Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
EmiMama wrote:To może i ja sobie skocze na takie badanko...:)zobacze
Bo majątek na testy wydam
Ale lubię na nie sikac hehe
Atyde nie martw się. Moja córka ma sporo chlopiecych bluzek, spodenek. Ostatnio były wyprzedaże w Pepco, to brałam jak leci. Co jej za różnica czy spodenki do spania ma w serduszka czy dinozaury
A masz coś takiego ze wolałabys chlopca/dziewczynkę?
Ja mam dziewczynkę i wszyscy mówią że staracie się teraz o chłopaka. A ja i mąż chcemy drugą dziewuszkeale teraz dla spokoju psychicznego chyba wolałabym Karolka
zresztą dla mnie najważniejsze żeby było zdrowe
Ja za betę dałam 25 zł to jak sobie przeliczysz na ilość testów domowych to może cię to i taniej wyjscNera86, EmiMama lubią tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Nera86 wrote:Dokladnie! Przecież wieki jajko nie bedzie mnie robić w jajko
taki tytuł powinien być
Nera86, bąbel922 lubią tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Nera86 wrote:U mnie beta 32 zł ale dobrze tym ze wyniki w necie pod wieczór a nie do odbioru po 14 następnego dnia jak w niektórych miejscachNasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Nera86 wrote:Generalnie to robi się owulaki do pozytywnego i koniec (ewentualnie można jeszcze na drugi dzień i przestać) wszystko liczy się od pierwszego pozytywnego (robiąc te z allegro warto 3/4 dni serduszkować od pierwszego pozytywu
Nera86 lubi tę wiadomość
-
Atyde wrote:To dosyć przebitka o 7 zł, jak sobie tak policzysz że pójdziesz dwa razy to przeplacasz względem mnie o 14 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 21:47
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Nera86 wrote:Olaa i to jest plus! Ja juz teraz nie uważam cyklu za stratny bo np jakośc śluzu mega mi się poprowiła a okolce owulacji coraz lepiej wychwytuje
-
Jeśli mogę wtrącić Ola to ja kupiłam taki żel właśnie dla osób które mają mało sluzu i on wspomaga plemniki by dotarły tak gdzie mają dotrzeć i przedłużają ich żywotność. Na innym forum bardzo dużo dziewczyn polecalo i wielu udało się po używaniu tego żelu;)
Nera86, Olaa..32 lubią tę wiadomość
Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
bąbel922 wrote:Jeśli mogę wtrącić Ola to ja kupiłam taki żel właśnie dla osób które mają mało sluzu i on wspomaga plemniki by dotarły tak gdzie mają dotrzeć i przedłużają ich żywotność. Na innym forum bardzo dużo dziewczyn polecalo i wielu udało się po używaniu tego żelu;)
-
Ja z mężem myslalam żeby kupić ale jak śluz zaczął mi się rozciągać na 7cm to pomyslalam ze nie ma sensu a dwa - nie wiem jakie oddziaływanie ma taki żel na męskie plemnikiW oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Nera86 wrote:Ja z mężem myslalam żeby kupić ale jak śluz zaczął mi się rozciągać na 7cm to pomyslalam ze nie ma sensu a dwa - nie wiem jakie oddziaływanie ma taki żel na męskie plemniki
-
Niby tak ale np męskim plemnikom najbardziej sprzyja pH w momencie uwolnienia jajeczka (pod koniec owulacji znów szansa na córkę bo ponoć pH spowrotem bardziej kwaśne)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 22:01
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc