Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Adela jeżeli faktycznie doszło do zapłodnienia to tam wszystko jest rozpulchnione i jest się bardziej narażonym na infekcje, delikatnie draśnięcie paznokciem może narobić wiele szkód
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
adelaa wrote:A to do czegoś złego może doprowadzić?
adelaa lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Olaa..32 wrote:Adela jeżeli faktycznie doszło do zapłodnienia to tam wszystko jest rozpulchnione i jest się bardziej narażonym na infekcje, delikatnie draśnięcie paznokciem może narobić wiele szkód
Kolejna rzecz, o której nie wiedziałamStarania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
To w sumie jak wiecie dziewczyny więcej ode mnie to chciałabym wam się od razu zapytać - jeśli faktycznie doszło do zapłodnienia to mogę ze swoim partnerem uprawiać seks, czy przez jakiś okres czasu jest to nie zalecane?Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
adelaa wrote:To w sumie jak wiecie dziewczyny więcej ode mnie to chciałabym wam się od razu zapytać - jeśli faktycznie doszło do zapłodnienia to mogę ze swoim partnerem uprawiać seks, czy przez jakiś okres czasu jest to nie zalecane?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 21:45
adelaa lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
A jeśli dochodzi do rozpulchnienia macicy, ponieważ doszło do zagnieżdżenia to podbrzusze również jest jakieś inne w dotyku? Czy raczej nie? Bo u mnie np. Zrobiło się bardzo twardeStarania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
adelaa wrote:A jeśli dochodzi do rozpulchnienia macicy, ponieważ doszło do zagnieżdżenia to podbrzusze również jest jakieś inne w dotyku? Czy raczej nie? Bo u mnie np. Zrobiło się bardzo twarde
Radziłbym nie zadawać ci takich pytań, bo nie potrzebnie się nakrecasz, myślę że każda z nas staraczek takie nakrecanie się przeżyła i rozczarowanie po nim nie jest mile. Oczywiście nie twierdzę że nie jesteś w ciąży ale lepiej miło się zaskoczyć niż rozczarowaćNera1986, adelaa lubią tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
adelaa wrote:A jeśli dochodzi do rozpulchnienia macicy, ponieważ doszło do zagnieżdżenia to podbrzusze również jest jakieś inne w dotyku? Czy raczej nie? Bo u mnie np. Zrobiło się bardzo twardeW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Adela ile masz lat kochana? Przepraszam, że pytam, ale przewinęłam kilka wątków wstecz i nie wiem czy wcześniej coś pisałaś o sobie, może i pisałaś, ale się nie przekopałam 😅
-
Olaa..32 wrote:Adela ile masz lat kochana? Przepraszam, że pytam, ale przewinęłam kilka wątków wstecz i nie wiem czy wcześniej coś pisałaś o sobie, może i pisałaś, ale się nie przekopałam 😅
25Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Atyde wrote:Wydaje mi się że każda kobieta ma inaczej, zależy to od wielu czynników nie zależnych od ciebie. "Inne" podbrzusze może zwiastowac ciążę, miesiączkę, nadwrażliwość jelit i milion innych rzeczy. Tak samo jest ze sluzem i innymi " objawami ciąży. Wczesna ciąża jest podobna do tylu różnych rzeczy, że mało kto jest w stanie zauważyć zmiany.
Radziłbym nie zadawać ci takich pytań, bo nie potrzebnie się nakrecasz, myślę że każda z nas staraczek takie nakrecanie się przeżyła i rozczarowanie po nim nie jest mile. Oczywiście nie twierdzę że nie jesteś w ciąży ale lepiej miło się zaskoczyć niż rozczarować
Zobaczymy, co los przyniesie. Czekanie jest najgorsze dziewczyny...Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Doskonale wiemy adela, że czekanie jest najgorsze, tym bardziej, że pragniemy tego i cierpliwość nie do końca nam wtedy sprzyja 😕
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 22:27
-
Olaa..32 wrote:Doskonale wiemy adela, że czekanie jest najgorsze, tym bardziej, że pragniemy tego i cierpliwość nie do końca nam wtedy sprzyja 😕
Dokładnie tak. Jednak nadzieję trzeba zawsze mieć. jeszcze zanim nie starałam się o pierwszą dzidzie to nie zdawałam sobie sprawy, że to takie trudneStarania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
adelaa wrote:Dokładnie tak. Jednak nadzieję trzeba zawsze mieć. jeszcze zanim nie starałam się o pierwszą dzidzie to nie zdawałam sobie sprawy, że to takie trudneW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:ja się staram o czwartą i nie zdawałam sobie sprawy z tego,że to takie trudne !
Który cykl już?Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Hej dziewczyny sorki ze tak wpadam i wpadam ale nie nadążam za wami mam malego synka prawie 11 miesięcy i daje popalic hahah
Ale dzisiaj rano testowalam jest cien cienia... i sama nie wiem czy się udało czy nie maz mówi ze widzi wyraźnie. Mi tez się wydaje że widać ale na zdjęciach słabo można dopatrzyc. Zaraz wam skopiuje moj post z wątku bladziochy czy zwidy -
Dziś zatestowalam po 2 dniach od tamtego białego i jest cień cienia.... oczywiście na zdjęciu tego nie widać zaraz wam wrzucę ale ja widze moj maz też i jak sie ppdswietli test to wtedy wyraźnie widać
Boże stare to A głupie.... sobie testy podświetlam zamiast wziąć i poczekać ale no... U mnie taka sytuacja że trenuje od niedawna i mam bardzo intensywne treningi i trener powiedział ze jak zajde to przy takim wysilku nie utrzymam ciazy dlatego tak ciagle testuje i odwlekam treningi bo czuje że jestem...
A dwa mieszkam w hoandii i tu nie można tak sobie iść prywatnie zrobić bety... W ogole do 12 tc nie traktuja ciazy... no i ewentualne poronienia czy krwawienia i plamienia traktuja jak selelcja naturalna... nawet usg nie zrobią -
Po 10 minutach tak wygląda
W ciąży z synkiem taki sam wyszedł 10dpo ale wtedy robilam testy owu i mierzylam temp
Teraz mam teoretycznie 12dpo i 26dc ale tylko po objawach bólu brzucha domyślam sie kiedy była owulacja bo dopiero 2 cykl sie staramy i jeszcze nie podeszłam na poważnie do starań bo się nie spodziewałam 🤩