Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza1990 wrote:Adaska cudne wiadomości GRATULACJE 💜💙❤🧡💛💚 uważaj teraz bardzo na siebie.
U mnie klinika odwołała transfery. W sumie nawet jakby tego nie zrobili sama bym chyba odwołała
A jak ogólnie samopoczucie u ciebie?
Wyobraźcie sobie, że mój inteligentny szef wyjechał do Niemiec... mam nadzieje, że go zatrzymają na granicy na dwa tygodnie 😂megson91 lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
W sumie samopoczucie dobrze. Jak sytuacja się unormuje to podejdę do kolejnego transferu. Zrobiłam badania na trobofilie czekam na wyniki. Chce zrobić jeszcze krzywą cukrzycowa i insulinowa, cytologie bo dawno nie miałam ale to jak już spokojnie będzie można wyjść z domu.
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Cześć. Jest wynik i aż jestem w szoku. Testosteron z 380 skoczył na 848 normy 240-836 . Że to CLO tak zadziałało... Ale widać po rękach że mięśnie ma o wiele większe a nie zmienił nic w jedzeniu ani ćwiczeniach. Stopniowo odstawia to CLO . Tylko nie wiem czy można cokolwiek jakkolwiek wspomóc żeby organizm szybciej wrócił do siebie czy na spokojnie niech sam wraca. Oj już nie wiem... Chociaż wiadomo gdzie przyczyna takiego wyniku nasienia
-
Ania 89 wrote:Cześć. Jest wynik i aż jestem w szoku. Testosteron z 380 skoczył na 848 normy 240-836 . Że to CLO tak zadziałało... Ale widać po rękach że mięśnie ma o wiele większe a nie zmienił nic w jedzeniu ani ćwiczeniach. Stopniowo odstawia to CLO . Tylko nie wiem czy można cokolwiek jakkolwiek wspomóc żeby organizm szybciej wrócił do siebie czy na spokojnie niech sam wraca. Oj już nie wiem... Chociaż wiadomo gdzie przyczyna takiego wyniku nasienia
Aniu mi się jednak wydaje, że to nie bardzo wina Clo... ile czasu on je bierze? Ile trwa spermatogeneza? A ile się już staracie miesięcy i nic? Trochę to matematycznie nie pasuje. No i taki przyrost mięśni 🤷♀️megson91 lubi tę wiadomość
👧25 lat 🧑33 lata❤
5cs
Cykle 25-26 dni
18.01 II kreski na teście 🍀🙈
20.01 beta 814.40💚
progesteron 21.5
22.01 beta 2323.00💚
31.08 całe 2990g małego człowieka 💚
Matylda 10.09 3160g 53cm ❤
-
Mnie as serce ściska że przyszło mi akurat oczekiwać na poród w takim właśnie okresie, już sama nie wiem czy wolę żeby mała się już urodziła czy żebym przenosiła ta ciążę bo nie wiadomo co będzie za parę tygodni.
Ja mieszkam w Niemczech i dziś jeździłam 3 godziny za papierem toaletowym 🙄.
Adaska jak twój szef pojechał do Niemiec to jak wrócili do Polski to 2 tyg kwarantanny 😅.
W Niemczech granic nie zamykają.
Moja przyjaciółka właśnie przyleciała do Niemiec z Polski i powiedziała że nigdzie na lotniskach nie widziała żeby ktoś kogoś sprawdzał, jedni znów autem jechali I to samo mówią.
Telewizja jest zakłamana to co oni mówią to rzeczy które chcą żebyśmy uslyszeli, a większość pod dywan idzie. Masakra!20.04.2019r.aniołek (*)
24.07.2019r. Test pozytywny
20.08.2019r. ❤️Bije,
27.08.2019r. Wszystko ok,
Rosnij I Zostan z nami kruszynko 😘
1.02.2023r.test pozytywny
3.03.2023r.aniołek(*)(zabieg łyżeczkowania )
13.04.2023r beta hcg 58,5
15.04.2023r.beta hcg 189,10
17.04.2023r.beta hcg 505,80
22.04.2023r.beta hcg 5609,70
Progesteron 9,28
25.04.2023r.pęcherzyk 9mm 5t4d(luteina )
04.04.2023r.Jest ❤️7t3dMały krwiaczek 0.5cm😞
On34lat
Ona34lat -
Ja nie wątpię że ma słabe nasienie bo tyle czasu starań i nic. Nawet jak poczytałam wysoki poziom testosteronu to odrazu informacja że mała liczba plemników. CLO to też hormon i musiał namieszać w organizmie. A lekarz wtedy mówił że od razu może zablokować i nie ma plemników i nie trzeba czekać 3 miesiące. Mój bierze dobrze ponad miesiąc. W sumie teraz to odstawia. Megson i Anetka może wy coś doradzicie? Chce żeby mój po miesiącu powtórzyl badanie testosteronu. A w maju badanie nasienia... Ale jestem już zrezygnowana. Za 2-3 dni owu a plemników brak
może to dołować...
-
nick nieaktualnyNeeyenne wrote:Aniu mi się jednak wydaje, że to nie bardzo wina Clo... ile czasu on je bierze? Ile trwa spermatogeneza? A ile się już staracie miesięcy i nic? Trochę to matematycznie nie pasuje. No i taki przyrost mięśni 🤷♀️
Potwierdzam. Nie dałabym sobie wmówić. Clo NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z PRZYROSTEM MASY MIESNIOWEJ. PODOBNIE UWAZAM ZE TAKA DAWKA NIE MA NIC WSPOLNEGO Z TESTOSTERONEM A JUŻ TYMBARDZIEJ W BLOKADZIE.
Siedzę w tym już 10 lat 🤷♀️Neeyenne, megson91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu moim skromnym zdaniem Twój chłop jest zwyczajnie zablokowany. Podwyższony testosteron też może o tym świadczyć. No i na ludzki i chłopski rozum przyrost masy mięśniowej.
Teoretycznie przyjmujac że nic nie brał; przysadka mózgowa i do pół roku może zacząć dopiero pracować. Przy tak wysokim teściu organizm zwyczajnie się blokuje bo nie musi go wytwarzać bo po co jak jest jego nadmiar 🤷♀️. Tak to działa.
Z teraz realistycznie patrząc i chcąc jak najszybciej. Warto było by postawić na hcg, podobnie jak clo jest normalnie uznane jako lek w leczeniu niepłodności.
Coz zrobić ? U Nas po odstawieniu i 4 xhcg raz na tydzień po miesiącu były wyniki lepsze .
Wróćmy to teoretycznej wersji; jeśli nadal upierasz się że to wina clo to możecie powtórzyć badania za miesiąc.
Lekarze? No cóż mówią to co chcemy usłyszeć. Twój lekarz miał wyłożone wszystko na tacy . Gdybyś poszła z niewiadoma długo by szukał przyczyny zapewnemegson91 lubi tę wiadomość
-
Nie ma przyrostu w całej budowie ciała tylko rękach. Mówi że nic innego nie brał tylko to CLO i jak ma mi to udowodnić? ... CLO na pewno brał bo sama mu zamówiłam bo chciał . Miało pomoc odnośnie nasienia. Sam jest zdziwiony że ma taki poziom testosteronu bo mówi ze osobiście nie czuje jakiejś różnicy z wyjątkiem skurczami jakie go łapią. Anetka jest możliwość jakoś to sprawdzić?
-
Anetka tylko teraz się boje podać to HCG. Zakładając że nie kłamie i bral tylko to CLO i tak podniósł poziom testosteronu to co będzie jak się poda hcg. Jak czytałam to wynika że hcg jest silniejsze niż np CLO i biorą hcg jak samo CLO nie odblokuje. Także jestem w kropce... Ja mojemu powiedziałam że już lepiej by było gdyby coś brał bo by było wiadomo co robić a tak nie wiadomo co zróbic żeby jeszcze gorzej nie zaszkodzić
-
nick nieaktualnyAnia 89 wrote:Anetka tylko teraz się boje podać to HCG. Zakładając że nie kłamie i bral tylko to CLO i tak podniósł poziom testosteronu to co będzie jak się poda hcg. Jak czytałam to wynika że hcg jest silniejsze niż np CLO i biorą hcg jak samo CLO nie odblokuje. Także jestem w kropce... Ja mojemu powiedziałam że już lepiej by było gdyby coś brał bo by było wiadomo co robić a tak nie wiadomo co zróbic żeby jeszcze gorzej nie zaszkodzić
Odblokowanie polega na podaniu samego hcg, w konkretnych ilościach następnie późnej clo- clomid czy pochodnych. U Megson była dawka szokowa wszystko na raz . Tego nie zneguje - u nich zadzialalo jak widać z pozytywnym skutkiem .
Generalnie rzecz biorąc można było by sprawdzić po przysadce . I tu nie wiem czy samo badanie fsh, lh da obraz. Może się okazać że konieczny będzie rezonans . Myślę że to za daleko by zaszło.
Jeśli faktycznie nic nie brał ( teoretycznie) to zostało odstawić i czekać aż poziom sam się unormuje i skontrolować nasienie . Nic innego nie pozostaje mi powiedzieć
Pamiętaj że przyrost masy mięśniowej jest głównie tam na czym się skupiamy . Ja chodząc na siłownię skupiałam się tylko na nogach I dupie i po 3 miesiącach widziałam efekty.
Mój mąż będąc na teściu ćwiczy wszystko co może biega , walczy mma, chodzi na siłownię i ćwiczy na drazkach więc u niego jest to rozłożone.
Jeśli Twój mąż skupiał się jedynie na bicepsach to po nich będzie widać efekty . To nie działa tak że się nazre wszystkiego i urośnie cały. No poza omandrenem ale to sama woda i odrazu widać kto go bierzemegson91 lubi tę wiadomość
-
Anetka32 wrote:Odblokowanie polega na podaniu samego hcg, w konkretnych ilościach następnie późnej clo- clomid czy pochodnych. U Megson była dawka szokowa wszystko na raz . Tego nie zneguje - u nich zadzialalo jak widać z pozytywnym skutkiem .
Generalnie rzecz biorąc można było by sprawdzić po przysadce . I tu nie wiem czy samo badanie fsh, lh da obraz. Może się okazać że konieczny będzie rezonans . Myślę że to za daleko by zaszło.
Jeśli faktycznie nic nie brał ( teoretycznie) to zostało odstawić i czekać aż poziom sam się unormuje i skontrolować nasienie . Nic innego nie pozostaje mi powiedzieć
Pamiętaj że przyrost masy mięśniowej jest głównie tam na czym się skupiamy . Ja chodząc na siłownię skupiałam się tylko na nogach I dupie i po 3 miesiącach widziałam efekty.
Mój mąż będąc na teściu ćwiczy wszystko co może biega , walczy mma, chodzi na siłownię i ćwiczy na drazkach więc u niego jest to rozłożone.
Jeśli Twój mąż skupiał się jedynie na bicepsach to po nich będzie widać efekty . To nie działa tak że się nazre wszystkiego i urośnie cały. No poza omandrenem ale to sama woda i odrazu widać kto go bierze
Dokładnie tak, jak mój brał kiedyś teścia to ćwiczył głównie górne partie i był właśnie takim dzikiem z dużymi plecami i łapkami a np nogi normalne 🤷♀️ ale też po samej siłowni tak jest jak Anetka pisze, teraz ćwiczy całe ciało i ma mięśnie równo rozłożone. Jak ja pracowałam fizycznie dużo podnosząc ciężary z nóg i z przysiadów to miałam ładnie zbudowaną dolną połowę ciała i ręce. Teraz w ciazy tylko spaceruje i od razu mi wszystko spadło 😂😂😂
Podsumowując, moje zdanie jest takie, że po prostu robi Cię w ciula i brał coś na boku. Dziwne, że nie zmienił diety ani ilości ćwiczeń a urosły mu mięśnie. Pomyśl chwilę, to tak nie działa, one nie są na powietrze, albo potrzebują białka i wysiłku albo dopingu🤷♀️ ale to moje prywatne zdanie i nie musisz się z nim zgadzać, ani też nie muszę mieć racji. Jednak ekspertem nie jestem, mam tylko jakąś tam mała wiedzę dzięki partnerowi który ćwiczy i to co wiem ze studiów. Jednak Anetka bardziej wypada na autorytet, zwłaszcza ze względu na doświadczenieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2020, 13:21
megson91 lubi tę wiadomość
👧25 lat 🧑33 lata❤
5cs
Cykle 25-26 dni
20.01 beta 814.40💚
progesteron 21.5
22.01 beta 2323.00💚
-
Mój mówi że może jakieś nawet testy zrobić które by wykryły to czy brał. Mówi że tylko to CLO i ten ziołowy skład niby podnoszący testosteron ... Jeszcze mówi że może by wziął teraz ten testosteron co kiedyś kupił z dwa tygodnie i odstawił i odblokować tak jak mówicie że może szybciej by był płodny. Ale powiedziałam że to głupota.
-
A zakładając że nic innego nie brał to w takim wypadku lepiej nie podawać hcg tak? Sama mam mentlik w głowie. Co do ćwiczeń 2xw tygodniu MMA, 2x w tygodniu K1 czyli stojka 2x siłownia. Czyli wszystkie partie
-
Aniu, ja całym sercem jestem za tym, co mówi Anetka 🍀🍀🍀
Neeyenne lubi tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
W necie są opinie że CLO tak hujowo zadziałało więc nie wiem. Chyba muszę czekać miesiąc co się będzie działo po odstawieniu CLO
-
A tak z innej beczki co to za ziołowe witaminy o których wspominałaś? Co konkretnie bierze?👧25 lat 🧑33 lata❤
5cs
Cykle 25-26 dni
20.01 beta 814.40💚
progesteron 21.5
22.01 beta 2323.00💚
-
nick nieaktualnyAnia według mnie . Coś kręci ten Twój chłop. Nie moja sprawa Nie mi to osadzac A tym bardziej go podejrzewać o kłamstwo. Ciężko cokolwiek doradzić jeśli się nie ma czarno na białym. Dla mnie to mocno podejrzane i tyle 🤷♀️
Nie powiem Ci że ma brać to czy to , nie mniej jednak uważam " że coś tu śmierdzi " . To bral czy nie brał? Ma teścia w domu i kupił go dwa tygodnie temu? I nie brał? A może to kontynuacja ?
Generalnie można tak siedzieć i snuc plany. Dla mnie to mało mało mało bardzo mało prawdopodobne by po dawce 0.5 się zablokowal. Z kolei na co to bral?
Przecież to się bierze tylko i wyłącznie przy odblokowaniu lub na poprawę jakości plemnikówWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2020, 15:36
megson91 lubi tę wiadomość
-
Tak brał na poprawę jakości nasienia. Ktoś mu polecił kto zmagał się z kiepskim nasieniem. Zapytał mnie o zdanie. Poczytałam i się zgodziłam. Bierze jeszcze black devil to ten suplement z ziółek. 6 tabletek tego bierze.
-
A te sterydy kupił na początku stycznia i po waszych opiniach zdecydował że ważniejsze dziecko i ich nie wziął