Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Adela, Izka trzymam kciuki!
Mi dzisiaj przyjaciółka składala życzenia dla mojej przyszłej córki- Helenki , z okazji imienin.
Moje przyjaciółki przeżywają to wszystko tak samo jak jaadelaa, Agafiga, izka2503 lubią tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
adaska wrote:Adela, Izka trzymam kciuki!
Mi dzisiaj przyjaciółka składala życzenia dla mojej przyszłej córki- Helenki , z okazji imienin.
Moje przyjaciółki przeżywają to wszystko tak samo jak jaW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Bardzo to miłe, moja psiapsióła również przeżywa i mimo, tego że łączy Nas odległość- Ona UK to dzwoni i po @ , w płodne ,przed i w termin by mnie wesprzeć .Wczoraj przegadałyśmy ponad godzinę przez telefon👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
izka2503 wrote:Super Adela czyli mamy podobna sytuację 👍😊
Ta kreska jest taka blada że dopiero pod dobrym światłem ja widać u Ciebie??
Tak na poprzednich testach nie było wcale chyba, że po jednym dniu, ale wtedy test nie ważny byście musiały mnie widzieć jak skakałam ze szczęścia, ale.. Nic pewnego! Na becie wszystko się okaże!Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
Adelaa wierzę ci jakie to szczęście . Ja czasmi martwię się że nigdy nie zobaczę tej drugiej kreseczki. Wczoraj też zrobiłam test bo słyszałam że pregnyl daje pozytywny wynik i kilka dni utrzymuje się taki wynik w organizmie i żeby za szybko nie robić testu bo może fałszować wynik. No i chociaż oszukana ale widziałam druga kreskę teraz czekam żeby zobaczyć taka sama ale nie spowodowana działaniem leku
adelaa lubi tę wiadomość
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Mysza1990 wrote:Adelaa wierzę ci jakie to szczęście . Ja czasmi martwię się że nigdy nie zobaczę tej drugiej kreseczki. Wczoraj też zrobiłam test bo słyszałam że pregnyl daje pozytywny wynik i kilka dni utrzymuje się taki wynik w organizmie i żeby za szybko nie robić testu bo może fałszować wynik. No i chociaż oszukana ale widziałam druga kreskę teraz czekam żeby zobaczyć taka sama ale nie spowodowana działaniem leku
Mocno trzymam za Ciebie kciuki u mnie też jeszcze nic pewnego tyle, że zrobiłam test z porannego moczu i ta kreska jest bardzo cienka (o wiele bardziej cienka, niż druga) i prawie nie widoczna dosłownie pod światłem zobaczysz, ale w cieniu prawie nic. wczoraj gdy zrobiłam test po południu to nawet takiej kreski nie było 🙄 beta mi wszystko powieStarania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
Hej Kobietki wszystkiego dobrego w dniu naszego swięta!
Potrzebuje porady
Dziś w nocy obudził mnie okropny ból brzucha, był twardy. Poszłam pod prysznic myslałam, zse troche pomoze , nie pomoglo.
Męczyłam sie z tym potwornym bólem z 2h.. i zasnełam .
Dziś juz nie boli. Myślicie, ze to objaw ciązy , czy poprostu ból związany ze zbliżającym sie okresem? nigdy takiego bólu nie doswiadczyłam. Naczytałam sie nawet, ze taki ból moze swiadczyc o ciązy pozamacicznej.
Z moimi jajnikami jest wszytsko ok, regularnie chodze do ginekologa.
Czym ten ból mógłby byc spowodowany? zagnieżdzającym sie zarodkiem? jest to mozliwe? okres powinnam dostac 12lutego.
Nie wiem co mam na ten temat myslec
-
Olcia wrote:Hej Kobietki wszystkiego dobrego w dniu naszego swięta!
Potrzebuje porady
Dziś w nocy obudził mnie okropny ból brzucha, był twardy. Poszłam pod prysznic myslałam, zse troche pomoze , nie pomoglo.
Męczyłam sie z tym potwornym bólem z 2h.. i zasnełam .
Dziś juz nie boli. Myślicie, ze to objaw ciązy , czy poprostu ból związany ze zbliżającym sie okresem? nigdy takiego bólu nie doswiadczyłam. Naczytałam sie nawet, ze taki ból moze swiadczyc o ciązy pozamacicznej.
Z moimi jajnikami jest wszytsko ok, regularnie chodze do ginekologa.
Czym ten ból mógłby byc spowodowany? zagnieżdzającym sie zarodkiem? jest to mozliwe? okres powinnam dostac 12lutego.
Nie wiem co mam na ten temat myslec
Moja koleżanka gdy zaszła w ciążę to taki potworny ból podbrzusza ją chwycił, że karetka musiała przyjeżdżać. Ale.. Objawy ciąży przed okresem są jak objawy na okres. Nie ma się co sugerować, wykonaj test jutro. Wiem co czujesz, ale nie nastawiaj się, że to może być ciąża, bo później rozczarowanie boli. Tu dziewczyny już też mi to napisały.Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Dziewczyny. A powiedzcie mi co to oznacza, gdy czuję, że spływa ze mnie śluz, wodnisty, nie rozciągliwy, przejrzysty? Nera? Może ty coś będziesz wiedziała? zawsze przed okresem miałam taki biały na wkładce, teraz mam wodnisty i przejrzysty. To śluz plodny czy nie plodny? Chyba płodny?...Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
adelaa wrote:Dziewczyny. A powiedzcie mi co to oznacza, gdy czuję, że spływa ze mnie śluz, wodnisty, nie rozciągliwy, przejrzysty? Nera? Może ty coś będziesz wiedziała? zawsze przed okresem miałam taki biały na wkładce, teraz mam wodnisty i przejrzysty. To śluz plodny czy nie plodny? Chyba płodny?...W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:u mnie taki śluz zawsze pojawia się przy spadku progesteronu zawsze ze spadkiem temperatury w parze -to nie płodny śluz ,ale skoro miałaś zawsze inny przed a teraz odwrotnie to któż to wie czy nie jakiś znak ale śluz naprawdę potrafi być zmienny a do wieczora daleko
Zawsze był bardzo biały i już wiedziałam, że okres blisko. Generalnie to w dniach płodnych też tak ze mnie leci i śluz wtedy też jest wodnistyStarania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
adelaa wrote:Zawsze był bardzo biały i już wiedziałam, że okres blisko. Generalnie to w dniach płodnych też tak ze mnie leci i śluz wtedy też jest wodnistyW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:bo płodny tak wygląda -wodnisty zwiastuje ,że owulacja tuż tuż ale w fazie lutealnej nie jest płodnym pod warunkiem ,że owulacja faktycznie się odbyła
To skoro w dniach niepłodnych mam biały przed okresem, a tym razem wodnisty to jakiś zły znak? Wydaje mi się, że skoro mam wodnisty w dniach płodnych to to jest dobry znak. Zwłaszcza, że przed okresem widziałam tylko na wkładce bialy, a tym razem ze mnie leciało i był przejrzysty, wodnisty. 🙄Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Nera1986 wrote:na wszelki wypadek rypnij dziś serducho bo który dzień cyklu masz ?
31 dzień cyklu, 10 dni po owulacji. Dziś zauważyłam taki wodnisty jak woda. (pierwszy raz) Na teście druga kreska ale bardzo blada, cienka o wiele bardziej od tej pierwszej. Okres powinnam dostać 10 marca, ale zawsze spóźnia mi sie 3/4 dni.Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
adelaa wrote:31 dzień cyklu, 10 dni po owulacji. Dziś zauważyłam taki wodnisty jak woda. (pierwszy raz) Na teście druga kreska ale bardzo blada, cienka o wiele bardziej od tej pierwszej. Okres powinnam dostać 10 marca, ale zawsze spóźnia mi sie 3/4 dni.
kreska na teście szara czy różowa?
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:eee 31dc to nie serduchuj - już mi się mylicie
kreska na teście szara czy różowa?
Wykonałam test o nazwie - Bobo-Test. Jedna jest mocno fioletowa. Druga jest też fioletowa, ale to taka cienka kreseczka, którą widać pod światło. Jest blado fioletowa. Sama już nie jestem pewna, za dużo myślę i coraz bardziej się zamartwiam. Myślę że gdyby nic nie było w brzuchu to raczej musiałoby być tam czysto jak biały śnieg. Kreska cienka jak nitkaStarania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
adelaa wrote:Wykonałam test o nazwie - Bobo-Test. Jedna jest mocno fioletowa. Druga jest też fioletowa, ale to taka cienka kreseczka, którą widać pod światło. Jest blado fioletowa. Sama już nie jestem pewna, za dużo myślę i coraz bardziej się zamartwiam. Myślę że gdyby nic nie było w brzuchu to raczej musiałoby być tam czysto jak biały śnieg. Kreska cienka jak nitka
Mocna czy słaba- kibicuję, trzymam kciuki i cichutko gratulujeadelaa lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
adelaa wrote:Wykonałam test o nazwie - Bobo-Test. Jedna jest mocno fioletowa. Druga jest też fioletowa, ale to taka cienka kreseczka, którą widać pod światło. Jest blado fioletowa. Sama już nie jestem pewna, za dużo myślę i coraz bardziej się zamartwiam. Myślę że gdyby nic nie było w brzuchu to raczej musiałoby być tam czysto jak biały śnieg. Kreska cienka jak nitka
adelaa lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie