Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tabolek wrote:No bo właśnie wyszedł pozytyw drugi dzień z rzędu a zrobiłam go z ciekawości
-
pasQda_3 wrote:Tabolek, mi 5 dni pod rząd wyszedł pozytywny z ciekawości zrobię jeszcze dzisiaj
A obsatwiam że owu miałam dzisiaj rano bo mnie lewym boku kłuło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 19:37
-
Olaa..32 wrote:A może u Ciebie owulacja z dwóch jajników jest? Też czytałam na innym forum, że dziewczynie kilka dni z rzędu wychodziły pozytywne, poszła na monitoring a lekarz jej mówi, że owulacja z dwóch jajników
Olaa..32 lubi tę wiadomość
Letrox 37,5
AITD, IBS
2019 czy 2020? -
pasQda_3 wrote:A wiesz że możliwe? Bo w poprzednio jak zaszłam w ciążę to były dwa pęcherzyki tylko jeden pusty...
No bo to nie możliwe, że już kolejny dzień z rzędu wychodzi Ci pozytyw, tym bardziej, że te testy do tanich nie należą i są dość bardzo polecane, ja obstawiam owulacje z dwóch jajników i dlatego ten wyrzut LH się tak utrzymuje -
No teraz to się wydaje sensowne a nie wiedziałam że tak może być. W sumie wtedy się nie zastanawiałam zbytnio nad tym drugim pęcherzykiem bo byłam przeszczęśliwa, że się udało
No nic, zostały dwa testy z opakowania, zrobię je do końca i zobaczymy czy dzisiaj albo jutro wyjdzie w końcu negatywnyLetrox 37,5
AITD, IBS
2019 czy 2020? -
Lulaby wrote:Miska mi nie wyszly negatywy ale blade kreski ktore z tygodniem na tydzien ciemnialy
Bylam na zakupach.. kupilam body i spiochy.. czapeczke i dwie.pary skarpetek walnieta jestem wiem ale sila wyzsza -
Atyde idziemy na "W obronie jaskiniowca" do Teatru Kamiennica, podobno bardzo śmieszne i takie dla facetów, więc mam nadzieję, że Mężu się ucieszy
Bąbelku ja też zamówiłam, ale tą większą tubkę. Droga trochę impreza z tym, ale jeśli ma pomóc. Trochę taki tonący brzytwy się trzyma, no ale.
Ola..32 trzymam kciuki za pracę, jeśli to ta "wymarzona" to niech się szef odezwie
bąbel922 lubi tę wiadomość
PCOS
Starania o pierwsze maleństwo.
3 cykl starań -
Lulaby wrote:Miska mi nie wyszly negatywy ale blade kreski ktore z tygodniem na tydzien ciemnialy
Bylam na zakupach.. kupilam body i spiochy.. czapeczke i dwie.pary skarpetek walnieta jestem wiem ale sila wyzszaNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Tak mnie na słodycze bierze... Eh. A w domu nic a nic nie ma.
To zrobiłam sobie kakao i placuszki z banana zawsze coś.
Miska wierzę, że to stan zawieszenia... U mnie kończy się dzis 29dc. Powinnam dostać @. Ale fakt faktem że to dopiero moja 4@po porodzie więc może też różnie być. I dziecko od cycka odstawiam więc hormony pewnie szaleją... Ehhh -
Pasquda jeżeli to prawda o tej owulacji to masz fajnie, bo nasz podwójną szansę na ciążę no albo blizniaki Kurcze fajnie tak chcesz mieć jedno, a za jednym bólem masz dwa gorzej później z opiekąNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r.