Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Też macie wyczulony węch w fazie lutealnej ? U mnie cykl w cykl kilkudniowa jazda zawsze i dziś wywaliłam 0,5 kg mielonego do śmieci bo mi śmierdziało ( a drugie pół nie ) także z obiadu na dwa dni -zrobił się jednodniowy .Jestem pełna podziwu co hormony potrafią wyczyniać z kobietamiW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Też macie wyczulony węch w fazie lutealnej ? U mnie cykl w cykl kilkudniowa jazda zawsze i dziś wywaliłam 0,5 kg mielonego do śmieci bo mi śmierdziało ( a drugie pół nie ) także z obiadu na dwa dni -zrobił się jednodniowy .Jestem pełna podziwu co hormony potrafią wyczyniać z kobietami
Czasami śmierdzi mi coś, co tylko ja czuje👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
adaska wrote:Nera ja od kilku dni jestem wyczulona na zapachy. Ostatnio jak księgowa do biura weszła i poczułam jej perfumy, to myślałam, że zwymiotuję.
Czasami śmierdzi mi coś, co tylko ja czujeadaska lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Dziewczyny które mają dzieci nam pytanie, z racji tego że rok temu rodzilam córkę mam całą wyprawkę gotowa, łóżeczko i wózek w pokoju jagodki od roku czekają na lokatora oczywiście wszystko mega różowe, więc jeśli będzie tak jak czuje Mikołaj, no to czeka nas malowanie. Ale do czego zmierzam, środki higieny, pampersy i chusteczki dla dzieci oddałam takiej biednej kobiecie, ale zostawiłam sobie butelkę i inne rzeczy. Ale chodzi mi o tą butelkę i smoczki , które były wyparzone, ale ani razu nie użyte i tak się zastanawiam czy ten silikon smoczek jest jeszcze do użytku czy ta guma traci jakieś swoje właściwości??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 14:57
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Nera1986 wrote:Też macie wyczulony węch w fazie lutealnej ? U mnie cykl w cykl kilkudniowa jazda zawsze i dziś wywaliłam 0,5 kg mielonego do śmieci bo mi śmierdziało ( a drugie pół nie ) także z obiadu na dwa dni -zrobił się jednodniowy .Jestem pełna podziwu co hormony potrafią wyczyniać z kobietami
A myślałam, że tylko ja tak mam. Co jakiś czas prawie każde mięso bym wyrzucała bo mi śmierdzi i twierdzę, że zepsute. Wczoraj majonez mi śmierdział jak 150, ale reszta domowników stwierdziła, że pachnie zupełnie normalnie więc musiałam uznać, że to jednak ja się mylę.29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
Drogie Panie,
Czy któraś z Was jest tutaj po laparoskopii torbieli na jajnikach? Mam pytanie o okres i owulację - ja do momentu laparoskopii wszystko jak w szwajcarskim zegarku - cykl 27dn., owulacja 14-15-16 dc (wg rzetelnego pomiaru temperatur). Laparoskopia w 9dc. Po laparoskopii mierzę temperatury i wszystkie niskie, czyli tak jakby cykl był bezowulacyjny. Czy któraś tak miała? Czy okres Wam przyszedł na czas?
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi -
Atyde wrote:Dziewczyny które mają dzieci nam pytanie, z racji tego że rok temu rodzilam córkę mam całą wyprawkę gotowa, łóżeczko i wózek w pokoju jagodki od roku czekają na lokatora oczywiście wszystko mega różowe, więc jeśli będzie tak jak czuje Mikołaj, no to czeka nas malowanie. Ale do czego zmierzam, środki higieny, pampersy i chusteczki dla dzieci oddałam takiej biednej kobiecie, ale zostawiłam sobie butelkę i inne rzeczy. Ale chodzi mi o tą butelkę i smoczki , które były wyparzone, ale ani razu nie użyte i tak się zastanawiam czy ten silikon smoczek jest jeszcze do użytku czy ta guma traci jakieś swoje właściwości??W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
KARO wrote:A myślałam, że tylko ja tak mam. Co jakiś czas prawie każde mięso bym wyrzucała bo mi śmierdzi i twierdzę, że zepsute. Wczoraj majonez mi śmierdział jak 150, ale reszta domowników stwierdziła, że pachnie zupełnie normalnie więc musiałam uznać, że to jednak ja się mylę.W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Atyde wrote:Dziewczyny które mają dzieci nam pytanie, z racji tego że rok temu rodzilam córkę mam całą wyprawkę gotowa, łóżeczko i wózek w pokoju jagodki od roku czekają na lokatora oczywiście wszystko mega różowe, więc jeśli będzie tak jak czuje Mikołaj, no to czeka nas malowanie. Ale do czego zmierzam, środki higieny, pampersy i chusteczki dla dzieci oddałam takiej biednej kobiecie, ale zostawiłam sobie butelkę i inne rzeczy. Ale chodzi mi o tą butelkę i smoczki , które były wyparzone, ale ani razu nie użyte i tak się zastanawiam czy ten silikon smoczek jest jeszcze do użytku czy ta guma traci jakieś swoje właściwości??
moim zdaniem nie traci nic
Czyli kochana u Ciebie wiosna na calego
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Lulaby a spruboj jutro rano zrobic sobie test
Dziewczyny co do wygladu w ciazy to z synem ładnie wygladalam nie przytyam za duzo ale za to z dziewczynkami zbrzydlam spuchlam i toczyłam sie jak Buka z Muminków34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Nera1986 wrote:Coś Ty -ja mam czasem takie jazdy ,że hoho .Dziś całą kawę z rana wylałam do zlewu bo coś nie tak z nią było a w tamtym miesiącu wyrzuciłam dwa kg ziemniaków bo stęchlizną taką zalatywały mi .U mnie całe szczęście tak 3-4 dni i mija
Uff.. nie jestem jedynaNera1986 lubi tę wiadomość
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
Amialam jeszcze Wam cos do powiedzenia ...ginekolog mi powiedzial ze od 2018 roku weszlao takie cos ze grupe krwi juz tak normalnie sie nie robi tzn. idziesz palcisz jakies 70-80 zl za wynik badania swojej grupy krwi tylko juz jest Krew Karta tzw. Grupa Krwi Potwierdzona. Wiec grupe ktora mam na wyniku badan jest nie wazna trzeba własnie taka karte wyrobic .... czy ktoras o tym słyszała?34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Winter86 wrote:moim zdaniem nie traci nic
Czyli kochana u Ciebie wiosna na calegoNasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Winter86 wrote:Amialam jeszcze Wam cos do powiedzenia ...ginekolog mi powiedzial ze od 2018 roku weszlao takie cos ze grupe krwi juz tak normalnie sie nie robi tzn. idziesz palcisz jakies 70-80 zl za wynik badania swojej grupy krwi tylko juz jest Krew Karta tzw. Grupa Krwi Potwierdzona. Wiec grupe ktora mam na wyniku badan jest nie wazna trzeba własnie taka karte wyrobic .... czy ktoras o tym słyszała?
Winter mamy takie same suwaczki!!'!!Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Olaa..32 wrote:Ja będę testować 25.03 jeśli @ nie przyjdzie, ale jestem sceptycznie nastawiona, jestem 9 dpo a nie czuje kompletnie żadnych objawów, nawet piersi przestają już boleć, więc czekam na @ i rozpoczynam nowy cykl 😉
-
nick nieaktualny
-
Atyde wrote:Tak!! Wczoraj sobie tak usiadłam i grupowalam ubranka od jagodki, no i?? Jak będzie mikołaj to z całej komody ubrań będzie miał 5 białych spioszkow no pokój mam gotowy, tylko przemalujemy, mam cały różowy, a chciałabym żółty. W sumie wszystko już mam łóżeczko i wózek wszystko zostało tak jak czekało na Jagodke, pokój po prostu był zamknięty. Kurcze ale teraz chciałabym niezależnie od płci wszystko żółte :)jakoś tak na żółty zaczęłam chorować
Super wiec wyprawki troche masz Kochana ja chorowalam na turkusowy w ostatniej ciazy normalnie tego sie nie da wytlumaczyc:) zółty to przemaluj na żółty
własnie bylam zdziwiona ze trzeba miec ta karte....ehhh dziwne to wszystko..
No racja mamy takie same34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
nick nieaktualny
-
babydust1 wrote:ja juz nie testuje moj wczorajszy test z krwii mi wszystko pokazal a do @ jeszcze kilka dni .. powinna sie zjawic 24.03