Św. Dominik nasz PATRON
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zaczęłam wczoraj nowenne pompejańską i od kilku dni chodze z przekonaniem, że będę mamą,ze sie w koncu uda nie wiem kiedy, ale czuje to a co do słuchania to polecam też na Yt ksiedza Piotra Pawlukiewicza, super przekaz. Jestem też na etapie czytania książki #jeszcze 5 minutek SzustakaAntoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
-
Ilona04 wrote:Ja zaczęłam wczoraj nowenne pompejańską i od kilku dni chodze z przekonaniem, że będę mamą,ze sie w koncu uda nie wiem kiedy, ale czuje to a co do słuchania to polecam też na Yt ksiedza Piotra Pawlukiewicza, super przekaz. Jestem też na etapie czytania książki #jeszcze 5 minutek Szustaka
Niech moc będzie z Toba! wytrwania życzę
też chcę zacząć, ale po zabiegu w szpitalu żeby przypadkiem nie "zawalic" jakiegos dnia.
-
Dzieki;) dzisiaj byl material w.dzień dobry tvn o uzdrowieniach i Marcinie;) to jest chlopak z mojego miasta, co wiecej z wspólnoty do ktorej należę Te cuda sie na prawde dzieją, jestem mega dumna z niego Moje.nawrócenie mastapilo dzieki tej wspolnocie, tam poznalam i spotkalam Boga spotkania na uwielbieniu daja takiego powera ze sie tego nie da opisacAntoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
-
nick nieaktualny
-
Aishha, jak tam po wizycie?Starania od 2016. Endometrioza IVst., niedoczynność tarczycy, IO, APS.
2017 operacja pochwowo-laparoskopowa
2018 laparoskopia
2021 start Angelius Provita
2021 histerolaparoskopia - odcięcie jajowodów
26.07.21 IVF/8komórek/5dojrzałych/3zaplodnione-> 5A z 2doby, 4BB z 6 doby
Transfer 15.10.21 dwudniowiec 5A
Transfer 23.02.22 4BB
03.,07.,10.2023 histeroskopia -
Ja skończyłam nowennę prawie 3 tygodnie temu. Podczas jej odmawiania czułam wielki spokój. Niestety po jej zakończeniu w moim życiu w ciągu tych kilku tygodni dzieją się przykre rzeczy. Ogólnie jest źle... Mam nadzieję, że ten Boży plan pozwoli mi wytrwać w dalszej modlitwie, bo szczerze kilka razy się już na Boga obrażałam, ale potem pukałam się w głowę co Ty robisz.
Mam nadzieję, że wszystkie zostaniemy wysłuchane. Każda w swoim - odpowiednim - czasie...29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek, te zdarzenia nie dzieją się bez przyczyny i być może właśnie one doprowadzą do spełnienia Twojej intencji. Tak było u mojej mamy, gdy modliła się o nawrócenie Z. Po tej nowennie dużo złych rzeczy nas spotkało, Z. stał się jeszcze gorszym człowiekiem, sporo problemów nam narobił (do dziś mamy tego skutki). Nie mogę zdradzać szczegółów tej historii, ale uwierz mi, że dziś z perspektywy tych dwóch lat wiem, że gdyby to wszystko się tak nie potoczyło, to dziś nie byłabym świadkiem cudu.
-
szatynkowato wrote:Aishha, jak tam po wizycie?
Bez zmian, polip jest, torbiel też i to endometrialna także pewnie mam to świństwo. Dziś do 10 czekałam na tel czy mnie przyjmą i już jestem w szpitalu na łóżku, czekam na badania. Jutro wycinanie polipa a torbieli po następnej miesiaCzce czyli za miesiącWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 13:43
-
Parsleyek wrote:Ja skończyłam nowennę prawie 3 tygodnie temu. Podczas jej odmawiania czułam wielki spokój. Niestety po jej zakończeniu w moim życiu w ciągu tych kilku tygodni dzieją się przykre rzeczy. Ogólnie jest źle... Mam nadzieję, że ten Boży plan pozwoli mi wytrwać w dalszej modlitwie, bo szczerze kilka razy się już na Boga obrażałam, ale potem pukałam się w głowę co Ty robisz.
Mam nadzieję, że wszystkie zostaniemy wysłuchane. Każda w swoim - odpowiednim - czasie...Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :* -
nick nieaktualnyJa 22.05. wybieram sie na comiesieczna w tym dniu mszę do św.Rity od spraw beznadziejnych. Idę tam głównie ze względu na tatę, modlić się o jego zdrowie, bo cięzko choruje. Moja sprawa nie jest beznadziejna, ale na pewno będę się też modlić w swojej/naszej intencji
-
Przyszedł mi list od sióstr, są ekspresowe Nie sądziłam, że tak wielką radość we mnie on wywołaStarania od 2016. Endometrioza IVst., niedoczynność tarczycy, IO, APS.
2017 operacja pochwowo-laparoskopowa
2018 laparoskopia
2021 start Angelius Provita
2021 histerolaparoskopia - odcięcie jajowodów
26.07.21 IVF/8komórek/5dojrzałych/3zaplodnione-> 5A z 2doby, 4BB z 6 doby
Transfer 15.10.21 dwudniowiec 5A
Transfer 23.02.22 4BB
03.,07.,10.2023 histeroskopia -
Cześć mam pytanko ile czekałyscie na pasek św. Dominika od sióstr z Krakowa? Ja im wysłałam ponad tydzień temu maila i napisały żebym wysłała im adres a wyślą mi go. Czekałam czekałam i ponownie wysłałam maila w poniedziałek i znowu napisały że podaj adres że wyślą.I dalej cisza. A Wam po jakim czasie wysłały?Isia
-
nick nieaktualnyisiaaaa92 wrote:Cześć mam pytanko ile czekałyscie na pasek św. Dominika od sióstr z Krakowa? Ja im wysłałam ponad tydzień temu maila i napisały żebym wysłała im adres a wyślą mi go. Czekałam czekałam i ponownie wysłałam maila w poniedziałek i znowu napisały że podaj adres że wyślą.I dalej cisza. A Wam po jakim czasie wysłały?
-
nick nieaktualny