Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mishigami00 wrote:Chyba idzie @... Jestem strasznie płaczliwa chyba doszedł do mnie fakt negatywnej bety... Wystarczy nie wiele żebym wybuchła znowu... Do tego kafelkarz źle położył płytki w nowej kuchni i znowu się rozryczałam. Oczy już mnie pieką od płaczu...
Zaraz przyjedzie rodzina, a ja nie mam na to najmniejszej ochoty...mam jeden z najgorszych dni w życiu szkoda że we własne urodziny...
Wybaczcie mi moje żale, ale nie mam komu się tak w pełni wygadać....W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Dziękuję. Staram się ogarnąć, ale chyba mi się nazbierało za dużo spraw i bum...
Jutro będzie lepiej Musi być.Nera1986 lubi tę wiadomość
28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
Mishigami00 wrote:Dziękuję. Staram się ogarnąć, ale chyba mi się nazbierało za dużo spraw i bum...
Jutro będzie lepiej Musi być.W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Dla kobiet mających regularne cykle (różnica 2-3 ) z całego serca polecam tą stronkę -
http://t-time.pl/dni-plodne
Idealnie mnie i moim koleżankom zgadza się co do dnia a analizowałyśmy dotychczasowe cykle więc kilka a nie jeden ( pod warunkiem ,że zna się dokładny termin @)W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Mam nadzieję, że w przyszłym cyklu wyluzuje...Chociaż w tym na prawdę starałam się niczego nie wyszukiwać... My kobiety lubimy się katować jak widać
No nic zapiszę się na monitoring, zrobię jakieś badania... Jakoś to będzie.28lat
Cykle 26-28dni
2.11.2019 - II kreseczki
30.12 wygląda na synka 😉
-
Mishigami00 wrote:Mam nadzieję, że w przyszłym cyklu wyluzuje...Chociaż w tym na prawdę starałam się niczego nie wyszukiwać... My kobiety lubimy się katować jak widać
No nic zapiszę się na monitoring, zrobię jakieś badania... Jakoś to będzie.
Ps, mam 3 dni do skoku -ale ten czas zleeeeciał nie wiadomo kiedyW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Dziękuję Nera za rady :* Życzę Ci z całego serca aby ten cykl był udany!
28lat
Cykle 26-28dni
2.11.2019 - II kreseczki
30.12 wygląda na synka 😉
-
Mishigami00 wrote:Dziękuję Nera za rady :* Życzę Ci z całego serca aby ten cykl był udany!
aaa i jeszcze najważniejsze- nie kupuj testu , jak nie przyjdzie @ to na drugi dzień polecam spacerek do aptekiW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Mishigami00 wrote:Dziękuję. Staram się ogarnąć, ale chyba mi się nazbierało za dużo spraw i bum...
Jutro będzie lepiej Musi być.❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Nera1986 wrote:Czuję ponownie ,że to nie mój cykl ale mimo wszystko dziękuję
aaa i jeszcze najważniejsze- nie kupuj testu , jak nie przyjdzie @ to na drugi dzień polecam spacerek do apteki❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
DzulkaJ - ja byłam święcie przekonana,że z pierwszym wykresem "zaskoczę" no bo przecież 3 dzieci mam a tu już 3cs i cisza . Normalnie szok Nawet do mojego powiedziałam wczoraj - po co my uważaliśmy przy odkładaniu hehe . Mój miał przedwczoraj lekcje zapłodnienia .Z zaciekawieniem oglądał przedstawione przeze mnie filmiki jak to wszystko się odbywa i na informację ,że z tysięcy plemników tylko ok 200 walczy o dalszą drogę się normalnie zbulwersował Ale ,że dlaczego tylko tyle jak było ich tak dużo-bez sensu -jak mogą zgubić drogę (uśmiałam się co nie miara ).Zapytał mnie skąd mają wiedzieć gdzie iść -jak powiedziałam ,że po zapachu jaja to normalnie zdziwienie x2 -ale sprytny ten organizm kobiety dodał! Na drugi dzień jak wyszły mi na usg dwa równo dominujące jajeczka - jego reakcja bezcenna bo już wie na czym to polega haha .Myślałam ,że się wycofa ale efekt odwrotny i oczekuje ,że "chłopaków" tych sprytnych będzie więcej .Teraz to On się nakręca a nie ja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 14:17
DzulkaJ lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Mishigami00 w sumie my na tym forum od tego jesteśmy, żeby każdy mógł się wygadać. Często przed rodziną i innymi próbuje się udawać że wszystko ok, a czasami ludzie wręcz nie dają nam możliwości wygadania się. Dzięki Bogu można się tutaj wypłakać, żeby potem się podnieść i próbować znowu.
Nera 1986 to ja mam podobnie, wolę się nie nakręcać zbytnio pozytywnie bo inaczej rozczarowanie dość mocno boli. Wolę nie liczyć na nic, najwyżej się pozytywnie zdziwię. Dziewczyny same się niestety zamęczacie tymi testami co miesiąc, jeszcze parę dni przed @. Rozumiem w sumie, że ciężko się powstrzymać, ale ile to stresu dodatkowego.Nera1986 lubi tę wiadomość
Starania od 01.2018
CLO od 02.2019
Letrox 100
29 lat -
Później jeszcze padło pytanie - skąd wiedzą jaka ruchliwość plemników (więc też pokazałam na filmiku -że to mikroskopijnie i jak wyglądają) Teraz to połówek chyba plan działania będzie układał bo powiedział ,że jeśli się nie uda teraz to idzie na badanie nasienia .Oczywiście przygotowanie do badania też przestudiował .Jak tak dalej pójdzie to mąż mi sfiksuje !W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Hehehe grunt to mieć wsparcie i widzieć chęć staran z drugiej strony ahha. Ja za kilka dni pogadam z moim, jak sytuacja ucichnie myślicie, że mogę już luteine odstawić skoro dzisiaj biel miałam? Wolę już żeby okres przyszedł❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
Pastylka wrote:Nera 1986 chciałaś męża doedukować a stworzyłaś potwora. Filmiki skądś zdobyłaś czy wyszperałaś na YouTubie?
Pastylka lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Witajcie! 🙋
Mishigami kochana trzymam kciuki za następny cykl... Monitoring to jest dobre sprawa (też miałam) ale równie dobrze jak odpuscisz i do nowego cyklu podekdziesz na luzie...❤️
Iza widać cień drugiej kreski... Zrob betę będziesz w 100% pewna a żeby było cokolwiek widać musi być conajmniej tydzień po spodziewanej miesiączce
Athyde czekamy na wieści od Ciebie ❤️
U mnie wietrznie słońce świeciło do południa zrobiłam obiad i ucielam sobie drzemke 😁
Pozdrawiam dziewczyny🤗
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 15:07
izka2503 lubi tę wiadomość
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Dziewczyny... Mam do was pytanie. Do tych, które już były w pierwszej ciąży i starają się o kolejne maleństwo. W pierwszej ciąży, gdy nie zdawałyscie sobie jescze sprawy, że jesteście w ciąży też wam leciało przed okresem śluzu jak z kranu? 😐 mam z tym problem....Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
Rano jeszcze jako tako uszło, ale po południu jak poleciało to musiałam się kąpać i świeża bieliznę założyć....Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
adelaa wrote:Dziewczyny... Mam do was pytanie. Do tych, które już były w pierwszej ciąży i starają się o kolejne maleństwo. W pierwszej ciąży, gdy nie zdawałyscie sobie jescze sprawy, że jesteście w ciąży też wam leciało przed okresem śluzu jak z kranu? 😐 mam z tym problem....W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie