Św. Dominik nasz PATRON
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:
Lena gdzie kupiłaś to zapięcie?Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie dzisiaj napisałam maila. Mam nadzieję, że niedługo dostanę list. Ale modlić o dzidzię zaczęłam się już wcześniej, liczę że pasek będzie mi o tym przypominał, tak żebym w każdej wolnej chwili mogła zmówić w duchu modlitwę.
Landryneczka możesz odmawiać każdą modlitwę jaką chcesz, tu nie chodzi przecież o samą konkretną formułę, tylko o rozmowę z Bogiem. Ja zazwyczaj dodaję intencję do swojego pacierza, prosząc Boga o poczęcie. Często zwracam się o wstawiennictwo do świętych ( w tym św. Dominika) i Matki Bożej. A może nawet szczególnie do Matki Bożej, bo kto jak nie Ona najbardziej rozumie dar jakim jest dziecko
-
Landryneczka wrote:Kasiu ja mam to samo poprosiłam o medalik a one mi odp że pasek bd wysłany z dniem dzisiejszym ehhh
czyli nie tylko ja tak mam myslałam może na ten drugi adres e-mail napidsać bo tam są dwa i zawsze na ten pierwszy pisałam, ale odpuszczam z medalikiem bo jak trzeci raz mi znowu pasek by wysłali to po co mi -
Kasiula09 wrote:czyli nie tylko ja tak mam myslałam może na ten drugi adres e-mail napidsać bo tam są dwa i zawsze na ten pierwszy pisałam, ale odpuszczam z medalikiem bo jak trzeci raz mi znowu pasek by wysłali to po co mi
Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Mi bez problemu wysłały medalik .
Może Im brakło ?
Może i tak nie mam pojecia ale to już lepiej bym mogła poczekać jak by nawet nie miały a nie wysyłać drugi raz pasek mimo ze duzymi literami pisałam ale cóż trudno
Patrycha spokojnie na pewno jak bedą wysyłać to napiszą -
nick nieaktualny