Św. Dominik nasz PATRON
-
WIADOMOŚĆ
-
to prawda ,siostry odpowiadają bardzo szybko
ja napisałam wieczorem a rano już odp. dostałam ,
a za 3 dni przyszedł list
szybko ,działają nasze siostrzyczki ;0
oby i nasze ciąże tak szybko się pojawiały
czego sobie i wam życzę !AnBe, ilonek, Fedra, rybka, Lili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tez kochane zamowilam sobie ten medalik..mam nadzieje ze dostane do piatku bo akurat bedzie konczyc mi sie wredna i zaczne sie modlic i wierzyc ze sw.dominik nas wyslucha..przeciez jest naszym patronem wierze juz ze nam pomoze
Beata, Lili lubią tę wiadomość
-
aga.just wrote:Ilonek długo już czekasz?
Wiem, że to zabrzmi banalnie, ale może faktycznie nie testuj, spróbuj zapomnieć i a nóż się uda. -
marinareczka wrote:Wlasnie dostalam wiadomosc od Siostr Alez sie ciesze!
Ilonek, bede sie modlila wszystkie starajace sie!
PS.Moze w jednym miesiacu nie rob testow i akurat sie mile zaskoczysz? -
Dlatego ja póki co jestem z Wami duchem, ale jakoś nie mogę wciągnąć się w badanie temp itp. Przy obecnych zawirowaniach z moim cyklem poczekam, dam sobie czas, mam nadzieję, że się uda. Choć pewnie za 2, 3 miesiące jeśli nadal będzie wielkie NIC dołączę do Was i skrupulatnego badania i obserwacji siebie i swojego ciała.
-
dziewczyny ja nadal nie otrzymałam czekam już ponad tydzień od czasu kiedy odpisały ze wysyłają
modlę się sama i mam nadzieję że nie zabłądził gdzies po drodzerybka lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
aga.just wrote:Dlatego ja póki co jestem z Wami duchem, ale jakoś nie mogę wciągnąć się w badanie temp itp. Przy obecnych zawirowaniach z moim cyklem poczekam, dam sobie czas, mam nadzieję, że się uda. Choć pewnie za 2, 3 miesiące jeśli nadal będzie wielkie NIC dołączę do Was i skrupulatnego badania i obserwacji siebie i swojego ciała.
aga.just lubi tę wiadomość