Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny:)
Jak tam się zaczął poniedziałek?
U mnie nie dość, że humor kiepski, to od rana u mnie leje deszcz i jest cholernie pochmurno... Depresji idzie się nabawić...
Właśnie się zastanawiam jak wspomóc się, żeby zajść w ciąże.
Czytałam coś żeby jeść orzeszki i warzywka itd. Więc planuje co jutro zjem
Z tymi orzechami to kiche mam bo tak trochę lubie, ale że mam aparat na zębach to potem mam masakrę
No nic trzeba będzie się pomęczyć...
Ooo i zaczynam ćwiczyć a co! Dzisiaj zrobię sobie pilates tak na rozgrzewkę bo 2dzień @ jest jeszcze bolesny...
Czuje się ostatnio fatalnie i fizycznie i psychicznie więc muszę coś zmienić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 09:30
28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
Hej, a co tu taka cisza?
Ola, no monitoring pewnie byłby najlepszy ale bie bardzo mam opcję z maluchem a nie mam z kim jej zostawić.
No cóż, obudziłam się dzisiaj z przeświadczeniem “co ma być to będzie”. Porobię jeszcze do końca te testy owu ale na luzie. I tak po prawdzie to ten cykl daje małe szanse, chciałam zajść w ciążę zanim wrócę do pracy ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i nie fantazjować. Zacznę się przygotowywać do powrotu, muszę się podszkolić w przepisach podatkowych bo trochę wpadłam z obiegu, wrócić do pracy i na spokojnie w międzyczasie się starać. Super jak się uda w tym roku a jeśli nie to dajemy sobie czas jeszcze w przyszłym. W innym razie odpuszczamy i Mała nie będzie miała rodzeństwa.
I powiem Wam że jakiś taki spokój na mnie spłynął po tych rozmyśleniach i tak będziemy robić
Co nagle to po diable
Udanego tygodnia Wam życzę
Któraś testuje w tym tygodniu?Letrox 37,5
AITD, IBS
2019 czy 2020? -
Hej
u mnie 29 dc, test negatywny czekam na tą głupią @, niech już przyjdzie.
Niestety też się czuje kiepsko psychicznie z tym wszystkim. Pogoda też nie pomaga szaro, buro, deszczowo no i poniedziałek...
Ja rano poćwiczyłam, sprzątając całe mieszkanie ;P więc miałam fitness z odkurzaczem i mopem
Co do wspomagaczy, też staram się zdrowo odżywiać, ale jak to wychodzi w praktyce to już różnie, chociaż w sumie migdały jem prawie codziennie.PCOS
Starania o pierwsze maleństwo.
3 cykl starań -
Och Anza dalej negatywne, a tak trzymam kciuki może jednak nie przyjdzie!
U mnie przyszła strasznie szybko, cholera nie wiem co ze mną nie tak, ale może faktycznie to przez stresy i złe odżywianie...
PasQuda a kiedy wracasz do pracy? Może faktycznie takie myślenie przyspieszy zajście w ciążę.. Nasze organizmy są niesamowite, może wiedzą, że "nie jesteśmy gotowe" bo za dużo mamy w życiu stresów itd?28lat
Cykle 26-28dni
2.11.2019 - II kreseczki
30.12 wygląda na synka 😉
-
Anza, no to miałaś super fitnes hahaha
Mishi, po majówce wracam, wykorzystuję zaległy urlop i parę dni z bieżącego i do roboty a Mała do żłobka
Co do ćwiczeń to ja chcę na zdrowy kręgosłup chodzić ale praca M mi tu koliduje z moimi planami ale zobaczę, może na weekendy się zapiszęLetrox 37,5
AITD, IBS
2019 czy 2020? -
AnZa wrote:No i niestety czerwona małpa przyszła... niby dopiero lekkie plamienie, ale rozkręci się.
Tak mi przykro...
Anza w następnym cyklu się nam uda!
Miśka trzymam kciuki żeby do Ciebie @ nie dotarła niech się po drodze gdzieś zgubi
Joanna no pogoda u mnie też fatalna Obyś jednak nie dostałam @ !28lat
Cykle 26-28dni
2.11.2019 - II kreseczki
30.12 wygląda na synka 😉
-
Mishigami00 wrote:Tak mi przykro...
Anza w następnym cyklu się nam uda!
Miśka trzymam kciuki żeby do Ciebie @ nie dotarła niech się po drodze gdzieś zgubi
Joanna no pogoda u mnie też fatalna Obyś jednak nie dostałam @ !
Bardzo bym chciała... Ale wiecie jak to sie czuje tą głupą @... -
Hej Anza nowy cykl nowe nadzieję w końcu musi się udać. Miska czekamy na twój test
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Nera86 wrote:Mam pytanko - jak tu jest z opłatami za konto? W regulaminie jest notka ,ze pobierane automatycznie. Automatycznie czyli z czego pobierają ? Na jakiej zasadzie?Letrox 37,5
AITD, IBS
2019 czy 2020? -
U mnie też ponuro, deszczowo i depresyjnie...
Miałam takie ogromne przemyślenia wczoraj. Czekałam aż nadejdzie czas, gdzie jako przyszli małżonkowie będziemy sie starać przed ślubem o ciążę. "Przecież jestem młoda, zdrowa, to pójdzie jak po maśle" a tu o... Najpierw PCOS, teraz ta torbiel...
Opadłam z sił i tez myślę jak sie wspomóc, żeby był cud. Bo z tego co mi teraz ginka mówiła, owulacja niby była ale nie pęka pęcherzyk i (tutaj cytat) "z takimi jajnikami może się Pani starać i nic z tego nie będzie"
Moi rodzice przechodzili przez podobną sytuację dlatego kazali mi znaleźć najlepszego ginekologa w Polsce i mam do niego jechać. Tylko co to da jak i tak trzeba o to zdrowie powalczyć?
Mówię wam dziewczyny, szkoda gadać.👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Witajcie
Widzę że nie tylko u mnie deszczowo... Wykorzystałam moment gdy przestało padać i wyszłam z małą na spacerek. Poniosło nas aż do sklepów w centrum.
A jak już byłam w Rossmannie to mówię, a czemu by jeszcze jednego nie zrobić
Więc w odpowiedzi na pytanie Pasquda, ja sobie zrobię tescik, a co!
Dziś jak mi się zachce siku i jutro rano @powinna być jutro...
Mishigami to może spróbuj koktajle? jest ogromna różnorodność owocowe, warzywne, z jogurtem, bez itp... Fajna alternatywa żeby przemycic coś zdrowego