Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Zastanawia mnie szyjka bo jest wysoko,miękkawa(była twarda po )i zamkieta na amen. Od owulacji jest w górze a po się niby obniża... (w poprzednim miałam nisko przed@)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 21:02
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Hej dziewczyny wczoraj czułam się fatalnie! Było mi zimno, zasnęłam o 19, później się na chwilę przebudziłam i o 21 poszłam dalej spać do rana. A jak się przebudziłam to zwracałam. Okropny ból głowy. Nie mogłam nic zrobić. Masakra była
A dzisiaj... okres. Tak więc zaczynamy od nowa. Pierwszy raz miałam tak krótki cykl 29 dni, ale to dobrze oby tak dalej. -
Nera chyba coś dziś w powietrzu bo i ja mam jakieś złe myśli...
Póki nie ma @ czuje się niepewnie
Tak naprawdę wszystko zależy od tego czy szkoda Ci 30zl czy nie.
Jak nie, to zajdz, zrób betę i po sprawie.
Żebyś nie musiała później gdybacNera86 lubi tę wiadomość
-
Nera86 wrote:Mam doła jak kanion rzeki Kolorado. A miało być na luzie i 5 dni przed poległam eh
Nera86 lubi tę wiadomość
-
EmiMama wrote:Nera chyba coś dziś w powietrzu bo i ja mam jakieś złe myśli...
Póki nie ma @ czuje się niepewnie
Tak naprawdę wszystko zależy od tego czy szkoda Ci 30zl czy nie.
Jak nie, to zajdz, zrób betę i po sprawie.
Żebyś nie musiała później gdybacW oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Nera86 wrote:W niedziele mam chrzciny . Nie wyobrażam sobie być w stresie czekają do poniedziałku - przyjdzie czy nie przyjdzie. To czekanie jest okropne
Test robiłam w poniedziałek negatywWrzesień 2018-ciąża biochemiczna,
niedoczynność tarczycy-Letrox50
hiperprolaktynemia(dostinex) wyrownana-tsh-1,2,prolaktyna-11,
-badanie nasienia uległo poprawie(profertil)
-Hyfosy - 27grudnia 2019 drozne!
-Ureaplasma... - pokonana!!!!!
15.01.20-betahcg 247,56 🐻progesteron 39,70
17.01.20-beta 626,7
29.01.20-❣️😘
Walczę o cud:) -
Hej dziewczyny... melduję się po całym dniu. Ja dzisiaj z mężem świętowałam walentynki bo jutro od rana do nocy praca...
Dziewczynom, które jeszcze @ nie dostały, życzę Wam żeby nie przyszedł... A tym które dostały jednak, nastepny cykl będzie udany !
Nera głowa do góry... zrób bete, nie sugeruj się testami owulacyjnymi, to jeszcze nic nie znaczy, nie myśl za dużo, nie zadreczaj się tym.. Ja wiem że faza lutealna się ciągnie jak flaki z olejem i żadna z nas nie umie wytrzymać Ale jakoś trzeba... cierpliwości!Nera86 lubi tę wiadomość
Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
Dziewczyny nie doszukujcie się objawów bo ich wcale może nie być na tym etapie...
Teraz taka mądra jestem A jak ja będę pod koniec cyklu to sama będę świrować. Tak to już jest jak nam na czymś zależy.. A tak fajnie było by wyluzowaćNera86 lubi tę wiadomość
Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie.