Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
babydust1 wrote:haha mysle ze chyba dalej haha
bo taka beta to jak na 16.17dpo tym bardziej ze cykle masz 26-28 a cykl zaczelasz tego co widzialam 31 dni temu ?
jak taki wynik na 13dpo to jak na blizniaki by bylo -
Dzień dobry dziewczynki!
Tak się wczoraj uśmiałam na tym stand up’ie, że do dzisiaj aż mnie jajniki bolą 😂
Pieknego dnia ♥️👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
45 min jazdy i 6 w kolejce do rejestracji. Ciekawa jestem ile już pań na górze siedzi
-
Nera wrote:Gula kochana Nasza - daj znać jak u Ciebie ? Mocno ściskam i gorąco pozdrawiam jeśli Nas podczytujesz :*
Bardzo mi miło Nera, że o mnie pamiętasz ❤️
Zaglądam tu czasem do Was, gratulacje dla nowych ciążowych brzuszków.
Młodamężatka bardzo mi przykro
U mnie... Zmiennie. Dziś mija 7 tygodni od zabiegu, zaczynałabym właśnie 18tc
Okresu wciąż nie dostałam, ale jeszcze poczekam z wizytą u lekarza, bo od kilku tygodni jestem ciągle chora, możliwe że to od tego mogło się coś przesunąć. Od dnia zabiegu biorę już trzeci antybiotyk (jeden profilaktycznie po łyżeczkowaniu, a dwa kolejne na anginę )
Wciąż źle reaguję na informacje o cudzych ciążach, nie wiem jak długo to jeszcze potrwa. W ten weekend dopiero pierwszy raz od zabiegu przyjadą do nas znajomi ze swoim synkiem, i kolejnym dzieckiem w drodze.
Ciężko mi jest, chociaż lepiej niż było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2019, 08:13
Starania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdaśka uwielbiam stand upy
Mój mąż często ochranial takie " występy " więc wstęp miałam za darmo Trzeba podkreślić ze takie coś jest dla ludzi z dystansem dlatego mój stary się na to nie nadaje 😂😂, to też stal jak żołnierze krolowej Elżbiety przed palacem 😁😂😂 -
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Witajcie:-)
U mnie stesow ciąg dalszy sprawdziłam wagę dziecka w centylach mała ledwo w 10 się mieści gdzie 50 to norma A 95 to już granica
Najgorsze jest to że sprawdzalam też poprzednie wagi i do 21 tygodnia mała była w granicach 50 centyla -
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Termin na 9.12
Pytałam lekarki czy waga jest ok mówiła że tak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlasia wrote:To długo czekać. Ale skoro powiedziała że jest ok to może i tak jest. Jeżeli mieści się w siatce centylowej to nie ma po co się martwić?
No jest w tej siatce ale tak na granicy 10 centyla czyli 10 % dzieci miało taka wagę w tym tygodniu ciąży . Poniżej 10 to już wskazania do obserwacji (?) W kierunku hipotrofii -
Anetka32 wrote:No jest w tej siatce ale tak na granicy 10 centyla czyli 10 % dzieci miało taka wagę w tym tygodniu ciąży . Poniżej 10 to już wskazania do obserwacji (?) W kierunku hipotrofii
-
nick nieaktualnybabydust1 wrote:jesli juz to wczesne bo ja dopipero 5dpo
ale nie mierzylam tempki przez caly cykl ... w okolicach owu i dzisiaj i wczoraj
Eeeee no to pięknie ! Jeśli faktycznie widać taki mocny spadek, to możliwe że coś jest na rzeczy;-)
Nic nie zrobimy- Trzeba czekać mocno trzymam kciuki! ✊✊✊✊
Wbrew pozorom o Twoje zajście zupełnie się nie martwię 😁🤫🤫😍😊 -
Anetka mi nigdy waga z usg nie sprawdzila sie z rzeczywistoscia
i to byly duze rozbieznosci ponad 500gr wiec tutaj tez rozbieznosci moga byc
a dostalas wydruki z usg ? tam wymiary tez pokazuja czy odpowiada tyg ciazy jesli wymiary sa ok to tez bym nie panikowala pamietaj ze wymiary moga sie roznic o 2 tyg od wzorca i to tez o niczym zlym nie swiadczy
jedynie w pierwszej ciazy juz na porodowce lekarz mi zmierzyl dziecko na takim poklejonym przedpotopowym sprzecie ze wogole nie wierzylam ze on cos tam widzi i ... nie pomylil sie nawet o 10gr idealnie wymierzyl co do grama -
Anetka32 wrote:Eeeee no to pięknie ! Jeśli faktycznie widać taki mocny spadek, to możliwe że coś jest na rzeczy;-)
Nic nie zrobimy- Trzeba czekać mocno trzymam kciuki! ✊✊✊✊
Wbrew pozorom o Twoje zajście zupełnie się nie martwię 😁🤫🤫😍😊
chociaz z kazdym miesiacem jestem starsza wiec i z zajsciem moze byc coraz gorzej masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2019, 11:40
-
Hejka wszystkim :*
Gula -Wiadomo ,że lekko nie jest. Przykro mi ,że tak się stało. Tak bardzo się cieszyłam, że Wam się udało ale pamiętaj, że po burzy zawsze wschodzi słońce. Ściskam mocno :* trzymaj się dzielnie i nie poddawaj.
I dużo zdrówka dla Ciebie. Zdrowiej szybciutko ♡
Anetka- zostaw Ty lepiej tą siatkę w spokoju 🤦♀️
U mnie dwie pierwsze ciąże ani razu nie mieściły się a wytycznych ,a jakoś mam zdrowe ,fajne dziewuchy!
Umówiłam się na kolejną część dziary . Aż się obawiam tam iść przez jego zwroty do mnie 🙄 A jakby nie patrzeć to ściągam tam spodnie 😂Gula, megson91 lubią tę wiadomość
86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
05.2023r -puste jajo płodowe
"Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
6.02- data cudownej nowiny
8.02- 35dc beta hcg 3283,00
28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
Liliana ur. 30.09 o godz. 5:46 SN
3360g , 50cm ❤