Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Masia2 wrote:Nera czemu nie chcesz skinąć ani iść na betę? ☹️ Znowu kryzys Cię dopadł? ☹️
Niestety Masiu . Wszystko jak zawsze. Najmniejszej iskry nie widzę ,że się udało .86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
05.2023r -puste jajo płodowe
"Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
6.02- data cudownej nowiny
8.02- 35dc beta hcg 3283,00
28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
Liliana ur. 30.09 o godz. 5:46 SN
3360g , 50cm ❤ -
nick nieaktualnyNera wrote:Niestety Masiu . Wszystko jak zawsze. Najmniejszej iskry nie widzę ,że się udało .
Szczerze powiem - że nie powinnaś brać dupka ani luteiny w takim wypadku ...
Wtedy testuj lub nie...
Bo jeśli jest choć najmniejszy cień szansy na ciążę a jest bo starania byly )
- testowac powinnaś.
Wywolalas mnie. Znów to samo w kółko....
Przykro mi cholernie że tak szybko się poddajesz. Nie dajesz sobie najmniejszej szansy ...
Czasem nawet się zastanawiam czy aby napewno chcesz ?
Hej dziewczyny!
Byliśmy dziś w babylandzie . Tak wszystko takie piękne... wyszłam biedniejsza o tysiaka ale jakie cuda 😳😳
Dodatkowo wystawilam wózek na sprzedaż 🙄🙄
Mąż jednak chce ten junama diamonds. Jak sprzedam to kupimy jak nie to będzie ten anex . -
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Szczerze powiem - że nie powinnaś brać dupka ani luteiny w takim wypadku ...
Wtedy testuj lub nie...
Bo jeśli jest choć najmniejszy cień szansy na ciążę a jest bo starania byly )
- testowac powinnaś.
Wywolalas mnie. Znów to samo w kółko....
Przykro mi cholernie że tak szybko się poddajesz. Nie dajesz sobie najmniejszej szansy ...
Czasem nawet się zastanawiam czy aby napewno chcesz ?
Czemu nie powinnam niby brać ? Raz piszesz ,że doktorowa kazała brać Ci do 31dc czy tam do 30dc bo i tak wcześniej test może nie wyjść ,teraz piszesz że nie powinnam brać wcale i testować lub nie gdzie sama powiedziałaś- u Ciebie pozno dochodzi do zagnieżdżenia ,a dwa to generalnie w chust miły wpis. Szczególnie ostatnie zdanie .
Miłego popołudnia dziewczęta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2019, 15:05
86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
3360g , 50cm ❤ -
Jesteś Aniu bardzo silną kobietą !
To sprawia mu ból, prawda? 😔86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
3360g , 50cm ❤ -
nick nieaktualnyNera wrote:Czemu nie powinnam niby brać ? Raz piszesz ,że doktorowa kazała brać Ci do 31dc czy tam do 30dc bo i tak wcześniej test może nie wyjść ,teraz piszesz że nie powinnam brać wcale i testować lub nie gdzie sama powiedziałaś- u Ciebie pozno dochodzi do zagnieżdżenia ,a dwa to generalnie w chust miły wpis. Szczególnie ostatnie zdanie .
Miłego popołudnia dziewczęta
Nie powinnaś brać bo niechcesz testować A nie ze ze względów medycznych
Oczywiście brać i trzymać się tego aby w odpowiednim momencie testować. Jeśli niechcesz tego robić, bo masz mieszane uczucia zle przeczucia poddajesz się to powinnaś odpocząć bo robisz krzywde ewentualnej ciąży...
Napisałam tak- bo zwyczajnie nie rozumiem podejścia. Po to się bierze progesteron aby podtrzymać ewentualną ciążę, aby pomoc jej w zagniezdzeniu aby wspomóc w jej prawidłowym rozwijaniu się- jaki to ma sens gdy się go odkłada nie wiedzac czy się jest w ciąży czy nie?
A potem zadawać sobie pytania A gdybym brała czy było by inaczej?
Nie gniewaj się- Ja zwyczajnie chce dobrze. Dla Twojej ciąży- nie dla Ciebie . Bo Tobie to nie zaszkodzi - jedynie psychicznie
Nie biorąc proga , nie ma znaczenia kiedy testujesz no chyba że jesteś niecierpliwia. Nie doprowadzasz do nagłego spadku hormonu on pracuje na swoim poziomie .
Inezkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim. Chciałabym do Was dołączyć
Swoje dwie poprzednie ciąże przechodziłam tutaj z ovu i dziewczynami na forum
Teraz staram się o trzecie maleństwo.
Mam dwóch synów 6letniego i 2letniego.
Może czas na córcie? -
Ania, jesteś mega silną babeczką! Podziwiam Cię bardzo! 💜
My byliśmy w weekend u moich rodziców pod Zamościem na wsi, także weekend pełen relaksu 💜 moja młodsza siostra z chłopakiem zostali w naszym mieszkaniu z naszymi psami i kotami, także odeszła kasa za psi hotelik. Wczoraj byliśmy na imprezie Andrzejkowej z rodzicami i ich znajomymi z pracy w remizie na wsi 🙈 wytańczyłam się za wszystkie czasy!
A Wam Kochane jak weekend minął? 😘😘😘06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Tak od urodzenia. Całą ciążę mówili że wszystko ok a potem taki szok.... Nera testuj zawsze raz 16 dp po owu. Ja rozumiem że masz chwilę zwątpienia. Też często mam no ale chociaż wiem że to formalność to test zawsze robię. Choć widok bieli aż mnie czasami wkurza:) Anetka zbyt emocjonalnie napisałaś. Myślę że o to Nerci chodziło
-
Dziewczęta, ja mam chwile zwątpienia w tym cyklu.
Mam dzisiaj 12dc i do tej pory nie czuje żadnego jajnika. Zazwyczaj około 12dc na monitoringu miałam pecherzyki 11-15mm. A póki co nic się nie dzieje... czuje, że to będzie jeden wielki klops. Jest to mój trzeci cykl stymulowany. We wtorek jadę na monitoring w 14dc. Czy jakby okazało się, że nie mam żadnego pęcherzyka dominującego, to możliwa będzie dodatkowa stymulacja w tym cyklu? Czy czeka mnie wtedy branie Dupka na wywołanie i cykl na straty? 😞 ale mam mętlik w głowie 😞06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
nick nieaktualny