Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle dlaczego, niewidze w tym nic złego jak w szukaniu rozwiązań podpowiedzi czy doradzeniu.
Czasem akurat sie trafi ; tak jak ja dziś to poprostu juz nie wiem co mam ze sobą zrobić
" rynce " mi opadły naprawde
Zrobiłam troszke mleka dalam i ssac zasnela . Nie powiem troszke wypila - to raczej nie był głod . Dzis ladnie je caly dzien -
Jeżynka wrote:Ja już się najadłam, 😂😂
Uffff mam szansę dotrwać do kolejnego cyklu😂Jeżynka lubi tę wiadomość
86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
05.2023r -puste jajo płodowe
"Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
6.02- data cudownej nowiny
8.02- 35dc beta hcg 3283,00
28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
Liliana ur. 30.09 o godz. 5:46 SN
3360g , 50cm ❤ -
Moja córcia patrzy przez okno jak leje deszcz i mówi
" o matko kochana mać " ... 🤦♀️adaska, Jeżynka lubią tę wiadomość
86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
3360g , 50cm ❤ -
nick nieaktualny
-
Dodam ,że ta najmłodsza🤦♀️86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
3360g , 50cm ❤ -
Nera wrote:Moja córcia patrzy przez okno jak leje deszcz i mówi
" o matko kochana mać " ... 🤦♀️megson91, Jeżynka lubią tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Jak to Gosi córcia powiedziała: Matko kochana mać, zaraz urodzę. Ciocia z działki przywiozła fasolkę szparagowa. O Jezu jakżem się najadła 😂
Moje panie kochane!
Ja uważam, ze w sytuacjach „skrajnych” to co może być beznadziejnym pomysłem a pomaga mamie i dziecku, jest dobrym pomysłem pamietam jak moja kuzynka trzepała wózkiem góra dół (jakby ktoś terenowym samochodem o dziurach 100km/h jechał) wszyscy w szoku a jej syn dopiero tak zasypiał 🤷🏻♀️ Ktos by pomyślał „dziecko będzie mieć wstrząs mózgu” a ona biedna kombinowała jak uśpić dziecko bo wiecznie był krzyk.
Każda z nas ma swoje przyzwyczajenia i każda inaczej chowa swoje dzieci
Monisia uważam, że żadna z dziewczyn nie uważa cię za najgorsza i nawet tak nie mów! Różnica zdań i tyle ♥️
Masia2 lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Masia2 wrote:Popieram!
Ada Ty tu nawet nic o rodzeniu nie przebąkuj, przez najbliższe 27 tygodni conajmniej! 😁
Mama moja się śmieje, że może trojaczki na trzech króli 😂👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Nera ja jestem tuz przed @ a co ?
Anetka a ty troche aby nie przesadzasz ?
serio zwracalas uwage czasami w mocnych slowach dziewczynom na forum zwlaszcza Ani az ja podziwialam ze nic nie odpowiadala a tobie nic nie mozna powiedziec ? przemysl to bo raczej nikt nie chcial ci dopiec ani cie urazic ( na pewno nie ja ) i juz sie nie dasaj bo nie ma o co
Zgadzam sie z Adaska kazda wychowuje inaczej i czasami eksremalne pomysly trzeba wdrazac po to aby sobie ulatwic zycie no i duzo rozsadku wlasnego a nie cudzego bo kazdy ma inny w wychowaniu dziecka aprzede wszystkiem kazde dziecko jest inne i tylko ty je znasz my z daleka mozemy tylko powiedziec jak my wychowujemy co kompletnie moze nijak sie miec do twojej sytuacji to ty musisz nauczyc sie wybierac z setki "dobrych" rad to co tobie pasuje i odpowiada twoim metodom wychowawczym . a i twoje samopoczucie jest rownie wazne jak dziecka o ile nie wazniejsze bo pozniej ty masz wplyw na malutka takze dbaj o swoj komfort tak samo jak i jej
dlatego dziwilam sie ze unikasz lezaczka bo nie chcesz zaszkodzic ale serio jak raz czy 2 polezy dluzej w lezaczku zwlaszcza jak ma gorsze dni i nie moze zasnac to serio nic jej sie nie stanie ja nie mowie zeby spedzala w lezaku pol dnia ale ja bym go tak nie demonizowala (swoja droga moje dzieci lezaczka nie mialy jakby co )
a co do systematycznego dnia - to po prostu pomaga wlasnie dziecku zasnac niezaleznie od miejsca i nastroju ale i mnie to pomagalo bo wiedzialam jak ustalic dzien sobie zebym ja nie padala tez na pysk ale znowu co komu wygodnie mi to bylo na reke jak wiedzialam ze ze o godz 18 ma kapiel pozniej jedzenie i idzie spac przed 19 troche wolnego dla siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2020, 23:22
-
nick nieaktualnyDziewczyny wyszedł mi dzisiaj pozytywny test owulacyjny, dodam że mam dzisiaj 8 dc 😳 wczoraj już coś czułam się jak w dni płodne dlatego wczoraj zrobiłam test i był negatywny, dzisiaj rano też negatywny a o 21:30 już bardzo pozytyw. Cóż mogło spowodować tak wczesną owulacje ?
-
Zosia12345 wrote:Dziewczyny wyszedł mi dzisiaj pozytywny test owulacyjny, dodam że mam dzisiaj 8 dc 😳 wczoraj już coś czułam się jak w dni płodne dlatego wczoraj zrobiłam test i był negatywny, dzisiaj rano też negatywny a o 21:30 już bardzo pozytyw. Cóż mogło spowodować tak wczesną owulacje ?
Pozytywny test owulacyjny to nie informacja, że akurat w tym momencie masz owulacje. Ja nie raz miałam pozytywne testy a byłam przed owulacja albo przed okresem👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
nick nieaktualnyWitajcie. Według tych wszystkich komentarzy to mnie już dawno nie powinno być na forum. Po pierwsze nie mam dzieci,więc się nie znam na tym, co mogłabym wam doradzić. Po drugie byłam Z kimś starałam się o dzidzię, ale od roku prawie jestem sama i nie staram się więc do wątku nie pasuje. A mimo to jestem. Chociaż nieraz komentarze Twoje Anetko- tak Twoje, wyprowadzały mnie z równowagi. Teraz muszę to napisać, bo... ze względu na nie nie miałam ochoty wielokrotnie się odzywać. Wolałam zamknąć buzię. Zwłaszcza jak polecałaś mi branie antykoncepcji po to by uregulować cykl bo i tak nikogo nie mam to po co luteiną regulować... Nieraz jak czytałam Twoje komentarze w kierunku Ani to robiło mi się żal dziewczyny. Ostatnio dowalilas też jednym komentarzem odnośnie operacji Szymka że po co w ogóle pisać takie rzeczy,że dziecko może się nie wybudzić po znieczuleniu. A prawda jest taka że Ania chciała się podzielić swoją opinią i przecież napisała to co ją spotkało i niekoniecznie musiało spotkać kolejną dziewczynę. Atakować można każdego, bo to najlepsza obrona,ale po co? Teraz dziewczyny próbowały się jakoś podzielić, pójść z pomocą Tobie,ale nie bo przecież nawet to traktujesz jako atak. A ja najzwyczajniej w świecie mam ochotę stąd zniknąć, bo nie mam doświadczenia takiego, a tematów wspólnych z Wami też brak. Nie będę Ci pisać złotych rad bo nie daj Bóg jeszcze usłyszę że co mogę wiedzieć o wychowaniu dzieci, skoro sama ich nie mam. Każda z Nas chce w jakiś sposób pomóc. A ja nie wiem jak więc... Nawet mało co się udzielam. Zostaje gdzieś w tyle bo tak mi lepiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2020, 00:48
MisiaMonisia, Zosia12345 lubią tę wiadomość
-
jagodowamery wrote:Witajcie. Według tych wszystkich komentarzy to mnie już dawno nie powinno być na forum. Po pierwsze nie mam dzieci,więc się nie znam na tym, co mogłabym wam doradzić. Po drugie byłam Z kimś starałam się o dzidzię, ale od roku prawie jestem sama i nie staram się więc do wątku nie pasuje. A mimo to jestem. Chociaż nieraz komentarze Twoje Anetko- tak Twoje, wyprowadzały mnie z równowagi. Teraz muszę to napisać, bo... ze względu na nie nie miałam ochoty wielokrotnie się odzywać. Wolałam zamknąć buzię. Zwłaszcza jak polecałaś mi branie antykoncepcji po to by uregulować cykl bo i tak nikogo nie mam to po co luteiną regulować... Nieraz jak czytałam Twoje komentarze w kierunku Ani to robiło mi się żal dziewczyny. Ostatnio dowalilas też jednym komentarzem odnośnie operacji Szymka że po co w ogóle pisać takie rzeczy,że dziecko może się nie wybudzić po znieczuleniu. A prawda jest taka że Ania chciała się podzielić swoją opinią i przecież napisała to co ją spotkało i niekoniecznie musiało spotkać kolejną dziewczynę. Atakować można każdego, bo to najlepsza obrona,ale po co? Teraz dziewczyny próbowały się jakoś podzielić, pójść z pomocą Tobie,ale nie bo przecież nawet to traktujesz jako atak. A ja najzwyczajniej w świecie mam ochotę stąd zniknąć, bo nie mam doświadczenia takiego, a tematów wspólnych z Wami też brak. Nie będę Ci pisać złotych rad bo nie daj Bóg jeszcze usłyszę że co mogę wiedzieć o wychowaniu dzieci, skoro sama ich nie mam. Każda z Nas chce w jakiś sposób pomóc. A ja nie wiem jak więc... Nawet mało co się udzielam. Zostaje gdzieś w tyle bo tak mi lepiej.
widzę że również zauważyłaś ze najbardziej atakowana jest Ania.
Każda z Nas ma jakieś problemy.
Niedawno Ania zapytała czy ktoś ma jakiś tam lek (nie pamiętam już o jaki chodzilo). Był atak na Nią że bierze jakieś leki na własną rękę.
Przecież nie napisała że to dla niej.
Później się biedna wytlumaczyla że to dla kogoś, A tak naprawdę nie musiała przecież tego robić.
Albo te ataki na jej męża.
Podziwiam Aniu Twój spokój.
Jagodowa jak to nie masz z nami wspólnego tematu? Ja zawsze lubiłam czytać jak opowiadałas co u Ciebie....np.o spotkaniach z P.Fotografem 😜.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2020, 01:44
Zosia12345 lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Dziewczyny prawda jest taka, że każda ma coś za skórą. Przytaczacie przykłady, a pamiętacie najazd na Adelee(czy jak jej tam) albo na Bunie? Nie bądźmy wybiórcze od tego tez jest forum żeby czasem „ustawić” ale nie przesadzajmy tez w drugą stronę. Dogadywać sobie wzajemnie żeby się potem obrażać i opuszczać forum jest trochę bez sensu. Jak czegoś nie rozumiemy to pytajmy, nie atakujmy odrazu.
Tez już powinnam to miejsce opuścić bo udało mi się w ciaze zajść, donosić i urodzić a o kolejne się jeszcze nie staram. Żadne ze mnie staraczka, a jedyne jakie pytania zadaje to o dziecko. Lubię tu zaglądać bo każda z Was lubię bez wyjątku! Mówię o Was koleżanki, kiedy kogoś próbuje pocieszyć podając Wasze dobre przykłady. Przykro się czyta jak się klocicie o pierdoly!
Zamknijcie ten temat i już do niego nie wracajcie, bo nie ma sensu. Zle się zrozumialyscie i tu powinna być kropka. A nie teraz jeszcze wyrzygiwanie co kto komu powiedzial. Dajemy na luz!!!!Zosia12345 lubi tę wiadomość
1.11.2018👼🏻 6tc
10.12.2019 👧🏼 Alicja, 3530g 58cm
22.04.2021 👼🏻 10/6tc -
nick nieaktualnyOk W takim razie życzę Wam wszystkim szczęścia dziewczyny
Babydust , pisalam ze nie chce jej dawac do bujaczka dlatego zeby sie nie przyzwyczaiła, pisalam tez ze mogła by tam leżeć cały dzień
Niemniej jednak
Aniu , Jagodowa , i wszystkie inne przepraszam za całe zło
Adaśka życzę Ci abyś szczęśliwie donosila , abys urodziła swoją wymarzona Helenkę , nie będzie mi dane czytać o tych wszystkich marudzniach jak mocno Dzieci kopia Przed Tobą najpiękniejszy czas !!!!
Baby Tobie zycze wkoncu szczęśliwej zdrowej przedewszystmim donoszonej ciąży!
Nera - jeśli Trafi Ci się wymarzony syn będę przeszczesliwa !!
Edytko mam nadzieje ze juz w niedługim czasie ujrzysz poraz kolejny te 2 kreski a nad wszystkim będzie czuwać Jagódka ❤❤
Aniu Tobie zycze duuzo wytrwałości, siły przy Krzyśku i oczywiście również tej upragnionej ciąży. I jeszcze raz - jeśli Cie uraziłam to przepraszam
Masiu duzo zdrówka dla Alusi ❤❤
Mloda męzatka niech @ szybko przychodzi i wracaj do gry !!!
Misia , bardzo fajnie ze tak walczysz z mężem o zdrowie o lepsze jutro Nikosia i to z jakim wow efektem !!!
Jagodowa ... , jeśli chodzi o Twoje tabletki to nie miałam w tym zadnej złej intencji to czasem dobrze wyciszyć jajniki . Mnie to tez proponowano . Przed in vitro to już rutyna .
Jak widac przyszedł czas się pożegnać. Mam nadzieję że teraz ten wątek zrobi się cieplejszy bez tych moich dogadywan i zwracania uwagi . Wszystko to co zle zabieram ze sobą.
Zycze wszystkim szczęścia i tych dwóch wymarzonych kresek !!!
Brzuchatkom zycze szczęśliwego donoszenia ciąży i samych radosnych dni
Mamusie Wam zycze cierpliwosci i tony miłości ❤❤❤❤
-
nick nieaktualnyadaska wrote:Zosiu już Gosia o tym wcześniej pisała
Pozytywny test owulacyjny to nie informacja, że akurat w tym momencie masz owulacje. Ja nie raz miałam pozytywne testy a byłam przed owulacja albo przed okresem
Czyżby wpływ na to miało, że zaczęłam brać całą tabletkę Bromergonu.....?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2020, 08:01
-
nick nieaktualny