Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Staram się Klasia . Dobija mnie tylko ,że znów przemowę muszę pisać 🤦♀️ pustka totalna w głowie86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
05.2023r -puste jajo płodowe
"Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
6.02- data cudownej nowiny
8.02- 35dc beta hcg 3283,00
28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
Liliana ur. 30.09 o godz. 5:46 SN
3360g , 50cm ❤ -
Tylko wyciszenie pozwoli Ci na powiedzenie słów które masz w sercu. Nie pisz za wiele bo podczas przemowy się rozkleisz. Ja miałam 12 lat jak mój tatuś zmarł i jak weszłam do kaplicy to krzyczałam i nie mogli mnie z tamtad zabrać. Dziś wiem że jak mi źle to mogę się pomodlić a on przyjdzie i przytuli, czuję wtedy ten chłód wokół mnie. Od razu czuje się lepiej bo już łzy nie chcą potem lecieć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Dzień dobry
Monia ale jak to nie odnajduje ?
Wkleję zaraz jeszcze raz z miniaturka tylko proszę nie cytujcie😘 A mnie ciarki przeszły!
Nera! Bardzo fajna masz przyjaciółkę, posłuchaj jej uwierz !
Jagodowa testuj już dziś- przecież spokojnie test Ci wyjdzie- chyba nie zamówiłas jednego ? Jutro z rana poprawisz i już A jak ogólnie samopoczucie?
Właśnie tylko jeden zamówiłam żeby nie korciło więcej robić...Objawy wszystkie na wykresie są -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczęta, ale jesteście ranne ptaszki!
Nera, przykro i smutno... trzymaj się, wiesz co jest w tym najgorsze? cisza. wiem co mówię
baby ☹️ kurczę! może niech jakiś inny lekarz zajmie się porządnie Tobą ? może trzeba sprawdzić przeciwciała antyfosfolipidowe skoro schemat się powtarza? a wracając do objawów - pisałaś ze wiesz już kilka dni po owu ze pykło - no jak ? 😳
a jak u was dziewczynki? mnie przestał bolec brzuch i piersi a do @ jeszcze z tydzień 😐💙🧸&🧸💙 -
listek🍃 wrote:Cześć dziewczęta, ale jesteście ranne ptaszki!
Nera, przykro i smutno... trzymaj się, wiesz co jest w tym najgorsze? cisza. wiem co mówię
baby ☹️ kurczę! może niech jakiś inny lekarz zajmie się porządnie Tobą ? może trzeba sprawdzić przeciwciała antyfosfolipidowe skoro schemat się powtarza? a wracając do objawów - pisałaś ze wiesz już kilka dni po owu ze pykło - no jak ? 😳
a jak u was dziewczynki? mnie przestał bolec brzuch i piersi a do @ jeszcze z tydzień 😐
Dzien dobry
Listek
ja juz nie bardzo mam do kogo isc moi lekarze pracuja w invimedzie - klinika leczenia nieplodnosci, badania immunologiczne w duzej czesci miaalm zrobione i skonsultowane z immunologiem , zespolu nie mam . a leki dostalam i tak na wszelki wypadek wiec mialam teraz zelazny zestaw a i tak si enie udalo
malza podstawowe badania tez sa bardzo dobre ilosc plemnikow i ich zywotnosc jest bardzo dobra bo 150ml w ml i ruchem a+b 72% ale zrobimy jeszcze fragmentacje DNA u niego
lekarze nie maja pomyslu juz na mnie -
jagodowamery wrote:Zależy od paczkomatu podobno. W inpost jest 72h, w innych po 48h
-
Która mi powie jak przekonać chłopa do badań nasienia? On chce to badanie ale stresuje go ten pokój, on sam i masturbacja. On do mnie wczoraj powiedział że jakbym z nim weszła do tego pokoju to może jeszcze jeszcze ale nie sam
-
listek🍃 wrote:chciałabym Ci pomoc, ale nic więcej nie wpada mi do głowy ☹️
nie wiem co gorsze - tak jak u Ciebie udaje się ale nie utrzymuje, czy tak jak u mnie - wcale się nie udaje ☹️
no i kurcze obciazenie dla organizmu mysle ze tez swoje robi -
Nercia nigdy nie prowadziłam wykresów (nie mierzyłam tempki, nie sprawdzałam sluzu ani szyjki)
Anetka dziękuję za zdjęcie 😘 sliczny ten Twój brzusio ❤😘
W ogóle to Dzień dobry bo się nie przywitalam
My niedawno wstaliśmy .... nie moglam za bardzo spać w nowym miejscu i pół nocy się kulalam.
Ale widok z okna wynagradza tu wszystko..... widać piekne góry ❤ 😀
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
listek🍃 wrote:baby - ale ciagle nurtuje mnie skąd wiesz ze się udało?
mam sluz taki specyficzny tylko w trakcie ciaz go mam wodnisty mlecznobialy
mam klujacy bol w pochwie od czasu do czasu no i zgaga sie pojawia delikatna a mam ja tylko w trakcie ciaz albo po alkoholu
a przede wszystkim sutki robia mi sie fioletowe i takie powiekszone
bedziecie sie smialy ale wlasnie te sutki tez mi pokazuja ze cos z ciaza sie dzieje nie tak jak zaczynaja byc znowu rozowe to nie jest dobry objaw -
Klasia wrote:Która mi powie jak przekonać chłopa do badań nasienia? On chce to badanie ale stresuje go ten pokój, on sam i masturbacja. On do mnie wczoraj powiedział że jakbym z nim weszła do tego pokoju to może jeszcze jeszcze ale nie sam
ale moze jakos blisko macie to laboratorium bo nasienie mozna oddac w domu i dowiezc w ciagu 30 min -
babydust1 wrote:moj chodzi bez marudzenia i akurat ja sobie nie wyobrazalabym sobie ze z nim tam wchodze
ale moze jakos blisko macie to laboratorium bo nasienie mozna oddac w domu i dowiezc w ciagu 30 min -
babydust1 wrote:pytasz sie skad wiem ze sie udalo zanim zatestuje ?
mam sluz taki specyficzny tylko w trakcie ciaz go mam wodnisty mlecznobialy
mam klujacy bol w pochwie od czasu do czasu no i zgaga sie pojawia delikatna a mam ja tylko w trakcie ciaz albo po alkoholu
a przede wszystkim sutki robia mi sie fioletowe i takie powiekszone
bedziecie sie smialy ale wlasnie te sutki tez mi pokazuja ze cos z ciaza sie dzieje nie tak jak zaczynaja byc znowu rozowe to nie jest dobry objaw
z czego tu się śmiać! znasz bardzo dobrze swój organizm i tyle! a ze każda z nas jest inna to i inne miewa objawy
💙🧸&🧸💙 -
Dzien dobry!
Ale się wczoraj objadłam ryba i migdałami. Wszystko popiłam winem 😂
Teraz siedzę, pije kawkę z mlekiem i zagryzam resztę migdałów.
Pan doktor nie odpisał mi wczoraj na smsa
Zadzwonilabym ale nie chce żeby pomyślał ze jestem nachalna 😁 może zamiast w środę pojadę w poniedziałek rano? Będzie to 13dc, a kazał być między 12-15, wiec byłoby ok.
EDIT: umówiłam się na poniedziałek na rano. Wole być jednak wcześniej niż za późno. Oceni pecherzyki, Endo i zadecyduje. Już mnie brzuch boli z nerwów 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2019, 09:45
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️