Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też mam dawkę 75 mg . Generalnie jak byłam u kilku lekarzy i w szpitalu pytają- dlaczego acard ? Odpowiadam poronilam 2 lata temu i temat zamknięty:-)
Bunia to dobrze że przepisał. Wydaje mi się że ze względu na twoje tsh dostałaś wspomagaczInezkaa, Bunia czy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mlodamezatka, dobrze ze jesteś w domu bo szpital działa mocno depresyjnie, szczególnie po takim zabiegu. Niestety niektóre z nas maja w życiu trudna drogę do przejścia (niestety coś o tym wiem bo mimo młodego wieku jestem dość chorowita) ale nie znaczy to ze nie możemy się realizować jako matki!
Dlatego to, co Cię spotkało to nie wyrok i będziesz mogła mieć dzieci. Musisz udać się do dobrego specjalisty który przebada skąd u Ciebie takie kłopoty z ciążami. I zobaczysz - 2020 rok będzie Twój z maluszkiem na rekach ❤️💙🧸&🧸💙 -
Dziewczyny, Klasia - tylko kwas foliowy? Jeszcze przy problemach z tarczyca? No nie wiem. Mi lekarz (który nie jest zwolennikiem tych pregna itp bo uważa ze za dużo tego tam) kazał brać kwas foliowy, wit D, jod, DHA. Tylko tyle i aż tyle 🤷♀️
Inezkaa lubi tę wiadomość
💙🧸&🧸💙 -
listek🍃 wrote:
Cześć maleństwo 😘😘😘 ewidentnie pięknie ciotką pomachało 😍
Niech rośnie zdrowo okruszek ♡
Winter - dasz radę 🙆♀️😘 jestem myślami z Tobą i kibicuję z całych sił. Gdyby się dało to bym pomogła ♡
Młodamezatka- dobrze ,że jesteś już w domku Nasza dzielna wojowniczko 😘 Brak jajowodu to nie wyrok , pamiętaj o tym ♡
Tylko obiecaj mi jedno - już nigdy przenigdy nie pójdziesz do tego konowała co usg Ci robił w czwartek.
Mocno tule! Odpoczywaj :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 16:19
86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
05.2023r -puste jajo płodowe
"Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
6.02- data cudownej nowiny
8.02- 35dc beta hcg 3283,00
28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
Liliana ur. 30.09 o godz. 5:46 SN
3360g , 50cm ❤ -
listek🍃 wrote:Dziewczyny, Klasia - tylko kwas foliowy? Jeszcze przy problemach z tarczyca? No nie wiem. Mi lekarz (który nie jest zwolennikiem tych pregna itp bo uważa ze za dużo tego tam) kazał brać kwas foliowy, wit D, jod, DHA. Tylko tyle i aż tyle 🤷♀️
Inezkaa lubi tę wiadomość
-
Bunia - jak to się stało, że endokrynolog przepisał Ci duphaston, a nie lek na zbicie TSH???? 🤦♀️😳86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
05.2023r -puste jajo płodowe
"Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
6.02- data cudownej nowiny
8.02- 35dc beta hcg 3283,00
28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
Liliana ur. 30.09 o godz. 5:46 SN
3360g , 50cm ❤ -
Nera wrote:Bunia - jak to się stało, że endokrynolog przepisał Ci duphaston, a nie lek na zbicie TSH???? 🤦♀️😳
Inezkaa, Nera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
url=https://naforum.zapodaj.net/5580464c65c7.jpg.html][/url
Witaj świecie witajcie e-ciocie to ja Paweł Bartosz
Urodziłem się o 14.35 ważę 3810(klocek) mierze 56cm😁
Ja idę odpocząć jak będę na siłach napisze
Pozdrawiamy 💋💋💋💋💋💋Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 17:19
OlaaM, Klasia, megson91, Masia2, Nera, Bera1983, adaska, listek🍃, Mlodamezatka, Minisia82, Ola👄, ŁAsica, jagodowamery lubią tę wiadomość
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Winter86 wrote:url=https://naforum.zapodaj.net/5580464c65c7.jpg.html][/url
Witaj świecie witajcie e-ciocie to ja Paweł Bartosz
Urodziłem się o 14.35 ważę 3810(klocek) mierze 56cm😁
Ja idę odpocząć jak będę na siłach napisze
Pozdrawiamy 💋💋💋💋💋💋
mam nadzieje ze nie wymeczyl cie za bardzo , malz byl z toba ? zdazyl pozniej jeszcze dzieci odebrac pewnie tak szybko poszlo haha
Listek cudne to twoje zdjecie kropek juz calkiem spory
Mlodamezatka nie poddawaj sie, latwo nie masz ale na pewno sie uda jestes mega dzielna -
nick nieaktualny