X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Św. Dominik nasz PATRON
Odpowiedz

Św. Dominik nasz PATRON

Oceń ten wątek:
  • angi_o Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2013, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się do Was dopisuję. To już 30 cs i jak na razie dzidzi nie ma.
    Właśnie wysłałam list do sióstr.
    Mam nadzieję, że św. Dominik pomoże.
    Zemraa gratuluje, a długo staraliście się?

rybka, inessa lubią tę wiadomość

zrp0egz2shs65ya0.png
    24.11.2018 1 IUI :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane pasek mozna mieć nawet pod poduszką i zakładać tylko na czas modlitwy najważniejsz jednak jest modlitwa i wiara a pasek ma nam tylko o niej przypominać :)
    Ja mam pasek od czerwca ale modlimy sie od poczatku naszych starań i wiem,że cuda sie dzieją i tych cudów Wam życze :D :D :D

Anoolka, rybka lubią tę wiadomość

• kolbusia Koleżanka

Wysłany: 9 listopada 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo..nie wiedziałam nic o tym pasku.Napisałam meila do dominikanek prosząc o pasek i medalik.Modlitwę znalazłam na internecie i zapisałam w swoim notesiku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 19:53

suwaczek_N18yMDEzLTA4LTMxXzIwMTQtMTEtMTg=.jpg
  • rybka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nosze pasek od kiedy dostalam i sie modle codziennie nawet nieraz dwa razy,ale dolaczylam jeszcze modlitwe do sw.rity,i jana pawla..nie zaszkodzi a moze pomoze..wierze w moc mej modlitwy..na dzis mialam termin wrednej i narazie jej niemam i mam iskierke nadzieji ze jzu nie przylezie,a jak mnie znajdzie to modle sie dalej bo wierze!!!!!! <3 <3

angi_o, inessa, vanessa lubią tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja sie do was dopisuje, nigdy wczesniej nie słyszałam o tym pasku. Wczoraj wysłałam e-maila i dzis już mi siostry odpisały ze wysyłają. Także bede czekać i mam nadzieje że nasze modlitwy zostaną wysłuchane i nam pomoże

preg.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana wiem ze modlitwa dziala cuda i wiem ze jak bedziemy sie modlic i wierzyc spelni sie nasze marzenie ;-) powodzenia!!!

Kasiula09, inessa lubią tę wiadomość

• kolbusia Koleżanka

Wysłany: 12 listopada 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz dostalam!

rybka lubi tę wiadomość

• angi_o Ekspertka

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolbusia Ty już dostałaś? To bardzo szybko, mi wysłały wczoraj ciekawe czy dojdzie do piątku. A dostałaś medalik?

zrp0egz2shs65ya0.png
  • kolbusia Koleżanka

Wysłany: 14 listopada 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak pasek i medalik.Pasek trzymam pod poduszka a medalik na lancuszku.

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam i ja ale tylko pasek mimo że pisałam też o medaliku może wiecie gdzie można kupić taki medalik?

preg.png
  • angi_o Ekspertka

Wysłany: 15 listopada 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dziś dostałam i też tylko pasek,mimo że prosiłam o medalik.Też chętnie kupiłabym medalik ale nie wiem gdzie.

zrp0egz2shs65ya0.png
  • serduszko77 Nowa

Wysłany: 15 listopada 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za tez zamowilam i odpisaly mi,ze dzisiaj zostanie pezesylka wyslana do mnie

rybka lubi tę wiadomość

• Nazja Ekspertka

Wysłany: 15 listopada 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z kolei jak poprosiłam o pasek,to w przesyłce dostałam tylko medalik Noszę go codziennie na łańcuszku,aby przypominał o modlitwie.

f2wlwn15q3fd6na8.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane pasek i medalik dostaje sie tylko od siostr,wiec albo napiszcie jeszcze raz ze np.prosicie o pasek albo poprostu niepiszczie i sie modlcie..bo to tylko jest takie przypomnienie o modlitwie to nie jest amulet itp.

Anoolka, vanessa lubią tę wiadomość

• aniulkab86 Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2013, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj zamówiłam pasek św Dominika, ciekawe kiedy dostanę.

bfars8fw0g28yjry.png

b3c1882628645acb65def862c735147f.png
  • kolbusia Koleżanka

Wysłany: 14 grudnia 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniulkab86 w ciągu kilku dni napewno przyjdzie. Ja dostałam dość szybko.

aniulkab86 lubi tę wiadomość

• zielarka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2013, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pasek...gdy go dostałam po poronieniu razem z listem od sióstr, ryczałam strasznie...ich słowa, pełne otuchy i wiary wlały się prosto do serca.
    Sam w sobie pasek to żaden cudowny amulet, wiążę go dość ciasno, gdy czuję go modlę się a właściwie rozmawiam z Bogiem, dzieje się tak wielokrotnie w ciągu dnia. To powoduje, że wciąż jestem w stałym kontakcie z Bogiem, rośnie we mnie wiara w Niego. Pozwala też nie skupiać się na samej ciąży, dziecku, testach, co wg mnie działa rujnująco na psychikę.
    Dzięki paskowi staję się wolną kobietą.

ewelina27, Iownka lubią tę wiadomość

FITop1.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam do Sióstr jeszcze raz z prośbą o przesłanie medalika, w ciągu trzech dni przyszedł do mnie list i od dziś noszę jeszcze medalik św. Dominika i odmawiam Nowennę Pompejską, do której zachętę dostałam razem z medalikiem! To wszystko daje ogromną siłę! Buduje wiarę w życie!

FITop1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja jestem po dwóch poronieniach. Lekarz z początku stwierdził że wszystko jest ok i mogę się starać. Tak minęło kilka miesięcy aż się dowiedziałam o medaliku. Gdy tylko go dostałam i zaczęłam się modlić to tak jakoś wszystko ruszyło z miejsca...Coś mnie tknęło i zrobiłam badania które wyszły dodatnie i dzięki nim lekarz postawił wstępną diagnozę. A także co dla mnie bardzo ważne, przezwyciężyłam paniczny lęk przed dentystą 02icon_mryellow.gif.
    Fakt że na razie mam zakaz staranek, ale myślę że wszystko zmierza ku dobremu i niedługo będę cieszyć się dzidzią :)

Iownka lubi tę wiadomość

• ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem z Krakowa i dziś pojechałam do Sióstr i poprosiłam o pasek. Siostra będąca na furcie była przemiła. Ja jej co prawda nie widziałam, bo to ścisły zakon, ale powiedziałam po co przyszłam. Powiedziała, że będą się modlić za mnie i męża i o dzieciątko dla nas. Dala mi pasek, modlitwy i 2 medaliki. Powiedziała, żeby jeden miał mąż a drugi ja i że pasek niektóre dziewczyny noszą na biodrach, a niektóre w kieszeni i że tak też może być. Mówiła też, że o 7 rano w każdy wtorek jest w naszej intencji masza(w sensie osób, które starają się o potomstwo) i jeśli nie da się rady być to można się łączyć duchowo z nimi w tym czasie.

Powiedziała, żeby się nie martwić bo będą się modlić. Że Bóg wysłuchuje i ich i innych modlitw i że przychodzą do nich listy,że ludzie po poronieniach, albo po 12 latach zachodzą jednak w ciążę, mimo iż lekarze mówili, że jest to niemożliwe. Generalnie Siostra powiedziała mi dużo słów wsparcia i otuchy. To było miłe :)

aaaaga, Iownka, zielarka, Jackie, vanessa lubią tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
‹‹ 3 4 5 6 7 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ