Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
kruci wrote:Anionka szansa jest zawsze ale działałas intensywnie i to w dni płodne, więc pewnie może będa pierwsze dwie tłuste krechy w tym wątku!
-
Ja pewnie zrobię 12/13.01, termin @ 14.01
Dziś wróciłam do pracy po świątecznym urlopie i myślałam, że czymś się zajmę i nie będę myśleć, tymczasem cały czas próbowałam wyłapać u siebie jakieś nietypowe objawy
Niestety nie czuje się w żaden sposób inaczej
oczywiście wiem, że zdecydowanie za wcześnie -
Niecierpliwa_Angie wrote:Staram się 3 lata ale od września dopiero jest szansa, bo miałam robioną drożność i prawą stronę mam niedrożną a lewą mi udrożnili.
W listopadzie poroniłam. I teraz mam pierwszy cykl po poronieniu. I wlasnie owulację miałam jakieś 12 dni temu.
To ja bym poszła na betę. Pewnie bym nie wytrzymała znając siebie a to tak już 12 dni po owulacji, więc jakby miało coś wyjść to wyjdzie3 cs
kwas foliowy, Wit D, C, A i E, oeparol.
Cykle długie i nieregularne. -
Ja to pod koniec miesiąca pewnie. Myśle, że w poprzednim miesiącu nie było prawie szansy na ciążę, bo mi się umanilo, że owulację będę mieć 12dc a tymczasem skoro cykl był 39 dni, to owulacja pewnie była później.3 cs
nick nieaktualny
-
Stookrotka wrote:Dziewczyny,
My staramy się o dzidzie dopiero/aż trzeci cykl.
Badania mam dobre, temperatura wzorowa, prowadzę tez aktywny tryb życia (jestem instruktorka fitness), mąż jest o rok młodszy. Wydawałoby się, że wszystko chodzi jak w zegarku a jednak... Nie wiadomo o co chodzi
Nie poddaje się bo to dopiero początek ale ciekawe od czego zależy poczęcie bobaska
Dużo znajomych czy klientek zachodzi bez większych starań, od razu po ślubie lub wtedy kiedy planują zostać rodzicami itp.
Trzymam kciuki za Was wszystkie!
Tak to jest, czekasz aż będziesz miała warunki, a kiedy jest czas to jakoś nie wychodzi. Ja też 3 cykl zaczęłam 30 grudnia nie będę się oszukiwac, że liczę na ten cykl trochę się wspomogę, bo zamówiłam sobie lubrykant conceive, biorę wiesiołek także musi być dobrze3 cs
Mi tez dziś się skończyła @ i też 3 cykl także jesteśmy zsynchronizowane
Ja jestem z jakby z dwóch miast, obecnie Warszawa, ale wracamy do domu czyli do Lublina za max rok. Chyba że wcześniej sie bobas pojawi w brzuchu to już chce wrócić szybciej.3 cs
Zuduarineczka wrote:Dziewczyny nie wiem dlaczego ale ostatnio spadła mi bardzo temperatura ogólnie od trzech cykli. Wcześniej było 36,6-37, a teraz 35.9-36.3 czy to znaczy że owulacji nie ma?3 cs
nick nieaktualnyZuduarineczka wrote:Tak i test był pozytywny owulacyjny i dzialalismy i skok był jednodniowy, Ale później temperatura dalej niska...
Zbadaj progesteron to on jest za to odpowiedzialny, jeśli temperatura jest niska prawdopodobnie i próg niski w razie W ciąży nie utrzymasz.
Testy owu nie zawsze potwierdzają owulacje pik może być A owulacja nie nastąpić. Polecam monitoring