Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
key_b wrote:Dodam że testowałam dwa dni temu i nie było nic typowa biel...
key_b lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! 😁
Key też widzę kreseczek
Kurde tempa taka sama jak wczoraj i program mi znowu przesunął owulacje o co chodzi?28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
Mishigami00 wrote:Dzień dobry! 😁
Key też widzę kreseczek
Kurde tempa taka sama jak wczoraj i program mi znowu przesunął owulacje o co chodzi?
Nie przejmuj się przesunięciem . Jedno z tych dwóch to owulacyjne tak jak wcześniej pisałam a jeden dzień różnicy nie robi . Serducha byłyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 07:44
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:W którym dniu miałaś dzień szczytu śluzu?
Nie przejmuj się przesunięciem . Jedno z tych dwóch to owulacyjne tak jak wcześniej pisałam a jeden dzień różnicy nie robi . Serducha były
Wydaje mi się że najwięcej było właśnie tego 16dc...
Dziwny mam brzuch niby nie boli ale coś dziwnego, chyba zbliża się @, czuje że cykl stracony do dupy. Miałam nadzieję że serduch jest w sam raz i któreś trafi, ale nie wiem już co robimy nie tak... 😭
U Ciebie też mówisz cykl zwariował?28lat
Cykle 26-28dni
2.11.2019 - II kreseczki
30.12 wygląda na synka 😉
-
Mishigami00 wrote:Wydaje mi się że najwięcej było właśnie tego 16dc...
Dziwny mam brzuch niby nie boli ale coś dziwnego, chyba zbliża się @, czuje że cykl stracony do dupy. Miałam nadzieję że serduch jest w sam raz i któreś trafi, ale nie wiem już co robimy nie tak... 😭
U Ciebie też mówisz cykl zwariował?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 08:04
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Możesz .Zawsze po owulacji wstrzymać się 3-4dni (jeśli kobiety mają tendencję do poronień to zaleca się wstrzemięźliwość do 6-7 )
Nera, po owulacji faktycznie zawsze powinno się wstrzymać z serduchowaniem? Czy to dotyczy raczej tych, które mają problemy z utrzymaniem ciąży? Przyznam szczerze, że nigdy nie słyszałam o tym... Z mężem szaleliśmy zawsze kiedy tylko była ochota, a może powinnam zrobić małą przerwę po owulacji 🤔 Zastanawiam się już nad wszystkim co mogłam robić nie tak i co mogę "poprawić" podczas tego cyklu. Bo skoro wszystko wygląda ok to czemu wciąż nie ma 2 kresek? Chyba, że to wina plemników, ale wg standardów mieścimy się jeszcze w normie ( choć łapiemy się na minimum przy ilości prawidłowych)29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
KARO wrote:Nera, po owulacji faktycznie zawsze powinno się wstrzymać z serduchowaniem? Czy to dotyczy raczej tych, które mają problemy z utrzymaniem ciąży? Przyznam szczerze, że nigdy nie słyszałam o tym... Z mężem szaleliśmy zawsze kiedy tylko była ochota, a może powinnam zrobić małą przerwę po owulacji 🤔 Zastanawiam się już nad wszystkim co mogłam robić nie tak i co mogę "poprawić" podczas tego cyklu. Bo skoro wszystko wygląda ok to czemu wciąż nie ma 2 kresek? Chyba, że to wina plemników, ale wg standardów mieścimy się jeszcze w normie ( choć łapiemy się na minimum przy ilości prawidłowych)
Na pewnej stronce gdzieś wyczytałam ,że tak lepiej(macica kurczy się podczas orgazmu,co może rzekomo utrudnić implantację zarodka) .Do tego jeszcze takie rzeczy jak skurcze, które występują podczas szczytowania (orgazmu), popychają plemniki w kierunku komórki jajowej co ułatwia im dojście i jeszcze jedna ciekawostka -że najlepiej wstrzymać się 5 dni przed owulacją od współżycia bo wtedy plemniki są silne (moja koleżanka tak zrobiła i zaszła z jednym serduchem- synek ) Coś w tym musi być skoro nawet przed badaniem nasienia zalecana jest wstrzemięźliwość 5dniWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 08:22
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Jak dla mnie Twój jest ok zaś w moim nieadekwatna tempka i czas do śluzu i Lh .Naprawdę powiedziałabym,że była tego 4marca .Jednym słowem cykl do góry nogami . Generealnie to dziś powinny się zacząć u mnie dni płodne (stąd też wizytę na usg umówiłam) a później 12.03 (w dzień skoku przeze mnie zanalizowanym )
Jak nic przesilenie wiosenne cuda wianki się dzieją.. Ciekawa jestem co Ci powie gin, czekam z niecierpliwością
Pewnie mój cykl jest nieudany więc myślę już jakie badania powinnam zrobić i nie wiem Co radzicie?28lat
Cykle 26-28dni
2.11.2019 - II kreseczki
30.12 wygląda na synka 😉
-
Mishigami00 wrote:Jak nic przesilenie wiosenne cuda wianki się dzieją.. Ciekawa jestem co Ci powie gin, czekam z niecierpliwością
Pewnie mój cykl jest nieudany więc myślę już jakie badania powinnam zrobić i nie wiem Co radzicie?W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Bo jedyne co to możesz zbadać sobie jego czy mieści się w normie bo jak na inne badania to przy 3cyklu starań nie ma sensu . Po pół roku partner może zbadać nasienie dla spokoju ale uważam ,że taki czas to pół roku/rok prób bez żadnych złych myśli ,że nie udaje się bo coś nie tak .Później można porobić badania czy faktycznie wszystko ok
Mishigami00 lubi tę wiadomość
33lata
2.05.2016r-poronienie