Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatka1109 wrote:Jeżeli @ nie nadejdzie to trzeba pewnie powtórzyć bete. Ech, rozumiem Twoje nerwy. Może wypowiedzą się dziewczyny które bardziej ogarniają temat bety i jej przyrostu.
-
Meedii musisz poczekać do jutro i jeżeli nie dostaniesz miesiączki to zrób kolejną bete następnego dnia
-
A ile dpo jesteś?
-
Bo czytałam gdzieś na jakiś forum, że dziewczyna zrobiła bete 10 dpo i beta wyszła jej ponad 3 i okazało się później, że jest w ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 21:43
-
nick nieaktualnyHej dzięki za słowa otuchy :* owulacje miałam jakieś 10-12 dni temu?? Ale jak pisalam miałam biochemiczna w grudniu (tak mi się przynajmniej w udaje bo tydzień przed okresem miałam blada 2 kreke na teście a tydzień później dostałam okres) i mi się poprzestawialo albo coś jest nie halo....
Juz się oswajam z myślą że się nie udało ale piersi mnie niesamowicie bolą... No cóż szkoda.... Trzeba przełknąć te Gorycz i żyć dalej... -
nick nieaktualny
-
Może za wcześnie po prostu zrobiłaś bete, myśl pozytywnie kochana, nie załamuj się, bo może akurat się udało
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meedii buuu W lutym na pewno się uda
-
Mnie łapie przeziębienie, jeszcze choróbska mi brakowało
-
Taki dzień do dupy, a z mężem to szybko się pogodzisz
-
Meedi przykro ;(
Dziewczyny pytanie mam może głupie no ale...
Zaczęłam robić testy owu wiem, że w instrukcji jest, że dopiero jak 2 paski będą tak samo czerwone lub ten testowy mocniejszy to będzie owu, ale...
Zrobiłam wczoraj no i była kreska druga, ale jaśniejsza wiadomo negatywna, ale czy ona każdego dnia przybiera mocniejszą barwę ? (zamierzam robić codziennie) czy to w ogóle nie ma znaczenia? Chodzi o to czy może być kreska codziennie mocniejsza sugerująca, że owu się zbliża? Czy nie ma co zwracać na to uwagi i czekać na 2 mocne krechy?
To tak z ciekawości w sumie pytam..
28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
Medii nie ten miesiąc to następny kochana dlaczego kończysz starania???
AnZa godzenie się jest najlepszeNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Mishigami00 wrote:Meedi przykro ;(
Zaczęłam robić testy owu wiem, że w instrukcji jest, że dopiero jak 2 paski będą tak samo czerwone lub ten testowy mocniejszy to będzie owu, ale...
Zrobiłam wczoraj no i była kreska druga, ale jaśniejsza wiadomo negatywna, ale czy ona każdego dnia przybiera mocniejszą barwę ? (zamierzam robić codziennie) czy to w ogóle nie ma znaczenia? Chodzi o to czy może być kreska codziennie mocniejsza sugerująca, że owu się zbliża? Czy nie ma co zwracać na to uwagi i czekać na 2 mocne krechy?
To tak z ciekawości w sumie pytam..Mishigami00 lubi tę wiadomość
-
Mishigami00 wrote:Meedi przykro ;(
To tak z ciekawości w sumie pytam..Mishigami00 lubi tę wiadomość
-
No właśnie, bo to zależy od poziomu LH, mi nigdy nie wyszła testowa mocniejsza od kontrolnej, wychodziły mi tylko dwie takie same, a na drugi dzień testowa już jaśniejsza
-
Może ja mam cykle bezowulacyjne, no nie wiem
-
Ola umów się na monitoring cyklu, mi tak wyszło że pecherzyk nie pęka i teraz znowu mam monitoring by ustalić przyczynę bo wyniki mam dobreNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r.