Św. Dominik nasz PATRON
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja również napisałam do Sióstr z prośbą o pasek św Dominika. List przyszedł po 3 dniach. Założyłam pasek i codziennie odmawiam modlitwę, która była do niego dołączona. W tym samym cyklu, dodam (słabo się staraliśmy), po wizycie u ginekologa zrobiłam test ciążowy i jakie było moje zdziwienie, kiedy zobaczyłam 2 kreski:)Beta pięknie wzrasta, a wizyta potwierdzająca za kilka dni.
Anoolka, Lili, vanessa, Anulkaa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się modle , pytałam w sklepach i nie dostałam nigdzie paska ale mam ubranko św Dominika od 3 dni i je nosze modle sie do niego . Teraz okres mi sie spóźnia tydzień testy były negatywne , dzisiaj byłam u ginekologa dał mi nadzieje że mam powiększoną macice i wygląda mu to tak jak na początek ciązy jednak skoro testy były negatywne to nie był pewien kiedy wróciłam do domu i zrobiłąm test okazał się pozytywny, wierze sie uda jesli się uda to CUD PANA BOGA TO DZIĘKI NIEMU !!!! KOCHAM CIE DOMINIKU i mam nadzieje ze to bedzie prawdA
vanessa, vanessa, Anulkaa, Beata, rybka, aniulkab86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja właśnie dzisiaj dostałam list od sióstr z paskiem , medalikiem i modlitwami i pięknym listem
mam nadzieję ,że wszystkie doczekamy się cudu - choćby za wstawiennictwem św. Dominika .
adres do sióstr :
[email protected]
Klasztor Sióstr Dominikanek
ul. Mikołajska 21
31-027 Kraków (Gródek)
tel. 12 422-79-25Anoolka, Fedra, Beata, rybka lubią tę wiadomość
-
DZIEWCZYNY dajecie nadzieję! serdecznie Wam gratuluję ja dzis spodziewam sie paska
mam nadzieję że moich modlitw też ktos wysłuchaFedra, Zemraa, rybka, Lili lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie