Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
OlaaM wrote:Baby ale beta i prg mizerny nie?
Na ten dc...
prog jeszcze jeszcze na granicy ale beta nie powala
ALE NIE TAKIE CUDA NA SWIECIE SIE DZIALY
jak dobrze pamietam Anetka miala naprawde niska wartosc w 16dpo cos kolo 27 .... chyba
nic nie mozesz wiecej zrobic
wzielas duphaston on czasami pomaga becie przyspieszyc
teraz tylko spokoj i czekani
wiem ze to strasznie trudne ale serio nic wiecej nie mozesz zrobicWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 16:05
-
babydust1 wrote:no nie bede klamac ..
prog jeszcze jeszcze na granicy ale beta mala
ALE NIE TAKIE CUDA NA SWIECIE SIE DZIALY
jak dobrze pamietam Anetka miala naprawde niska wartosc w 16dpo cos kolo 27 .... chyba
nic nie mozesz wiecej zrobic
wzielas duphaston on czasami pomaga becie przyspieszyc
teraz tylko spokoj i czekani
wiem ze to strasznie trudne ale serio nic wiecej nie mozesz zrobic
Wartości są niskie, prg może i na lekach skoczy.
Za godzine mam akupunkturę. Pogadam z babka... -
OlaaM wrote:Na razie to bardziej się boje niż cieszę.
Wartości są niskie, prg może i na lekach skoczy.
Za godzine mam akupunkturę. Pogadam z babka...
popros o antenke na poronienia na czubku glowy
ja ja prosilam
wiesz to ze niski nie ma znaczenia najwazniejsze czy bedzie ladnie przyrastal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 16:14
-
Ola pamiętaj ze pozytywne nastawienie tez dużo daje! Stresy i niepotrzebne nerwy w tym przypadku nic nie pomagają niestety! Ja właśnie dlatego nie jestem zwolennikiem bety - w pierwszej ciazy poszłam i tez się nakrecalam zbyt niskim wynikiem. Myśl pozytywnie! Jeśli weźmiesz proga powinno być dobrze!
1.11.2018👼🏻 6tc
10.12.2019 👧🏼 Alicja, 3530g 58cm
22.04.2021 👼🏻 10/6tc -
Ola owulacja mogła się opóźnić i zagnieżdżenie było dopiero niedawno. Od ostatniej miesiączki minęło 31 dni, ale HCG wydziela się przecież dopiero od zagnieżdżenia. To są normy pewnie dla cykli 28 dniowych z owulacja w 14dc. Nie analizuj tego 😘 od analizowania jest lekarz 😘
1.11.2018👼🏻 6tc
10.12.2019 👧🏼 Alicja, 3530g 58cm
22.04.2021 👼🏻 10/6tc -
Dziewczyny przepraszam ze tak Was mecze ale to dla mnie zupełna nowość.
Teraz się zaczęłam martwić ze wczoraj na teście o czułości 25 była widoczna kreska a dziś na czułości 10 tylko cień.. wiec może już zaczęła spadać.
Macie racje, nic nie mogę zrobić. Będę brać dupka. 2 tabletki rano i 2 tabl wieczorem, dopóki lekarz mi nie odpowie.. -
:*
bierze udział któraś z Was w tym projekcie?
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/ovufriend-pytania-techniczne,16.html?fbclid=IwAR24Fy9MTcKaptp_dtcQj4JFA3eoVjLLs4SHm_2_6buqXf2GlSiVq_Xa62g#185
ja nie mam telefonu na androidzie, więc nie spełniam warunków06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Masia2 wrote:Ola owulacja mogła się opóźnić i zagnieżdżenie było dopiero niedawno. Od ostatniej miesiączki minęło 31 dni, ale HCG wydziela się przecież dopiero od zagnieżdżenia. To są normy pewnie dla cykli 28 dniowych z owulacja w 14dc. Nie analizuj tego 😘 od analizowania jest lekarz 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 16:38
-
OlaaM wrote:Zastanawiają mnie te normy dla tygodni od ostatniej miesiączki. Minimum 202. Jak to się ma do mojego wyniku?
To w ogóle należy traktować jak ciąże?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 16:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Baby piękna beta ! Silny zarodek !!!
Ja miałam 16dpo bete 43 z czymś...
Ola szczerze faktycznie beta nie powala, ale jest- ciąża jest. Jeśli chcesz testuj jutro jakimś testem- jeśli nadal będzie cien to wszystko ok !
Myślałam żeby brać 2x2 -
nick nieaktualny