Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze dziewczyny macie jakiś sposób na gorączkę 38 stopni?? oczywiście dla kobiet w ciąży, wolałabym jakiś sprawdzony zanim spróbuję z internetuNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Witaj Miśka życzę powodzenia w staraniach. Ja wróciłam z pracy i nadrobiłam wasze posty. Teraz leżę i się dalej kuruje ;p już mi trochę lepiej więc obejdzie się bez antybiotyków, na szczęście;)
Mishi ah ta głupia @. Następny cykl będzie Twój;) tylko trzeba wrzucić na luz bo tak jak mówicie chęć zajścia w ciążę tak naprawdę utrudnia nam osiągnięcie celu. Tylko jak tu o tym nie myśleć... ?
Aż się dziwię że za pierwszym razem tak szybko mi się udało... bo cały czas o tym myślałam tak jak teraz...Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
Edyta ja nie znam żadnych sposobów A co piszą w Internecie?
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Atyde wrote:Kurcze dziewczyny macie jakiś sposób na gorączkę 38 stopni?? oczywiście dla kobiet w ciąży, wolałabym jakiś sprawdzony zanim spróbuję z internetu
Generalnie ja w ciąży stosowałam prenalen, sok z malin, standardowo czosnek i apap jak już było źle. Ale to dosłownie raz ten apap bo ja to mam jakiś uraz i nie umiem przyjmować leków
No i amolem lekko smarowalam żeby katarek ulżyć... -
Hej dziewczyny, nie było mnie tu z 2 dni, ale zaraz was nadrabiam
U mnie dzisiaj owulak pozytywny, dzisiaj 13dc, seksy były w piątek, wczoraj i dzisiaj i mam nadzieje, że to wystarczy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f38734640be7.jpgpasQda_3, Joanna_k93, EmiMama lubią tę wiadomość
-
Hej
Atyde, jeśli chodzi o gorączkę w ciąży a szczególnie w pierwszym trymestrze to proponuję zero farmakologii, ciepła herbata z miodem i pod kocyk. Poza tym gorączki 38 bym nie zbijała bo to znak że coś się dzieje a organizm walczy więc dobrze. Jakby rosła to okłady na czoło i kark.
Zdrówka!!!
Witaj Miśka
Fajnie, że się grupa rozrasta ale chyba zacznę sobie zapisywać co u której bo nie ogarnęLetrox 37,5
AITD, IBS
2019 czy 2020? -
Ola trzymam kciuki
Pasquda ja w pierwszej ckazy bylam chora co trymestr i w ostatnim bralam oscilococcinum za poradą pani fatmaceutki bo myslqlam ze zdechne a.miod cytryna czosnek nic nie dawaly..
W zeszłym tyg bralam paracetamol bo mnie tak zab/kosc bolala.. jedna na dobe bedac juz w ciazy niestety...
-
Witam nowe dziewczyny, trochę nas tu przybyło
Za każdą trzymam kciuki, zaniedługo uda się każdej z nas, w grupie siłaEmiMama lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny to mam traktować jako dzień owulacji jutrzejszy dzień? Czy jak to jest z tymi testami?
-
Olaa..32 wrote:Dziewczyny to mam traktować jako dzień owulacji jutrzejszy dzień? Czy jak to jest z tymi testami?
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Nera86 wrote:Ile dni pod rząd wyszly pozytywne i jaki widzisz śluz /odczucie?