X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Świeże staraczki 2019
Odpowiedz

Świeże staraczki 2019

Oceń ten wątek:
  • megson91 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2020, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 89 wrote:
    Megson podałam przydomek. Jeżeli chcesz to sprawdź wszystko po przydomku bo nie będę zwracała uwagi na jakieś głupie teksty z Twojej strony:) Pozdrawiam:)

Aniu, tego przydomku nie ma w odmętach internetu 😊
    Dlatego pytam się o stowarzyszenie, w którym jest zarejestrowana w celu weryfikacji😊

Dlatego proszę Cię o informacje, bo wychodzi na to, że nie jest zarejestrowana, a to podchodzi pod (art. 10a ust. 2) Ustawy o Ochronie Zwierząt.

Rozmnażanie psów i kotów w celach handlowych jest wykroczeniem — kłania się ten sam art. 37 ustawy o ochronie zwierząt — a sankcją jest do 5000 złotych grzywny lub nawet areszt (plus tysiak nawiązki, plus przepadek zwierzęcia).

06.2021 👼🏻 5 tc
    08.2021 👼🏻 4 tc

8 cykl stymulowany
    18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
    10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
    12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
    16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
    30.12 💜

29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
    Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.

Kierunek immunologia❔
    PCOS i IO 🍬🍭
    MTHFR hetero A1298C

85999jcgiykcutbf.png

3jvztv73cc90cbvy.png
  • Ania 89 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2020, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megson proponuje Ci żebyś naslala do Mnie odpowiednie do tego służby i to im pokaże dokumenty:) Pozdrawiam:)

43e007b402535b35389a1a34ce3b22f8.png
  • Ania 89 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2020, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko wtedy jak pojawi się ogłoszenie ze sprzedażą kociaków:) Także monitoruj internet:)

43e007b402535b35389a1a34ce3b22f8.png
  • megson91 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2020, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 89 wrote:
    Megson proponuje Ci żebyś naslala do Mnie odpowiednie do tego służby i to im pokaże dokumenty:) Pozdrawiam:)

Jakbyś je miała, to hodowla była by zarejestrowana 😊 A nie kręciła byś na lewo i prawo ze stowarzyszeniem 😊

Rozmnażanie poza kontrolą i poza stowarzyszeniem w Polsce jest nielegalne wiec chciałam Cię tylko uświadomić jakie mogą Cię czekać konsekwencje.

06.2021 👼🏻 5 tc
    08.2021 👼🏻 4 tc

8 cykl stymulowany
    18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
    10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
    12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
    16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
    30.12 💜

29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
    Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.

Kierunek immunologia❔
    PCOS i IO 🍬🍭
    MTHFR hetero A1298C

85999jcgiykcutbf.png

3jvztv73cc90cbvy.png
  • adaska Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2020, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    „Naślij na mnie odpowiednie służby”
    SERIO?! 😂

megson91 lubi tę wiadomość

👼🏻6tc 👼🏻9tc

28.05.2020⏸🍀
    18.01.2021
    💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
    💙Staś 11:00, 47cm 2330g

Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2020, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się porobiło...🙄

Neeyenne lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2020, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nera wrote:
    Ja zapewne będę 😂

No my tutaj będziemy najdłużej chyba. Chociaż wydaje mi się że jeszcze trochę i Ty też opuścisz mnie niestaraczkę...

• OlaaM Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2020, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagodowamery wrote:
    No my tutaj będziemy najdłużej chyba. Chociaż wydaje mi się że jeszcze trochę i Ty też opuścisz mnie niestaraczkę...
    Jagodowa zobaczysz ze jeszcze się los uśmiechnie i raz dwa wrócisz jako staraczka :)

Synku, czekamy na Ciebie 💚

p19ucsqvrm65zofq.png
  • OlaaM Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2020, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże dziewczyny
    Po co ja zrobiłam ten test?! Cały dzień się martwię pozamaciczna. Juz pozostaje mi tylko czekać i sprawdzać betę...
    mam takie same objawy jak w listopadzie przy biochemicznej. Cycki bardziej pełne i ciągną w dół, co jest bardzo nietypowe bo ja jestem płaska 😂😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2020, 20:32

p19ucsqvrm65zofq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2020, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OlaaM wrote:
    Jagodowa zobaczysz ze jeszcze się los uśmiechnie i raz dwa wrócisz jako staraczka :)

Jakoś mi się nie uśmiecha Olu, wybacz :(

• OlaaM Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2020, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagodowamery wrote:
    Jakoś mi się nie uśmiecha Olu, wybacz :(
    Wiem, ze są gorsze dni i trudno jest patrzeć na sytuacje pozytywnie. Ale zobacz, związek z A nie był niczym dobrym, lepiej być samej niż tkwić w toksycznej relacji. Przed mężem miałam kiedyś taki związek i naprawdę jestem wdzięczna ze los zadecydował tak ze nasze drogi się rozeszły.
    Jesteś młoda, piękna i dużo przed Tobą.

PS. Wiesz gdzie poznałam męża? Na sympatii 🤣🤣

p19ucsqvrm65zofq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2020, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OlaaM wrote:
    Wiem, ze są gorsze dni i trudno jest patrzeć na sytuacje pozytywnie. Ale zobacz, związek z A nie był niczym dobrym, lepiej być samej niż tkwić w toksycznej relacji. Przed mężem miałam kiedyś taki związek i naprawdę jestem wdzięczna ze los zadecydował tak ze nasze drogi się rozeszły.
    Jesteś młoda, piękna i dużo przed Tobą.

PS. Wiesz gdzie poznałam męża? Na sympatii 🤣🤣

Ja nie chce być w związku. Jestem od roku sama, może nie jestem szczęśliwa z tego powodu,bo często dopada mnie samotność... Ale też nie chce być z nikim,za bardzo mnie zranił związek z A żebym teraz była w stanie komuś ufać. A tak jak mówisz że jeśli mam być z byle kimś, żeby się nie czuć samotną,to szczerze wolę być sama...
    Mam jakieś przelotne relacje za sobą, z których nie jestem zadowolona, ale cóż czasami w życiu nie wszystko możemy zaplanować sami..

• Nera Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2020, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagodowamery wrote:
    Ale się porobiło...🙄

I to o coraz to głupsze tematy 😒🤦‍♀️

Neeyenne lubi tę wiadomość

86r.( 3 córki )
    05.2016r. - poronienie
    05.2023r -puste jajo płodowe
    "Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
    6.02- data cudownej nowiny
    8.02- 35dc beta hcg 3283,00
    28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
    29.07 -1930g szczęścia ❤
    15.09 - ok 3000❤
    11.10 - termin porodu OM
    Liliana ur. 30.09 o godz. 5:46 SN
    3360g , 50cm ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2020, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ale tu było miło ostatnio na forum i znów się zaczęło....o jakieś pierdoły no masakra ....i odezwała się osoba która prawdopodobnie opuściła to forum obrażając przy tym drugą osobę, chociaż ta osoba wyraziła tylko swoje zdanie. Aniu podziwiam za spokój i cierpliwość.

MisiaMonisia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2020, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia12345 wrote:
    Kurcze ale tu było miło ostatnio na forum i znów się zaczęło....o jakieś pierdoły no masakra ....i odezwała się osoba która prawdopodobnie opuściła to forum obrażając przy tym drugą osobę, chociaż ta osoba wyraziła tylko swoje zdanie. Aniu podziwiam za spokój i cierpliwość.

Zosiu A ja nie sądzę żeby Ania była cierpliwa.
    Tutaj padło pytanie Megson zadala je Ani, być może była zainteresowana kupnem kotka z hodowli. Za to Ania faktycznie podała dane,na podstawie których nie można wyszukać hodowli. Jeśli ktoś tutaj dostanie się na forum przypadkiem to może mieć Ania problemy z tego tytułu. Ja nie widzę w tym nic złego że Megson zapytała i ostrzegła Anię... to Ania się oburzyła pisząc o tym żeby nasłano na nią odpowiednie służby,które sprawdzą że hodowla jest legalna. Ja to tak zrozumiałam,ale może źle rozumuje🤷‍♀️
    Nikt nikomu nie chce szkodzić..

megson91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2020, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nera wrote:
    I to o coraz to głupsze tematy 😒🤦‍♀️

Potwierdzam. Już aż nie chce mi się czasami tutaj bywać... Bo boję się że niedługo każda do każdej o byle pierdołę zacznie skakać.

OlaaM, Ola👄, Neeyenne lubią tę wiadomość

• adaska Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2020, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wychodzę z założenia, że dla Magdy temat był drażliwy z tego względu, że ma styczność z sytuacjami gdzie ludzie źle traktują zwierzęta lub posiadają pseudohodowle dlatego zareagowała. Dla niektórych może być to gównoburza a dla innych coś ważnego. Bądźmy wyrozumiałe.
    Przypominam, że niedawno była awantura o GLUKOZĘ i przez to Anetka opuściła grupę :)

Trzymajcie się.

Ola👄, jagodowamery, megson91 lubią tę wiadomość

👼🏻6tc 👼🏻9tc

28.05.2020⏸🍀
    18.01.2021
    💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
    💙Staś 11:00, 47cm 2330g

Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2020, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej to nie wyglądało żeby była zainteresowana kupnem kota z hodowli Ani, zwłaszcza że wyraziła ostatnio swoje dość krytyczne zdanie na Jej temat...tu poleciały perfidne groźby paragrafami....

• Mlodamezatka Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2020, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OlaaM wrote:
    Dziewczyny dziękuje za wszystkie kciuki!
    Wolałabym chyba być nieświadoma i nie wiedzieć o owulacji z niedroznej strony. Staram się wstrzymać emocje i nie cieszyć ani tez nie nakręcać negatywnie.
    Myśle, ze każda kobieta po przejściach nie potrafi już podejść do tego zupełnie beztrosko...
    To naprawdę byłby cud.

Wczoraj płakałam dwa razy, tak mnie wszystko wkurzało 🤣
    Olcia trzymam za Ciebie kciuki, calym sercem zycze Ci, zeby to byla prawidlowa, zdrowa, nudna ciaza ❤️

Rozumiem Twoj strach, teraz jedyne co mozesz zrobic, co ja bym zrobila na Twoim miejsc biorac pod uwage, ze owulacja byla z jajnika po stronie z niedroznym jajowodem. Zrobilabym bete minimum 3 razy - co 2 dni. To da wiecej pewnosci, ze przyrasta prawidlowo. A na poczatki kolejnego tygodnia umowilabym sie do ginekologa zeby sprawdzil, gdzie jest pecherzyk. To bardzo wczesnie, ale wazne jest to zeby jak najszybciej znalezc ciaze. A pozniej cieszylab sie z bobasa! ❤️❤️

I nie pisze zeby straszyc (bo na prawde bardzo bardzo mocno wierze, ze zdarzyl sie Twoj duzy cud 🍀✊🏻) ale zeby w razie w (ODPUKAC!!!) jak najszybciej wiedziec.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2020, 21:44

13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
    40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
    14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
    40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F

6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻

Starania od 07.2019

11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
    07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
    11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
    01.2021 - IVF start - IMSI
    29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
    4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
    8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙

8 ❄️ oocytów
    Brak ❄️ zarodków

MTHFR hetero i PAI homo ❌
    Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2020, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adaska wrote:
    Ja wychodzę z założenia, że dla Magdy temat był drażliwy z tego względu, że ma styczność z sytuacjami gdzie ludzie źle traktują zwierzęta lub posiadają pseudohodowle dlatego zareagowała. Dla niektórych może być to gównoburza a dla innych coś ważnego. Bądźmy wyrozumiałe.
    Przypominam, że niedawno była awantura o GLUKOZĘ i przez to Anetka opuściła grupę :)

Trzymajcie się.

Właśnie do tego też próbowałam nawiązać, ale dzisiaj nie umiem zebrać słów. Wyjęłaś mi to z ust.

Ada mam nadzieję,że nie opuszczasz forum?😳😥

‹‹ 2268 2269 2270 2271 2272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ