Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Św. Dominik nasz PATRON
Odpowiedz

Św. Dominik nasz PATRON

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) ja właśnie zaczęłam starania z modlitwą do św. Dominika oraz z paskiem... mam nadzieję, że to nam troszkę pomoże. Jutro idę na Mszę Św. w intencji par które mają problem z poczęciem dzieciątka. One są raz w m-cu organizowane..

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny! ja też mam pasek Św. Dominika :) ogólnie tylko dzięki wierze łagodnie podchodzę do kolejnych @

motyl1993 lubi tę wiadomość

• agus3004 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :-)
    Ja też mam pasek i medalik św. Dominika już od jakiś 3 miesięcy :-) wieczorami wiąże pasek na brzuszku i się modlę, a medalik ciągle mam przy sobie, przypięty do bransoletki :-)
    mam nadzieję że w końcu wymodlimy nasze małe cuda

Moja miłość <3 IGOREK <3
    f2wlx1hp21wq3sfq.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anijka wrote:
    Hej dziś dostałam list od sióstr Dominikanek z Krakowa przesłały mi sznurek i medalik Św. Dominika.
    Czy któraś z was też go ma >??
    Tak ja mam, fostalam przed zajsciem w ciaze, nie nosilam go na brzuchu ale mam pod poduszka i tak bedzie do porodfu, pozniej wsadze pid oiduszke poziomka :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj idę na nabożeństwo dla par mających problem z poczęciem dziecka i donoszeniem ciąży. Ech, wszystkiego się już chwytam...

• agus3004 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku pomódl się za Nas wszystkie...

motyl1993 lubi tę wiadomość

Moja miłość <3 IGOREK <3
    f2wlx1hp21wq3sfq.png
  • Paolla Przyjaciółka

Wysłany: 9 września 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiecie czy wysyłają te paski Sw. Dominika za granicę?

o9u8iei.png

11tc Aniołek (*) 6.04.2014 r
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolla wrote:
    Dziewczyny nie wiecie czy wysyłają te paski Sw. Dominika za granicę?
    Odezwij sie na e mail do siostr, odpisuja :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Paolla Przyjaciółka

Wysłany: 10 września 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Anutka ;) wczoraj wysłałam wiadomość i się bardzo zdziwiłam jak dziś dostałam odpowiedź, włączają mnie do modlitw i wyślą za granicę :)

o9u8iei.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siostry są mega... :) pomodliłam się za nas wszystkie :) głowa do góry, tym razem musi nam się udać :) gdzie nosicie pasek? bo ja mam na brzuchu przewiązany ;)

• agus3004 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obwiązuję brzuszek tylko do modlitwy wieczorem, medalik mam przy bransoletce, której nie ściagam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 19:35

motyl1993, Siemka lubią tę wiadomość

Moja miłość <3 IGOREK <3
    f2wlx1hp21wq3sfq.png
  • susi Nowa

Wysłany: 4 października 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popłakałam się czytając to forum, jak wiele dziewczyn wypowiadających się tutaj o pasku i o medaliku - ma teraz zielone wykresy... Zamówiłam dziś rano mailowo - po południu juz miałam odpowiedź, że wyslą w poniedziałek (dziś sobota). Czekam.

susi
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamowilam. Poprosilam o pasek i medalik, ktory badzie nosic moja corka. Baaardzo chce rodzenstwo i to mnie determinuje do dzialania, bo ja juz momentami nie mam sil.
    Bedziemy sie wspolnie modlic :-) .

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam pasek od mojej przyjaciółki mamy gdy dowiedziała się, że staramy się bezskutecznie. Nie wiem jak go nosić, nie chcę go zniszczyć więc trzymam go pod materacem w łóżku. Często też upraszam św. Dominika o wstawiennictwo :)

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja pasek zamówiłam po poronieniu, nosiłam go przez ok 8/9mc dokładnie nie pamiętam, a paradoks taki, że w tym cyklu zdjęłam pasek ale nie ustawałam w modlitwie do św. Dominika i w tym cyklu się udało. Mam nadzieję, że tym razem uda się donosić ciążę do szczęśliwego końca. Okaże się w czw. bo wtedy mam powtórzyć hcg i umówić się z lekarzem na wizytę. Mimo wszystko moja modlitwa za wstawiennictwem św.Dominika nie ustaje.
    Kochane życzę Wam cudownego dnia 39368n1b2x3prdz.gif39368n1b2x3prdz.gif39368n1b2x3prdz.gif

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • karola_aa Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nosze pasek od 2 tygodni ;) modlę się jak tylko on mi o sobie przypomina ;) wierzę, że wiara czyni Cuda;)
    czekamy na kolejne świadectwa !:)

Nikola 20.07.15
    Aniołek [*] 20.10.2016 10t :(
    2cs pp -> 02.02.17 II kreski na teście ! :)
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki :) Wiem, że wiele z Was korzysta z pomocy św. Dominika i sióstr które nieustatnnie się za Was modlą. Wpoprzednią neidziele wmojej parafii była siostra z tego zgromadzenia, z klasztoru w Krakowie. Mają tam remont, który nie nalezy do łatwych i tanich bo podlega pod konserwatora zabytku. państwo dokłada im tylko 40% a pozostałe ponad 200 tysięcy muszą same uzbierac. To jest zakon klauzurowy więc te sipstrzyczki służą głównie modlitwa nieustanną i nie bardzo mają jak same zarobić, więc bardzo proszą wszystkich o każda złowtówkę wsparcia. Pomyślałam sobie o Was, że może mogłybyście je wspomóc :) One i św. Dominik na pewno wam to wspaniale wynagrodzą.

pozdrawiam i życze radości z zielonych kropek na wykresie a później takich małych smyków jak mój maluch obok was w łóżeczkach :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Paolla Przyjaciółka

Wysłany: 6 października 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny :) z modlitwą do św. Dominika to jest mój pierwszy cykl. Noszę pasek tylko do modlitwy, obwiązując nim brzuch tak jak jest napisane.

o9u8iei.png

• susi Nowa

Wysłany: 9 października 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w poniedziałek wysłany, a w środę już do mnie doszedł - medalik, pasek, książeczka z modlitwą i litanią, jeszcze jeden obrazek z NMP Śnieżną wraz z modlitwą no i list, przy którym znów się popłakałam..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 19:59

susi
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my braliśmy ślub w dzień Świętego Dominika, może nam się poszczęści z potomstwem :P Kochane powiedzcie mi skąd dostać ten pasek ? jego się dostaje za darmo, kupuje ?

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
‹‹ 5 6 7 8 9 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ