowiedz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny