Św. Dominik nasz PATRON
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Cześć dziewczyny ja pasek mam od jakichś 2 tygodni. Przyszedł po tygodniu, więc bardzo szybko mam pytanie do Was. Co robicie z tym paskiem? Trzymacie go podczas modlitwy tylko czy nosicie go przy sobie? A jak nosicie to gdzie?
Ania95 lubi tę wiadomość
-
Cześć dzewczyny moge sie przylaczyc??
W 25t straciłam swojego synka o ktorego staralismy sie dlugo jestem przed wizyta u lekarza i mam nadzieje ze dostaniemy zgode na kolejna ciaze i podjecie staran. Napisalam dzisiaj do siostrzyczek o medALIK i pasek sw Dominika modlitwe zaczelam juz wczoraj mam nadzieje ze wiara i modlitwa mi pomoga zajsc w ciaze i szczesliwie donosic i urodzic dzieciatko pozdrawiamAniołkowa88 -
Aniołkowa88 wrote:Cześć dzewczyny moge sie przylaczyc??
W 25t straciłam swojego synka o ktorego staralismy sie dlugo jestem przed wizyta u lekarza i mam nadzieje ze dostaniemy zgode na kolejna ciaze i podjecie staran. Napisalam dzisiaj do siostrzyczek o medALIK i pasek sw Dominika modlitwe zaczelam juz wczoraj mam nadzieje ze wiara i modlitwa mi pomoga zajsc w ciaze i szczesliwie donosic i urodzic dzieciatko pozdrawiam
Tego Ci życzę :*
Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty -
Dzień dobry!
Czas odświeżyć wątek
Przed wczoraj dostałam swój pasek, ale jeszcze go nie noszę, na razie leży przy łóżku
+
Może któraś z Was tez zamówiła pasek?hannah_92, basia_siaa lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Dzień dobry!
Czas odświeżyć wątek
Przed wczoraj dostałam swój pasek, ale jeszcze go nie noszę, na razie leży przy łóżku
+
Może któraś z Was tez zamówiła pasek?
Ja zamierzam zamówić właśnie, rozumiem że trzeba napisać do Sióstr e-maila tak?"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
hannah_92 wrote:Ja zamierzam zamówić właśnie, rozumiem że trzeba napisać do Sióstr e-maila tak?
hannah_92 lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Dzień dobry!
Czas odświeżyć wątek
+
Może któraś z Was tez zamówiła pasek?
Ja napisałam dziś maila do sióstr, zobaczymy kiedy przyjdzieKasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
justyna_95 wrote:Ja napisałam dziś maila do sióstr, zobaczymy kiedy przyjdzie
W przyszłym tyg będziesz miała myślę że koło czwartku bo siostry wysyłają zwykłym listem.justyna_95 lubi tę wiadomość
-
Ja również noszę pasek św. Dominika od paru tygodni. Modlitwa bardzo pomaga w tym czasie oczekiwania na cud. Dziewczyny polecam również nowennę Pompejską. Trzymam za wszytkie nas kciuki że kiedyś się uda i będziemy tulić maleństwa.
Kasiastaraczka, hannah_92, Lenka88, justyna_95 lubią tę wiadomość
-
Victoria✨ wrote:Ja również noszę pasek św. Dominika od paru tygodni. Modlitwa bardzo pomaga w tym czasie oczekiwania na cud. Dziewczyny polecam również nowennę Pompejską. Trzymam za wszytkie nas kciuki że kiedyś się uda i będziemy tulić maleństwa.
hannah_92 lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Ja odmawiam 11 Nowennę Pompejańską, nawet nie wiem kiedy to zleciało. Kończę 15 sierpnia♥ Modlitwa daje mi ukojenie. Lubię też Modlitwę dla starających się o potomstwo do św. Rity.
Kasiastaraczka, Lenka88 lubią tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Czesc dziewczyny
Dzisiaj po wielu dniach przemyslen rowniez zamowilam pasek sw. Dominika.
Hanaah_93: Potwierdzam, Nowenna Pompejańska mi rowniez daje niesamowity spokoj. Znam tez juz dzieciatka ktore albo poczely sie albo urodzily sie szczesliwie m.in. dzieki wytrwalej modlitwie Nowenna Pompejańska. Takze nie wolno sie poddawachannah_92 lubi tę wiadomość