Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Winter86 wrote:Ja normalnie mam dość wiem i że Wy macie mnie dość z tym "wylewaniem żalu" ale ten ból krzyża jest nie do zniesienia koło 14 miałam kilka silnych skorcz i cisza a teraz normalnie chamskie kłucia w pochwie.... Naprawdę męczy mnie ten mój kawaler ja tak nie miałam we wcześniejszych 3 ciazachtak na finiszu🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣
Niech chłop cię zapakuje w samochód i pojeździ z toba po dziurach na moja znajoma to podziałało.
A mały widze jeszcze w brzuszku a charakterek już ma 😈👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Winter86 wrote:Ja normalnie mam dość wiem i że Wy macie mnie dość z tym "wylewaniem żalu" ale ten ból krzyża jest nie do zniesienia koło 14 miałam kilka silnych skorcz i cisza a teraz normalnie chamskie kłucia w pochwie.... Naprawdę męczy mnie ten mój kawaler ja tak nie miałam we wcześniejszych 3 ciazachtak na finiszu🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣
-
nick nieaktualnyWinter może umyj okna, zmień firany, moja siostra tak robiła i kilka dni później mały był na świecie:)
Cześć dziewczyny. 💋💋
Byłam dzisiaj u lekarza. Powiedziałam o objawach, jedyne co mogę zrobić to iść do neurologa po skierowanie na tomografię głowy. Rodzinny nie jest w stanie zlecić mi takiego badania Wizyta u neurologa 22.10
Zmierzyła mi ciśnienie, jest w porządku 135/80. Generalnie mam tabletki Dexak 25mg, jedna tabletka dziennie. Powiedziała że powinno mi pomóc. Brałam ją dwie godziny temu, ale daje sobie czas póki co, bo to nie minie od razu. Chciałabym się obudzić bez bólu głowy. Codziennie modlę się żeby się obudzić Ta głowa tak boli, że miewam momenty, że się żegnam z życiem... Po prostu takie czarne mam myśli Wybaczcie!
Witam nową osóbkę, rozgość się ciepłoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2019, 19:36
-
wyganiaj z brzucha
masuj sutki ja sobie tak 2 razy porod wywolalam przy ostatnim pekl mi pecherz plodowy po tymWinter86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny już nie wiem co myśleć... Okresu niestety nie ma. A rano byłam pewna że się zaczyna. Ale w sumie to praktycznie nic nie bylo. Nawet test zrobiłam. Oczywiście negatywny. A okres powinnam mieć wczoraj. Chyba że z owu była obsuwa. Nie wiem.
-
Jagodowa witaj kochana ♥️
Ja byłam koedys strasznym migrenowcem. Dwie migreny w tygodniu ro była norma. Poszłam do kręgarza i miałam ucisk. Odblokował mnie i jak ręka odjął. Teraz raz na jakiś czas mam migrenę. Ból głowy ostatnio częściej ale taki ze tabletki brać nie musze.
Pamiętaj żeby unikać tez słodyczy, kawy i serów bo one tez negatywnie działają.
Rano wstawaj, szklanka wody i sok z połowy cytryny. Tak samo jak masz ból głowy rób. Mi pomagało.👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Listek adaska tak tak sex przyspiesza poród to fakt! 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
nick nieaktualnyadaska wrote:Jagodowa witaj kochana ♥️
Ja byłam koedys strasznym migrenowcem. Dwie migreny w tygodniu ro była norma. Poszłam do kręgarza i miałam ucisk. Odblokował mnie i jak ręka odjął. Teraz raz na jakiś czas mam migrenę. Ból głowy ostatnio częściej ale taki ze tabletki brać nie musze.
Pamiętaj żeby unikać tez słodyczy, kawy i serów bo one tez negatywnie działają.
Rano wstawaj, szklanka wody i sok z połowy cytryny. Tak samo jak masz ból głowy rób. Mi pomagało.
Na mnie nic nie działa, wszystkiego próbowałam i od tamtego poniedziałku jestem w du...pie -
Kochane, robiłam dzisiaj testa z drugiego porannego sikanca, a tak chciałam sobie poprawić humor.....
Kreseczka wybija się blada z tym że jestem 10dni po ovitrelle.... I to chyba tylko zastrzyk mi tu się ukazal...., ehhWrzesień 2018-ciąża biochemiczna,
niedoczynność tarczycy-Letrox50
hiperprolaktynemia(dostinex) wyrownana-tsh-1,2,prolaktyna-11,
-badanie nasienia uległo poprawie(profertil)
-Hyfosy - 27grudnia 2019 drozne!
-Ureaplasma... - pokonana!!!!!
15.01.20-betahcg 247,56 🐻progesteron 39,70
17.01.20-beta 626,7
29.01.20-❣️😘
Walczę o cud:) -
jagodowamery wrote:Winter może umyj okna, zmień firany, moja siostra tak robiła i kilka dni później mały był na świecie:)
Cześć dziewczyny. 💋💋
Byłam dzisiaj u lekarza. Powiedziałam o objawach, jedyne co mogę zrobić to iść do neurologa po skierowanie na tomografię głowy. Rodzinny nie jest w stanie zlecić mi takiego badania Wizyta u neurologa 22.10
Zmierzyła mi ciśnienie, jest w porządku 135/80. Generalnie mam tabletki Dexak 25mg, jedna tabletka dziennie. Powiedziała że powinno mi pomóc. Brałam ją dwie godziny temu, ale daje sobie czas póki co, bo to nie minie od razu. Chciałabym się obudzić bez bólu głowy. Codziennie modlę się żeby się obudzić Ta głowa tak boli, że miewam momenty, że się żegnam z życiem... Po prostu takie czarne mam myśli Wybaczcie!
Witam nową osóbkę, rozgość się ciepło
Migreny są naprawdę okropne, moja mama kiedyś bardzo się z nimi męczyła
Dexak jest dosyć silny, powinien przynieść ulgę chociaż trochę. Ketonal bez recepty ma też bardzo podobny skład, siłę i czas działania, może się przydać jak skończy się recepta na przykład ale trzeba uważać i z jednym i drugim bo po dłuższym stosowaniu powodują krwawienia z układu pokarmowego
👧25 lat 🧑33 lata❤
5cs
Cykle 25-26 dni
18.01 II kreski na teście 🍀🙈
20.01 beta 814.40💚
progesteron 21.5
22.01 beta 2323.00💚
31.08 całe 2990g małego człowieka 💚
Matylda 10.09 3160g 53cm ❤
-
Witam
Ja dziś musiałam wstać wcześniej bo siostrę na lotnisko zawieźć muszę. Oj ledwo wstałam.
Jagodowa mi w pierwszej ciąży pojawiły się bóle migrenowe aż dostałam antybiotyk a po 3 dniach poczułam ulgę. Od tamtej pory co nie raz mnie złapie a teraz aż się boję bo ulżyć sobie samej nie ma jak. Będę znów musiała lecieć do lekarza żeby coś zaradził. -
nick nieaktualnyO Klasia:-)
Moglabym jechać za Ciebie
Wstałam o 3 i oczy jak 5 zł. Mówię nie no tak nie może być! Położyłam się do łóżka i tak z boku na bok z boku nabok patrzę na zegarek A tu 3 30 🙄
Więc już siedzę przed telewizorem 🤦♀️
Masakra jakaś z tym spaniem
Winter
Polecam Ci 100% sprawdzone
Pprzepis Pani Doktor
Pół szklanki szampana
Pół szklanki soku z ananasa lub brzoskwini
2 łyżeczki oleju rycynowego
To wszystko wymieszać i wypić
I po około 5 godzinach jesteś na porodowce
-
nick nieaktualnyNeeyenne wrote:Migreny są naprawdę okropne, moja mama kiedyś bardzo się z nimi męczyła
Dexak jest dosyć silny, powinien przynieść ulgę chociaż trochę. Ketonal bez recepty ma też bardzo podobny skład, siłę i czas działania, może się przydać jak skończy się recepta na przykład ale trzeba uważać i z jednym i drugim bo po dłuższym stosowaniu powodują krwawienia z układu pokarmowego
Ketonalu nie mogę zażywać, a dexak mam bez recepty. Teraz już jest wydawany każdemu. Mam brać go nie dłużej niż przez 4 dni. Jak nie przejdzie to mam iść do lekarza ponownie. -
jagodowamery wrote:Winter może umyj okna, zmień firany, moja siostra tak robiła i kilka dni później mały był na świecie:)
Cześć dziewczyny. 💋💋
Witam nową osóbkę, rozgość się ciepło
Ja Ci współczuję z tymi migrenami człowiek się męczy tabletki tylko zlagodza ból na chwilę a i tak zaraz wiesz ze znów powróci Masakra jakaś! Dobrze ze masz wyznaczona datę u neurologa💪 może uda się szybko skierować na tomografie-bede trzymać kciuki✊😘
Co do mycia okien i firanek mam taki zamiar ale znając życie nie pomoze🙈🙈🙈 robiłam tak też we wcześniejszych ciazach - nic nie dało jakieś uparte mam te dzieci😉
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙