Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
OlaaM wrote:A ja zaczęłam odczuwać kłucie w okolicy lewego jajnika i podbrzusza. Po raz pierwszy wczoraj około 11 takiego jednorazowe ukłucie aż się zgięłam. A dzisiaj od rana czuje delikatny ból. Chyba coś się dzieje
Wczoraj popołudniu było ❤️. Ale będziemy jeszcze powtarzać 😜
Ogólnie słabo się czuje, jestem przeziębiona. Dzisiaj mam urlop ale na jutro to chyba wezmę l4 bo nie zapowiada się ze wydobrzeje. Przeklęta klima!!!
-
adelaa wrote:Nera, co się tak mało odzywasz? Co u ciebie?
Wczoraj miałam ciężki dzień - 2x strzyżenie, balejaż i kolor .Wieczorem ledwo Big Brother obejrzałam i odfrunęłam po całym dniu fryzjerskim .W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
izka2503 wrote:Winter dziękuję ja również Tobie życzę dziś powodzenia 😘
A twoja fasolka ile miała przy ostatniej wizycie?
Ja bylam 3 tygodnie temu zobaczyc czy wogole jest zarodek teraz ide zobaczyc fasolke i mam nadzieje uslyszec serduszko to jest teraz najwazniejsze dla mnie wiec sie tym denerwuje troszke ...adaska lubi tę wiadomość
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
nick nieaktualny
-
Mnie już 2 dzień głowa boli i miednica ale to tak, że chodzenie mi trudność sprawia.
Dobrze, ze mam siedzący tryb pracy👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Winter86 wrote:Ja bylam 3 tygodnie temu zobaczyc czy wogole jest zarodek teraz ide zobaczyc fasolke i mam nadzieje uslyszec serduszko to jest teraz najwazniejsze dla mnie wiec sie tym denerwuje troszke ...
Gdybym to ja usłyszała bicie serduszka mojego malucha, to wyłabym jak pies do księzyca haha
Jestem strasznie płaczliwa pod tym względemWinter86 lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Winter86 wrote:Ja bylam 3 tygodnie temu zobaczyc czy wogole jest zarodek teraz ide zobaczyc fasolke i mam nadzieje uslyszec serduszko to jest teraz najwazniejsze dla mnie wiec sie tym denerwuje troszke ...
Winter86 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Nie było mnie przez weekend i ciężko nadrobić teraz
Iza gratuluję ❤ a za wszystkie pozostałe dziewczyny trzymam mocno kciuki 👍
U mnie chyba coś się poprzestawiało z cyklem i czuje że owulacja będzie wcześniej. Może to przez ten castagnus... -
KARO wrote:Mnie po owulacji pobolewa jajnik (tylko prawy) i podbrzusze. Ale dwa miesiące temu też tak miałam więc niestety (albo i stety) traktuję to jak coś normalnego u mnie. Może przyczyną jest torbiel, albo tak po prostu.
Jeśli masz możliwość zostać w domu to zostań. W pracy przy klimatyzacji tylko się doprawisz. Zdrowia życzę!
Ja jestem akurat w trakcie owulacji w sobotę miałam zastrzyk z pregnylu
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
OlaaM wrote:Ja jestem akurat w trakcie owulacji w sobotę miałam zastrzyk z pregnylu
Powodzenia Ola! Trzymam kciuki :*👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
jagodowamery wrote:Dzisiaj trochę lepiej, ale bardzo śpiąca, późno zasnęłam. Miesiączki nie ma. Jeszcze kilka godzin i wizyta, a teraz jestem w pracy na przerwie.
Tyle się męczyłaś to nic dziwnego, że śpiąca dziś jesteś ;* Trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę, oby wszystko było dobrze Odezwij się jak będziesz po. A teraz niech szybko Ci mija dzień w pracy!29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
Winter będzie dobrze Usłyszysz piękny dźwięk 💚Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 11:46
Winter86 lubi tę wiadomość
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
OlaaM wrote:Ja jestem akurat w trakcie owulacji w sobotę miałam zastrzyk z pregnylu
Aaa....owulacja Myślałam, że już po Trochę się zakręciłam ;p
To trzymam mocno kciuki za powodzenie tego cyklu 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 11:48
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Nera1986 wrote:Za 6 dni poznam prawdę (zapewne tą złą) , następny dzień potwierdzi moje myślenie a jeszcze następny przypieczętuje i od nowa
Mam takie samo nastawienie Nera.
28 zrobię test (13 dni po owulacji*). O ile wredota nie przyjdzie👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️