Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuduarineczka wrote:Nera okres miała a mimo to w ciąży była?
Atyde jajeczko może się ulokować w jednej albo drugiej i się później ładnie rozpychać
Lulaby jeszcze nie słyszałam, żeby tak się stało, że w dwóch macicach dwie ciąże. Chyba marne szanse są b miałyby dzieciaczki za mało miejsca.Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
EmiMama wrote:Powiem Ci ze to JEST pycha
Banalnie prosta a pyszna. Najlepiej jeszcze jak rukola jest fajnie delikatnie ostra.
Wtedy smak sałatki to ostra /slodko/"kwaśna
Moj mąż to kucharz więc wiesz... Pomysłów w domu nie brak hehe
Mój mąż też jest kucharzem ja zresztą też tylko że jak w pracy tyle gotujemy to nam się nie chce w domu już... Ale jak pójdę na zwolnienie i będę w domu to będę cudowac w kuchniEmiMama lubi tę wiadomość
Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
Babel922 to u was musi być smacznie. U mnie mąż kucharz ale ja też gotować bardzo lubię i myślę że nawet mi to wychodzi
Lulaby @ powinna być jutro... A do tej pory wszystkie testy negatywne. Jutro rano sikne jeszcze raz i będę czekać na @
Atyde nie chce nikogo obrazić ale wiesz jak często myśli Polak?
Ja nie mam, to on też niech nie ma!
Nie chce wrzucać wszystkich w jeden worek ale często tak jest ja tam się cieszę Twoim szczęściem (mimo że się nie znamy). Naprawdę dużo przeszłas i mam nadzieję, taka szczerą nadzieję, że tym razem będzie wszystko w jak najlepszym porządku :*
Ale fakt faktem że mogę zrozumieć niektóre kobiety. Ja już mam dzieciatko i mogę czekać na drugie. A niektóre tak pragną mieć maluszka a nie mają...
Dookoła znajome w ciąży, inne twierdzą że "wpadka". Ehhh nie łatwy jest los kobiety bezdzietnej starajacej się o babelka -
Dziewczyny ja jestem ze Śląska;)
Wróciłam z pracy i odpoczywam, przeziębienie już PRAWIE mija, to dobrze bo trzeba zacząć serduszkowac. Doszedł mi dzisiaj żel conceive plus więc jestem dobrej myśli;)
Edyta piękne zdjęcie, lulaby taki test to każda by chciała miećEmiMama lubi tę wiadomość
Aniołek... 11 tydzień
Emimama niestety dużo ludzi ma takie myślenie. Ja tam każdej życzę i cieszę się waszym szczęściem. Nie życzę nikomu żeby doświadczał straty bo to nie jest nic fajnego ;(
Trzeba się cieszyć czyimś szczęściem bo wkoncu nas też to spotka.Aniołek... 11 tydzień
EmiMama kochana wrzuce ci jeszcze raz moje testy. Pierwszy slaby jest tydzien po spodziewanej @ kolejny znowu za tydzien a ten najciemniejszy z dzisiaj po trzech tyg.. wiec w dniu spodziewanej @ nic by mi nie wyszlo.. nie chce ci na sile robic nadziei ale zobacz jakie to czasem porypane jest..
EmiMama lubi tę wiadomość
-
Zuduarineczka wrote:Nera okres miała a mimo to w ciąży była?
.
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Lulaby staram się nie nakręcac ale mam ogromną nadzieję na takie rezultaty jak u Ciebie
Ogólnie bym się nie spinala... Ale drugi tydzień boli mnie podbrzusze i mam migreny. A ciśnienie 110/60-70. Jak na mnie bardzo niskie.
Takie rzeczy zdarzały się tylko na początku pierwszej ciąży
Więc albo coś jest na rzeczy ALBO to ciąża silnie urojona
-
EmiMama ja przed @ rzucalam sie na lodowke. Plecki rwaly i brzuch.. plus to ze bylo sucho tam na dole. Teraz bylo mokro apetyt normalny bole brzucha i glowy. Doszly bole kosci/ zeba.. ciągle zmecznie i sennosc.. i gromny bol cycek.. w pierwszej ciazy tak nie mialam.. i to testowanie.. blada ledwo widoczna.. pozniej coraz bardziej widoczna.. z bladej lekko rozowa.. rozowa i dzisiaj piekna gruba krecha.. lacznie jakies 7 testow robilam te trzy sa na pamiątkę... ale mialam przeczucie. Czulam ze to jest to
EmiMama lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, chwalcie się!! Macie czym to się chwalcie, poza tym jak widzę takie piękne obrazki to mi dają nadzieję
No to wyszło że testuję 23 lutego bez wielkiej nadziei ale sprawdzić trzeba, no chyba że wcześniej @ przyjdzie to wtedy testy zostaną na następny razLetrox 37,5
AITD, IBS
2019 czy 2020? -
Lulaby no piękne są te Twoje krechy, nie mogę się napatrzeć
U mnie już owulak negatywny, a w dzień był jeszcze pozytywny, to u mnie jajeczko już się uwolniło czy jak mam to interpretować? Jestem zielona teraz -
Lulaby wrote:Olcia ja ci powiem tak.. nie znam sie na testach owu ani na mierzeniu temp. Tylko obserwacja sluzu mi pomogła jak sie robi mokro i kurze jajo to znaczy ze trzeba działać hihi
W sobotę kuł mnie lewy jajnik i trochę prawy, w niedziele raczej już nie czułam kłucia i dzisiaj w sumie też nie, także no nie wiem -
Ola, pozytywny oznacza że w przeciągu 24-36 godzin owulacja wystąpi, bo w tym czasie jest wyrzut tego hormonu lh, jak masz negatywny tzn. że jest już owu albo już po
Chyba że źle to rozumiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 20:58
Letrox 37,5
AITD, IBS
2019 czy 2020?