Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
adelaa wrote:Coraz bardziej się boję... ehh, jutro koniecznie beta, a najlepiej jakby ginekolog mnie przyjęła. Może lepiej jakbym od razu się do niej przeszła. Na betę pojadę i wychodząc po pobieraniu krwi od razu do niej zadzwonię. Musi mnie przyjąć, nie ma innej opcji, już jestem cała w nerwach, ta noc nie będzie chyba spokojna. A podbrzusze dziś strasznie mnie boli momentami. Płakać mi się chce dosłownie. A ten ból momentami już wcale do przyjemnych nie należy, było w porządku do dnia wczorajszego, ale wieczorem jak siekło to dziś momentami mam to samo, tyle, że lżej.
adelaa lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Wybaczcie, pomyliłam się w poprzednich wyliczeniach co do ciąży. Pierwszy dzień miesiączki miałam 6 lutego, więc to już będzie 9 tydzień. Osram się tutaj za przeproszeniem, po tym co mi napisałyście naprawdę się boję. Bo faktycznie jeśli to ciąża to nie powinnam tak długo czekać, bo jak się okaże, że pozamaciczna to mam masakrę jednym słowem. Psychicznie się wykończę, jutro ginekolog obowiązkowo. Od razu dam wam znać co wynikło po badaniu i wizycie. Kurna, trzymajcie kciuki, żeby to nie było nic złego, bo załamie się chyba...Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
adelaa wrote:Wybaczcie, pomyliłam się w poprzednich wyliczeniach co do ciąży. Pierwszy dzień miesiączki miałam 6 lutego, więc to już będzie 9 tydzień. Osram się tutaj za przeproszeniem, po tym co mi napisałyście naprawdę się boję. Bo faktycznie jeśli to ciąża to nie powinnam tak długo czekać, bo jak się okaże, że pozamaciczna to mam masakrę jednym słowem. Psychicznie się wykończę, jutro ginekolog obowiązkowo. Od razu dam wam znać co wynikło po badaniu i wizycie. Kurna, trzymajcie kciuki, żeby to nie było nic złego, bo załamie się chyba...W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
I najważniejsze- idź tam gdzie mają usg bo samo badanie nic nie da. Ewentualnie powie że macica powiększona ale to jak wróżenie z fusów...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2019, 21:31
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:I najważniejsze- idź tam gdzie mają usg bo samo badanie nic nie da
Jutro moja ginekolog na pewno mnie przebada poprzez usg, myślę, że nie oleje swojej pacjentki po tym co jej przedstawię przez telefon. A jak mi powie, że nie da rady bo za dużo pacjentek to zrobie tak jak napisalas..Nera1986 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
Atyde wrote:Dziewczyny jak tam wieczór mija????
U mnie z bólem i nerwami, jak zwykle ostatnio.
a Tobie??Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Hej. Dziewczyny od stycznia zaczelismy ostro starac sie o drugiego brzdaca. Pierworodna Laura lat 5 w czerwcu❤ baaardzo chce miec rodzenstwo😊
W skrocie: jestem z jednym jajnikiem, wysoka prolaktyna, cykle regularne ale pecherzyki nie pekaja.. czekam na @ i do szpitala na hormony, mam nadzieję, że w koncu ktos mi pomoże. Moze znacie jakiegos dobrego ginekologa z lubuskiego?
Pozdrawiam wszystkie staraczki 🙂Wilinka -
Dziewczyny byłam u lekarza pęcherzyk 2cm dostałam zastrzyk od lekarza. Co do badań męża i poziom i leukocytów dostał antybiotyk na 10 dni później ma powtórzyć badania i zobaczymy co wyjdzie
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Wilinka wrote:Hej. Dziewczyny od stycznia zaczelismy ostro starac sie o drugiego brzdaca. Pierworodna Laura lat 5 w czerwcu❤ baaardzo chce miec rodzenstwo😊
W skrocie: jestem z jednym jajnikiem, wysoka prolaktyna, cykle regularne ale pecherzyki nie pekaja.. czekam na @ i do szpitala na hormony, mam nadzieję, że w koncu ktos mi pomoże. Moze znacie jakiegos dobrego ginekologa z lubuskiego?
Pozdrawiam wszystkie staraczki 🙂
-
Kurczę, jestem wystraszona teraz tak bardzo tą ciążą pozamaciczną, że nie wiem czy dzisiaj zasnę. Naprawdę mam takiego stracha jak nigdy. I jak być opanowanym w takim momencie? Jutro beta i wizyta, niech już będzie ranek... Płakać mi się chce strasznie.Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Atyde wrote:Dziewczyny jak tam wieczór mija????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2019, 22:00
-
adelaa wrote:Kurczę, jestem wystraszona teraz tak bardzo tą ciążą pozamaciczną, że nie wiem czy dzisiaj zasnę. Naprawdę mam takiego stracha jak nigdy. I jak być opanowanym w takim momencie? Jutro beta i wizyta, niech już będzie ranek... Płakać mi się chce strasznie.
adelaa lubi tę wiadomość
33lata
2.05.2016r-poronienie