Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
EmiMama wrote:Cześć Kurczaczek
Pierwsze dzieciatko?
Gratulacje z okazji niedawnego ślubu
Miśka91 a Tobie zdarzają się takie długie cykle czy to pierwszy raz? Bo to 32 dc czy który?
Dziękuje EmiMama Tak tak, starania o pierwsze, nie chce się nastawiać, wszystko na spokojnie no i ma być przyjemnie Serduszkowanie częste teraz, a że owulkę czuje to wiadomo
Dziewczyny też tak macie, że czujecie nadchodzącą owulkę? Ja mam często tak, że aż mnie skręca
-
pasQda_3 wrote:U mnie to jest bardzo różnie, tym razem akurat czułam kłucie w lewym boku ale też na 100% nie mogę powiedzieć że to owu
-
Hej. Bylam na monitoringu. Dzis 10 dc ostatni gdy biore clo 2x1.
W lewym cisza a w prawym 95 mm. Nie wiem czy to duzo czy malo.. W piatek znow wizyta.Drugi rok staran
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
MTHFR, czynnik VR2 hetero
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok
6/2020 lametta, miovelia nac, acard, pregnyl
3.07 || beta 942
6.07 beta 4106 pecherzyk w macicy 0.8
-
pasQda_3 wrote:Ola my to chyba jakoś na podobnym etapie jesteśmy co? Dobrze pamiętam?
No właśnie to owu to taka zgaduj zgadula -
Mnie się dziewczyny nie udało . Jeśli nie dojdzie do zapłodnienia, w czasie fazy lutealnej, poziom stężenia LH w organizmie stopniowo spada.Robiłam owulaka i lh prawie niewidoczne. Także czekam na @ i dołączam do marcowych
EmiMama lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Wiecie co, może to jest dobre myślenie a może głupie... Ale czasem myślę o tych dziewczynach co pala, piją, dzieci mają zdrowe i że w ogóle maja!
A człowiek tu czeka na bąbelka, robi wszystko zdrowo i zastanawia się nad kieliszkiem białego, lekkiego winka
Idę się odstresowac po tym durnym dniuNera86 lubi tę wiadomość
-
Nera86 wrote:Mnie się dziewczyny nie udało . Jeśli nie dojdzie do zapłodnienia, w czasie fazy lutealnej, poziom stężenia LH w organizmie stopniowo spada.Robiłam owulaka i lh prawie niewidoczne. Także czekam na @ i dołączam do marcowych
Chciałam zacytować i polubiłam przez przypadek
A robisz jutro betę czy jesteś pewna już? -
Nera86 wrote:Mnie się dziewczyny nie udało . Jeśli nie dojdzie do zapłodnienia, w czasie fazy lutealnej, poziom stężenia LH w organizmie stopniowo spada.Robiłam owulaka i lh prawie niewidoczne. Także czekam na @ i dołączam do marcowych
Nie wszystkim dziewczynom wyjdzie pozytywny owulak a mimo to w ciąży są, dlatego kochana testuj w dzień @ i do tego czasu pozytywne myślenie proszę miećLulaby lubi tę wiadomość