Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie🤰😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒
Młodamezatka tak mi przykro kochana tule mocno!!! Mam nadzieję że kolejny cykl będzie dla Ciebie udanym✊✊✊✊💙💙💙
Klasia piękne zdjęcie tylko się cieszyć i życzyć nuuuuudych 9 miesięcy w zdrowiu dla Ciebie i maluszka💚
Listek a ja miałam w 1 ciąży tak-już się kulalam w 8 miesiącu i była kasa z pierwszeństwo dla ciężarnych to fuczala kobieta co była prze demna że się wpycham w kolejke🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ona cały wózek a ja z karpiem😂😂😂😂😂😂😂bo to przed samą wigilia bylo😜😜😜😜 szkoda słów mężczyzna cię szybciej przepuścić niż kobieta albo ma najwięcej do gadania🤦♀️
Bunia Bunia Bunia....... Kochana poczytaj co i jak😉😉😉😉😊 Nercia dodaje fajne linki👍
Nercia kochana trzymam kciukasy za wyniki✊✊✊✊✊✊
Anetka moja droga to są skorcze Braxtona pojawiają się po 20 tygodniu macica się przygotowywuje powolutku do rozwiazania😊😊😊
Klasia, Nera lubią tę wiadomość
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Winter bidulo ale mi Ciebie szkoda. Kulasz się jakoś czy coraz ciężej?
Tez słyszałam ze kobiety są okropne dla innych kobiet.
Nie skorzystałabym z tej kasy nawet gdyby nie to ze było mi po prostu słabo ☹️Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 18:48
💙🧸&🧸💙 -
nick nieaktualny
-
Adaska kochana najlepiej nie myśleć odpuścić i odnieść się na luzie do staran🤗🤗trzymam bardzo mocno kciuki za kolejny cykl✊✊💙
Dziękuję Kochana za dobre myśli 😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Sylwucha tsh oj oj oj baaaardzo wysoka endokrynolog plus usg tarczycy ci proponuję zrobic👍💯
Izka Katarynka tak to już jest dopada nawet nie wiadomo kiedy ciulowe humory nas odpadają w ciąży hormony są przekichane 😣😒😣😒
Sylwucha lubi tę wiadomość
34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Dziękuję Wam wszystkim kochane za myśl o mnie ale niestety kuleje dalej dzisiaj przeszłam całe miasto trochę mnie lapaly skorcze ale co z tego jak mam małego Capka pod sercem😒😒😒😜
Gorac mnie denerwuje spotkanie znajomych z głupim tekstem"to jeszcze chodzisz" "nie urodziła jeszcze" Nie kuźwa do grudnia postanowiłam nie rodzić! 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤
Głupie teksty normalnie jakby same nie wiedziały że człowiek na końcówce nabuzowany chodzi😒😒😒😒😒😒😒
Dobrze ze z Wami mogę "pogadać" bo można wspierać się i być zrozumialym🤗💙
Mam ciulowy czas bo z tyłu głowy mam panikę że będą mi wywoływać a jak do środy nie urodze jadę na wizytę ktg i zobaczymy jaka podejmie decyzję ordynator.... Obym kuźwa sama z siebie utodzila 😣
Jeszcze mnie starsze cory dobijaja nerwowo nic im nie pasuje do nauki ostatnie-bo ciepło i wogole normalnie jeszcze stary obrywa😜😁😁😁😁
A synek przyjdzie przytuli 😍
A i żeby było ciekawie dziewczyny jak mantrw codziennie do mnie powtarzają "kiedy zostanę w szpitalu" 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Ola👄 wrote:Aj Winter a my tu wszystkie myslalysmy ze sie juz rozpakowalas,bo nic nie piszesz!
😜😜😜 Chciałabym..... Cóż zrobić Olu🤷♀️💋34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
listek🍃 wrote:Winter bidulo ale mi Ciebie szkoda. Kulasz się jakoś czy coraz ciężej?
Tez słyszałam ze kobiety są okropne dla innych kobiet.
Nie skorzystałabym z tej kasy nawet gdyby nie to ze było mi po prostu słabo ☹️
Nie tyle co ciężej Kochana tyle co nerwy mam napięte jak struna.... Stopy mam jak niedzwiedz🤦♀️😒😒😜 a zespół niespokojny nóg mam jak tylko się położę 🤦♀️🤷♀️🤷♀️🤦♀️34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Listek A brałaś wcześniej leki na tarczyce? Teraz bierzesz?
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Mysza1990 wrote:Listek A brałaś wcześniej leki na tarczyce? Teraz bierzesz?
no pewnie i na mnie najlepiej działa Letrox - najlepiej się wchłania. Muszę teraz zwiększać dawkę bo moje Hashimoto szaleje niestety.
A Sylwia zrób jeszcze ft3, ft4, anty-tpo
pamietam jak moja koleżanka długo nie mogła zajść w ciąże i kazałam jej zrobić te badania, wyszło jej tsh 176 i wygonilam do lekarza. 3 miesiące później napisała mi ze jest w ciąży ❤️Sylwucha, Bunia czy, Nera lubią tę wiadomość
💙🧸&🧸💙 -
Listek mnie tez zalecono no-spe na twardnienia macicy. Co prawda raczej mam ja traktować doraźnie ale mój lekarz powiedział ze spokojnie do 3 razy dziennie mogę zażyć staram się ograniczać do maksimum i brać tylko wtedy kiedy faktycznie czuje duży dyskomfort. Ale to samo zalecali zarówno lekarze w szpitalu jak i inny konsultujacy mnie z powodu tego stawiania macicy czytałam o no-spie i było napisane ze jest bezpieczna w ciazy myśle ze żaden lekarz by jej nie zalecił gdyby miała szkodzić dzieciątku ❤️ A w końcu mój lekarz na tytuł doktora wiec mam nadzieje ze by nie ryzykował aż tak bardzo 😁
1.11.2018👼🏻 6tc
10.12.2019 👧🏼 Alicja, 3530g 58cm
22.04.2021 👼🏻 10/6tc -
listek🍃 wrote:Sylwucha, dobrze dobrane leki i TSH można szybko opanować. Mysza ma racje. Pamietaj potem żeby kontrolować tsh w ciąży. Mi zaczęło szaleć już od początku. Z 1,2 skoczyło na 5,7 🤷♀️
-
listek🍃 wrote:no pewnie i na mnie najlepiej działa Letrox - najlepiej się wchłania. Muszę teraz zwiększać dawkę bo moje Hashimoto szaleje niestety.
A Sylwia zrób jeszcze ft3, ft4, anty-tpo
pamietam jak moja koleżanka długo nie mogła zajść w ciąże i kazałam jej zrobić te badania, wyszło jej tsh 176 i wygonilam do lekarza. 3 miesiące później napisała mi ze jest w ciąży ❤️ -
Winter tez juz myslalam ze nie jestes juz 2w1 😅 ale trzymam kciuki juz za szybkie rozwiazanie ✊🏻
Listku badania antyfosfolipidowe zapytam sie gine czy robic teraz czy jeszcze nie. Coraz mocniej zastanawiam sie nad badaniami nasienia. Wyplakalam sie dzisiaj mezowi. Powiedzialam mu, ze jeszcze wczoraj myslalam ze w koncu sie udalo a dzis juz okres. Pocieszal, mowil ze jestem mloda, ze mamy czas, ze bedziemy dalej sie starac.
I ma racje. Tylko nie zrozumial jednego. Ze ja wczoraj jeszcze bylam w ciazy a dzis juz nie jestem. I faceci chyba tego nigdy nie zrozumieja.
Zapytal sie czy ma zrobic badania nasienia bo moze je zrobic jak trzeba. I teraz sie zastanawiam. Robic od razu teraz i wykorzystac fakt, ze jest taki chetny zeby to zrobic czy na razie nie.13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Neeyenne, Mlodamezatka, listek🍃, Masia2, Winter86 lubią tę wiadomość
-
Ola👄 wrote:Mi po moich cb pani doktor kazała zrobić13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙