Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
adaska wrote:Dziewczyny, owulak pozytywny. Dwie kreski takiej samej intensywności, tylko ten śluz... gorszej jakości. Niby nie jest bardzo gesty ale jednak trochę. Plus taki ze wodnisty ale mętny
Adaska a który masz dc?
Tez mam wodnisty, mętny. Rano tylko widziałam rozciągliwy.
Działajcie ❤️ -
Dzisiaj już 3 x zaobserwowałam rozciagliwy śluz(takto biały). Ocipieć idzie dosłownie. Dziś walniemy sobie serducho z żelem. Podbrzusze dalej boli jak na @ . Skok był. Prawdziwy Prima aprilis 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 20:22
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Dzisiaj już 3 x zaobserwowałam rozciagliwy śluz(takto biały). Ocipieć idzie dosłownie. Dziś walniemy sobie serducho z żelem. Podbrzusze dalej boli jak na @ . Skok był. Prawdziwy Prima aprilis 😂
-
Olaa..32 wrote:Działajcie działajcie, będziesz miała prezent od zajączka w postaci dwóch kresek 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 20:33
OlaaM lubi tę wiadomość
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
OlaaM wrote:Czy któraś z Was stosowała estrofem?
A jak długo lekarz kazał Ci przyjmować te leki? -
Teraz dopiero poczułam jakieś delikatne kłucia w jajnikach, ale szyjka wysoko, twarda i zamknięta, test owulacyjny negatywny, śluz biały, mętny, albo owulacja już była, albo cykl bezowulacyjny, ale obstawiam, że bezowulacyjny, bo cycki jak flaki i w ogóle nie bolą, a zwykle po owulacji bolały mnie sutki przy dotyku i piersi były nabrzmiałe... Może maj się nademną zlituje 😂
-
Olaa..32 wrote:Teraz dopiero poczułam jakieś delikatne kłucia w jajnikach, ale szyjka wysoko, twarda i zamknięta, test owulacyjny negatywny, śluz biały, mętny, albo owulacja już była, albo cykl bezowulacyjny, ale obstawiam, że bezowulacyjny, bo cycki jak flaki i w ogóle nie bolą, a zwykle po owulacji bolały mnie sutki przy dotyku i piersi były nabrzmiałe... Może maj się nademną zlituje 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 21:15
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Mi gin powiedział że klucia mogą świadczyć o pracy ciałka żółtego (czy coś takiego)Ja Olu totalnie nic nie czułam w pierwszych dwóch ciążach A wiadomo że owulka być musiała 😂
-
Olaa..32 wrote:A jak długo lekarz kazał Ci przyjmować te leki?
Dawka 2mg. -
Siedziałam i myślałam chyba z godzinę (jak nie lepiej co z tym ❤️ Dzisiaj)
Chłop dawno śpi bo na 2:00 rano do pracy. W końcu wstałam z kanapy i mówię sobie „dajesz”
Przyszłego obudziłam, zbajerowałam i serducho było 😂
Czuje się trochę podle ale śpi jak zabity- wiec to najważniejszeOlaaM, Olaa..32, Atyde, Nera1986, listek’, jagodowamery lubią tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Ja wczoraj mało co zajrzałam. Po pracy byłam taka zmęczona, że zasnęłam o 17:30 na dwie godziny. Później się przewracałam w łóżku do 23:30.. Dokuczał mi ból w okolicach miednicy i te cholerne jajniki, więc sądzę że owu musiała nastąpić. W dodatku mam wrażliwe sutki, ale może to takie "zludzenie" 😅 i plamienie które trwa od środy. Jadę do pracy, pada śnieg z deszczem i jest mało przyjemnie 😔😔 Miłego dnia 😘😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 05:53
-
jagodowamery wrote:Hej dziewczynki
Ja wczoraj mało co zajrzałam. Po pracy byłam taka zmęczona, że zasnęłam o 17:30 na dwie godziny. Później się przewracałam w łóżku do 23:30.. Dokuczał mi ból w okolicach miednicy i te cholerne jajniki, więc sądzę że owu musiała nastąpić. W dodatku mam wrażliwe sutki, ale może to takie "zludzenie" 😅 i plamienie które trwa od środy. Jadę do pracy, pada śnieg z deszczem i jest mało przyjemnie 😔😔 Miłego dnia 😘😘
-
nick nieaktualnyOlaaM wrote:Czy któraś z Was stosowała estrofem?
Hej, ja właśnie stosuje estrofem mam pierwszą @ na nim ( cienkie endometrium = skąpe krótkie miesiaczki )
Wczoraj dostałam @ myślałam że będzie znów taka sama , ale niespodzianka . Jest zdecydowanie mocniejsza ( choć mnie nie zalewa ) natomiast potrzebne mi coś więcej niż wkładka i to mnie już cieszy jakiś sukces jest .
Na co bierzesz ? ( przepraszam jeśli nie doczytałam) , w jakich dniach cyklu?
Ja mam brać cały cykl , dodatkowo luteine po owu , do 14 dc 2 tabletki następnie już 3 aż do @ ... -
Hej dziewczyny witam was z rana wczoraj nawet nie miałam jak zajrzeć.
Adaska też tak mam że myślę że z nami coś nie tak u mnie też wszędzie małe dzieci. Teraz z mężem kończymy budowę domu i każdy pyta to jak już macie dom to pora na dzieci A mnie coś trafia i jest mi tak przykro . Jak zaczynaliśmy budowę to myślałam że wprowadzimy się już z dzieckiem albo chociaż będę w ciąży A tu nic z tego.
Wczoraj na popraw humoru poszłam sobie na solarium trochę sztucznych promieni przed latem 😁 Na początku starań bałam się iść na solarium bo ciągle myślałam A co jak się udało A ja nie wiem i czy nie zaszkodzi A teraz po tylu miesiącach starań stwierdziłam że robię to na co mam ochotę dopóki nie zobaczę 2 kresek i myślę że nic się nie stanie jak uważacie?
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Myślę Mysza ,że nic się nie stanie .Ja pracując w salonie regularnie korzystałam z solarium bo jakby ionaczej skoro było pod nosem a zaszłam .Co więcej - opalałam się w ciązy bo nie wiedziałam ze jestemW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie