Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Eveline (też tak miewam jak opisalas)
Klasia - następny cykl Twój! 😘
U mnie cisza . Jeszcze zamknięta 😒 Albo lutka i Miositogyn GT robi psikusa albo naprawdę tej owulki wcale nie było bo miałam spadek i BJ (owulak słaby jak nigdy) , następnie na następny dzień mega pozytyw a śluz do bani, i kolejnego dnia szyjka zamknięta na amenW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Asieńka wrote:Nera, dziś odbieram Miositogyn GT z apteki. Zainspirowałaś mnie 😊Ciekawe czy będą jakieś efekty😉
Ma baaardzo dobre opinie. Lekarz kazał mi brać wiedząc., że się nie udajeW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Eveline25 wrote:Nera, wiem że to nie musi byc objaw ciąży, ale u mnie to się dzieje po raz pierwszy 😉 Chociaż nie wierzę, aby się udało🙂 a u ciebie był to fauszywy alarm?
Niestety tak ale nie znaczy że i u CiebieW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nie nastawiam się aż tak bardzo, nadzieję mam, boje się rozczarowania. Niby lekarz stwierdził że wszystko powinno być wporzadku, mimo że nie mam jednego jajowodu i straciłam go jak miałam 17 lat przez torbiel której nie chcieli mi wyleczyć lekami bo miała 8 cm średnicy. Bardzo chce fasolki, ale właśnie boję się że przez to będzie problem.
-
adaska wrote:Okolice Łodzi
-
Nera zgadza się następny cykl jest mój 😍😍😍
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
Eveline25 wrote:Nie nastawiam się aż tak bardzo, nadzieję mam, boje się rozczarowania. Niby lekarz stwierdził że wszystko powinno być wporzadku, mimo że nie mam jednego jajowodu i straciłam go jak miałam 17 lat przez torbiel której nie chcieli mi wyleczyć lekami bo miała 8 cm średnicy. Bardzo chce fasolki, ale właśnie boję się że przez to będzie problem.
Brak jednego jajowodu to naprawdę nie powód do zmartwień 😘 moja mama miała ciążę bliźniaczą a również ma jedenW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Ja tez pije miositogyn i polecam widzę jakaś tam poprawę jajników na usg.
Co do śluzu, u mnie przez ostatnie dwa dni było sporo takiego przezroczystego i rozciagliwego ale to jeszcze za wcześnie. Nie czuje już jajników, może pecherzyki przestały rosnąć.
Staram się o tym nie myśleć.
Robimy z mężem to co trzebaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2019, 13:21
Nera1986, Asieńka lubią tę wiadomość