Św. Dominik nasz PATRON
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata, ja też dość długo czekałam, a przesyłka była uszkodzona w miejscu, gdzie był medalik (wydrapane paznokciem). Ktoś chyba spodziewał się, ze tam jakaś wartościowa rzecz jest, nawet nie pomyślał, że ta koperta ma w sobie coś bezcennego
Siostry mają ogromną ilość próśb codziennie, więc mogą się zdarzać opóźnienia. Ale jak obiecały, na pewno prześlą!Anoolka, rybka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a czy ta przesyłka jest dyskretna? Bo ja nie chcę żeby wszyscy widzący owy pakunek wiedzieli co jest w środku i w czym ma pomóc...
-
vanessa wrote:Dziewczyny a czy ta przesyłka jest dyskretna? Bo ja nie chcę żeby wszyscy widzący owy pakunek wiedzieli co jest w środku i w czym ma pomóc...
vanessa, rybka lubią tę wiadomość
-
zwykła koperta i adres sióstr nic więcej.
ja pasek nosiłam przepasany ale jest to dość niewygodne no i pasek niestety po kilku tygodniach zroibł się czarny. teraz sobie go przewiązałam na ramie łóżka. -
ja też niesety dostalam tylko pasek. medalik możesz nosić w portfelu albo przy zegarku.
rybka lubi tę wiadomość
-
Ilonka za Was też kciuki! Za każdą dziewczynę tutaj trzymam kciukiasy, żeby się nam udało!
Też opasałam się paskiem na brzuchu, na ręce przeszkadzał no i bardzo widoczny. Zaraz padałyby pytania po co to i na co...Zaruzaz, rybka lubią tę wiadomość
-
aga.just wrote:Ilonka za Was też kciuki! Za każdą dziewczynę tutaj trzymam kciukiasy, żeby się nam udało!
Też opasałam się paskiem na brzuchu, na ręce przeszkadzał no i bardzo widoczny. Zaraz padałyby pytania po co to i na co...rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja też już noszę medalik i pasek przypominają mi o codziennej modlitwie do Św. Dominika. A serce mam pełne nadziei, kiedy koleżanka opowiedziała mi swoją historię ... zaniemówiłam i następnego dnia wysłałam do sióstr e-maila. Starała się z mężem 5 lat,lecz niestety nic nie wychodziło. Kiedy zaczęła nosić pasek do roku zaszła w ciąże a lekarz powiedział jej po wszystkim "nie dawałem Pani żadnych szans na dziecko jestem w szoku ..."
Kiedyś ktoś powiedział mi, że wiara czyni cuda...vanessa, rybka lubią tę wiadomość