Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny! Dawno mnie tu nie było! Przyszłam prosic o Wasze kciuki za piątkową wizytę u gina! Mam nadzieje zobaczyć małego lokatora i usłyszeć same dobre wieści! Tak strasznie się boje ze nie macie pojęcia!
A teraz uciekam nadrabiać zaległości na tym wątku!
Trzymam kciuki za wszystkie które czekają na testy!
Atyde i Winter - dużo zdrówka dla Was i Waszych kruszynek!OlaaM, Nera1986, Atyde lubią tę wiadomość
-
OlaaM wrote:Skompilowane to wszystko 🤣
Myśle sobie, może lepiej tego wszystkiego nie wiedzieć i nie wyliczać, bo toc to oszaleć można 😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 16:46
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Hej dziewczyny jak wam mija dzień. U nas dziś piękna pogoda
Nera ja też sobie właśnie liczyłam że jak teraz udałoby mi się zajść w ciążę to święta mogę spędzić na porodowce hi hi 😁Atyde lubi tę wiadomość
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Mysza1990 wrote:Hej dziewczyny jak wam mija dzień. U nas dziś piękna pogoda
Nera ja też sobie właśnie liczyłam że jak teraz udałoby mi się zajść w ciążę to święta mogę spędzić na porodowce hi hi 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 18:36
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Ja leżę do góry brzuchem i nic nie robię . Przejadłam się obiadem ,do tego mam lenia a jakby mało było to taki wkurw mnie ogarnął, że od samego rana dosłownie "bez kija nie podchodzić"W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
ja juz jedne swieta spedzalam na porodowce
corka urodzila sie w WIelki piatek
i juz nie chce tak , swieta byly z dupy wypuscili mnnie 1 dnia swiat wieczorem a na drugi dzien maz zabral starsze i jechal do tesciow a w tym czasie moi rodzice mnie odwiedzili .. zero stolu przygotowanego zero siwatecznego jedzenia ..
w kwietniu sie nie staramy
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
Mam do was może głupie pytanie ale zastanawiam się czy dobrze robię.
Do ginekologa chodzę prywatnie, ale mam wykupiony pakiet medicover który jak się dowiedziałam, nie obejmuje monitoringu owulacji. Sprawdziłam właśnie i jest wolna wizyta na piątek na 18:30. Chciałabym sprawdzić jak wyglada sytuacja, zwłaszcza endo. Zastanawiam się co powiedzieć, zeby lekarz zrobił mi usg dopochwowo...
Bo teoretycznie nie mam w pakiecie monitoringu ale przecież zbadać mnie musi.
Co byście powiedziały? Bol jajnika? Bol w podbrzuszu? Poprosić o sprawdzenie czy nie robią się torbiele?
Przyznać się do stymulacji clostilbegyt?
Mój ginekolog jest na urlopie i wraca po świętach dopiero...
Może to i głupie, ale sama nie wiem. Iść czy nie iść...?
Generalnie uważam, ze lekarze w Medicover są słabi i dlatego leczę się prywatnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 19:42
-
babydust1 wrote:ja juz jedne swieta spedzalam na porodowce
corka urodzila sie w WIelki piatek
i juz nie chce tak , swieta byly z dupy wypuscili mnnie 1 dnia swiat wieczorem a na drugi dzien maz zabral starsze i jechal do tesciow a w tym czasie moi rodzice mnie odwiedzili .. zero stolu przygotowanego zero siwatecznego jedzenia ..
w kwietniu sie nie staramyW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
OlaaM wrote:
Generalnie uważam, ze lekarze w Medicover są słabi i dlatego leczę się prywatnie.
jakies plamienia srodcykliczne ? bol jajnika taki mocny kilkugodzinny ? ze sie wystraszylas i chcesz to sprawdzic bo nigdy nie mialas tak ? -
Hej 😊
Ja już po wizycie, a więc tak:
W prawym jajniku pęcherzyk dominujący 12x11mm, endometrium 8mm
Dzisiaj mam 13dc więc 8mm endo to ok?
A pęcherzyk to pęknie kiedy, teoretycznie chyba za 4-5dni? Kochane kiedy serduszkowac najlepiej? 😁28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynkaAmelka
-
Endo super jak dla mnie a serduchowaniem kieruj się poprzez śluz przy szyjce
Ja miałam pęcherzyki 15mm -14dc 21mm-19dc a pękł w 20dcWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 20:12
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Jak wyskoczy z plamieniem śródcyklicznym to w sumie zdradzi że prowadzi obserwacje bo raczej mało którą kobieta o tym myśli A wręcz ma świadomość, że coś takiego istnieje (tak myślę)
ja w sumie poszlam do luxa kiedys powiedziec ze planuje ciaze i chce sie przebadac i wtedy gin mi zrobil usg bez problemu , zlecil badania podstawowe wiec to tez jest dobry "motyw przewodni wizyty "Nera1986, OlaaM lubią tę wiadomość
-
Mishigami00 wrote:Hej 😊
Ja już po wizycie, a więc tak:
W prawym jajniku pęcherzyk dominujący 12x11mm, endometrium 8mm
Dzisiaj mam 13dc więc 8mm endo to ok?
A pęcherzyk to pęknie kiedy, teoretycznie chyba za 4-5dni? Kochane kiedy serduszkowac najlepiej? 😁endometrium swietne
sprobuj pozniej na brzuch sie polozyc a co ci szkodzi
Mishigami00 lubi tę wiadomość