Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlasia wrote:Anetko spokojnie nic małej nie jest. Moja czasami tak miała że aż mówiłam żeby przestała bo boli a raz sama pobudzalam do ruchów i nie zawsze z dobrym skutkiem. Ty spokojna to i ona daje ci odpocząć. Jeszcze przez te 13 tyg da ci popalić
Tak wiem kochana, tylko też wiem że mała miała już swój rytm . Budziła w nocy, wieczorem kopanie po posiłku kopanie A teraz taka cisza ze aż przerazliwe. No nic i tak to muszę sprawdzić. -
Anetka32 wrote:Nera tatuaż tatuazem ale co Ci się z tempka stało 😁😁😁
U lalala
Wydziarana mama 😁😁😁😁😘
Moja tempka zawsze żyje swoim życiem więc nie ma co się sugerować 😜
Jak tak w każdym cyklu będę dziare robić to mi miejsca na ciele wkońcu zabraknie 😂86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
05.2023r -puste jajo płodowe
"Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
6.02- data cudownej nowiny
8.02- 35dc beta hcg 3283,00
28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
Liliana ur. 30.09 o godz. 5:46 SN
3360g , 50cm ❤ -
Anetka32 wrote:Tak wiem kochana, tylko też wiem że mała miała już swój rytm . Budziła w nocy, wieczorem kopanie po posiłku kopanie A teraz taka cisza ze aż przerazliwe. No nic i tak to muszę sprawdzić.
-
Nera wrote:Moja tempka zawsze żyje swoim życiem więc nie ma co się sugerować 😜
Jak tak w każdym cyklu będę dziare robić to mi miejsca na ciele wkońcu zabraknie 😂 -
Klasia wrote:🤣🤣🤣🤣
A najlepsze jest to ,że wszyscy wiedzą, że idę na poprawkę 😅86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
05.2023r -puste jajo płodowe
"Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
6.02- data cudownej nowiny
8.02- 35dc beta hcg 3283,00
28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
Liliana ur. 30.09 o godz. 5:46 SN
3360g , 50cm ❤ -
Nera wrote:A najlepsze jest to ,że wszyscy wiedzą, że idę na poprawkę 😅
-
Anetka32 wrote:Hej!
Ja cosik widzę
Spróbuj innym testem. Miałam to samo widziałam jakieś tlace się kreseczki dopiero 16dpo ujawnił się bladzioch trochę grubszy
Tak wczoraj dotarło do mnie co pisałam że nie czuje się jakbym w ciąży była. I dotarło że ruchów już też tak nie czuje... 😳😳. Więc od późnego popołudnia zaczęłam je liczyć i wyniki były kiepskie . Nawet kilka kostek czekolady zjadlam i nic może ze 2 3 razy się ruszyła A gdzie tam te 10 ...
Potem kanapki jadłam i na bok i znów to samo . Od 2 nie śpię próbuje pobudzic dziecko , chwała Panie za detektor który mocno wylapuje serduszko małej. Ale i to mnje nie uspokaja bo wcześniej wystarczylo rękę położyć i mała już oddawała kopniakiem. Mąż jak popukal w brzuch było podobnie A teraz nic 😳
Pisałam do lekarki mam podjechać na dyżur. Masakra jak mogłam to przeoczyć. To już tak trwa od urodzin męża od niedzieli. Każdy chciał sprawdzić czy dziecko kopie mowilam ze śpi bo miałam takie wrażenie
Ale ja jestem głupia że nie zwróciłam na to uwagi 😣😣😣
Anetko, będzie dobrze nie przejmuj się 😘 trzymam kciuki 🤞🏻 Dawaj znać Kochana 💜💜💜06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Nera wrote:Moja tempka zawsze żyje swoim życiem więc nie ma co się sugerować 😜
Jak tak w każdym cyklu będę dziare robić to mi miejsca na ciele wkońcu zabraknie 😂
Hihihi najgorzej 😂
Ja już mam taki problem z miejscem 😂😂😂
P.S. Piękna tempka Kochana 💜06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Nera - ja to się już nie dziwie, ze pan tatuażysta oszalał na Twoim punkcie blondyno z kolczykiem koło ust 🤫 śliczna kobietka z Ciebie!
niewinny flirt to nic złego ale hamuj dziada jak będzie szalał
a co do gadania innych i komentarzy w związku z tatuażami:
Ola👄, Nera, megson91 lubią tę wiadomość
💙🧸&🧸💙 -
Anetka, ciąża a szczególnie pierwsza to wiele niepewności dla kobiety. Lepiej pójść do lekarza i sprawdzić dla świetego spokoju. I chociaż wiemy ze wszystko w porządku to Ty będziesz lepiej spała.
A ten detektor to chyba tez sobie zakupie!megson91 lubi tę wiadomość
💙🧸&🧸💙 -
wiecie ze poszlam dzisiaj na ta bete
nie dalam rady
jestem spokojniejsza
dzisiaj wynik jest wyzszy niz spodziwalam sie wiec od razu mi lepiej
wynik jest wyzszy niz mialam w ciazy z synem w 18dpo
dzisiaj 1317izka2503, Ola👄, Tysia150, listek🍃, Klasia, adaska, Agafiga, Masia2, Mlodamezatka, Gosiek1993, Inezkaa, OlaaM, Nera, megson91, ŁAsica, DzulkaJ lubią tę wiadomość
-
Piękny wynik baby! Może bliźniaki 🤭🤭🤭Mutacja genu m1ap u męża
Biopsja mtese 09.2021(3 słomki)
14.10.22 punkcja
7 komórek 7 plemników ♥️
15.10 3 komórki zapłodnione
19.10 transfer (odwołany, zarodki zatrzymały się 18.10)
04.2024 inseminacja nasieniem dawcy -
Oj Baby Baby 😍
Tak jak listek napisała wytrzaskac po dupsku za zwątpienie ale i tak gratuluję 😘