Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
pasQda_3 wrote:Tanie? A po ile są nie tanie?
Z tej samej firmy miałam przy poprzednich staraniach i ciążowe i były ok a teraz cyrki wychodzą
pasQda_3 lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
pasQda_3 wrote:Tanie? A po ile są nie tanie?
Z tej samej firmy miałam przy poprzednich staraniach i ciążowe i były ok a teraz cyrki wychodząW oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
Hahahaha no to nieźle. Moze i u mnie będzie tak samo ale akurat staram się nie ze względu na syna a maluszka ja mam dwie ze św.pam.mężem i trzecią z obecnym . Proszę boga o dzidzie. Płeć nieistotna . Tym bardziej ze z mężem jesteśmy zgodni a nie tak ze on np chce syna to się staramyW oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
Nera no faktycznie śmiesznie by było jakby wyskoczyła kolejna córka
Moja mama z 8 dzieci ma tylko jednego syna, reszta to dziewuchyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 22:45
Nera86 lubi tę wiadomość
-
Bąbelku -fajnie by było . Mój tato ma raka szpiku . 28 października 60 urodziny . (Ja bym miała termin na 29.10 jeśli teraz by się udalo )Taty marzeniem było mieć syna Jakuba , wnuków nie ma (same wnuczki) , mój mąż marzy o synku Kubusiu wiec to byłby przepiekny prezent za równo dla Nas jak i dla mojego taty.W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
Ale widzę, że u Ciebie nera temperatura ładnie pnie się do góry, obstawiam że coś tam kiełkuje
-
Nera86 wrote:Hahahaha no to nieźle. Moze i u mnie będzie tak samo ale akurat staram się nie ze względu na syna a maluszka ja mam dwie ze św.pam.mężem i trzecią z obecnym . Proszę boga o dzidzie. Płeć nieistotna . Tym bardziej ze z mężem jesteśmy zgodni a nie tak ze on np chce syna to się staramy
No wiadomo, tak powinno być... że staramy się bo chcemy dziecko mieć A nie określona płeć, bo to głupie. Oczywiście można bardziej chcieć córkę czy syna Ale każde z nich jest darem.Nera86 lubi tę wiadomość
Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
Nera86 wrote:Powiem Ci Olu ze troszkę za niska. Moja przed @ i w trakcie to 36,77
-
Nera86 wrote:Bąbelku -fajnie by było . Mój tato ma raka szpiku . 28 października 60 urodziny . (Ja bym miała termin na 29.10 jeśli teraz by się udalo )Taty marzeniem było mieć syna Jakuba , wnuków nie ma (same wnuczki) , mój mąż marzy o synku Kubusiu wiec to byłby przepiekny prezent za równo dla Nas jak i dla mojego taty.
Tym bardziej Ci tego życzę i mam nadzieję że jest Ci to pisane... trzymam kciuki.Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
Można strzelać w formie zabawy owszem . Ale nie wierze ,ze jak się uda to będę myśleć "żeby to był syn" . Przyznam że płeć juz mi z głowy odeszła po owulacji . Teraz tylko wymarzony plusik a reszta bez znaczeniaW oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc