Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ładnie Nera w górę poszła hihi
Listek gdzie chodzisz do gina ?28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynkaAmelka
-
Ola dziekuje dobrze
bylam wczoraj u reumatologa i mimo ze antykoagulant tocznia jest znacznie podwyzszony to poziom LA1/LA2 jest ok i ona nie rozpoznala zespolu antyfosfolipiodwego
zobacze jeszcze co immunolog na to powie , wizyte mam 10 maja
chcialabym w maju wrocic do staranek , leki na insuline mam, schudlam juz 5 kg w ciagu miesiaca i diete trzymam scisla to moze teraz sie uda
faktycznie jak poczytalam sobie to hiperinsulinemia naprawde jest paskudna przy staraniachwlasnie uniemozliwia prawidlowa implantacje wiec moze stad od razu te bety tak zle rosna od samego poczatku
-
Nera wykresik wzorowy 😁
-
nick nieaktualnyMishigami00 wrote:Ładnie Nera w górę poszła hihi
Listek gdzie chodzisz do gina ?
Zaskoczę Cię ale 130 km od Wrocka. Dlatego nie robiłam monitoringu bo to by było nie do ogarnięcia. Teraz jak się zabieramy na poważnie do tego, wraz z badaniami moimi które planuje zrobić w tym cyklu i męża który dobrowolnie idzie na nie (😁) to chce poszukać jakiegoś sensownego lekarza tu na miejscu.
A co, masz dobrego czy szukasz?
Ania, właśnie zadziwia mnie ten wewnętrzny spokój, nie jestem zawiedziona ze @ przyszła. Bardziej zaniepokojona ze coś się zadziało z cyklem. Bo mam regularne 27-28 dni. No ale wiem ze ten odchył kolejnego dnia to tez nie przestępstwo 😂 -
listek’ wrote:Zrobiłam rano test - negatyw. Dalej żadnych objawów.
Przychodzę do pracy i coś mi mokro... a tu małpa od razu rozkręcona. No nic. Zaczynam podejrzewać ze tez mógł być bezowulacyjny skoro te testy tak wychodziły.
Złamie się ze swoją obietnica i zaczynam mierzyć temp od jutra a w przyszłym tyg mam wizytę u gin to będzie w 9 dc - Nercia myślisz ze to dobry termin na jakakolwiek obserwacje? Do niej straszniecjrzko się dostać.
9dc nie zaszkodzi i pomysł nie głupi bo masz krótkawe cykleWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 09:47
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Dziękuję ale raczej spóźniliśmy się z serduchem o jakieś 16 godzin więc na nic nie liczę w tym cyklu
-
listek’ wrote:Zaskoczę Cię ale 130 km od Wrocka. Dlatego nie robiłam monitoringu bo to by było nie do ogarnięcia. Teraz jak się zabieramy na poważnie do tego, wraz z badaniami moimi które planuje zrobić w tym cyklu i męża który dobrowolnie idzie na nie (😁) to chce poszukać jakiegoś sensownego lekarza tu na miejscu.
A co, masz dobrego czy szukasz?
Ania, właśnie zadziwia mnie ten wewnętrzny spokój, nie jestem zawiedziona ze @ przyszła. Bardziej zaniepokojona ze coś się zadziało z cyklem. Bo mam regularne 27-28 dni. No ale wiem ze ten odchył kolejnego dnia to tez nie przestępstwo 😂
Zawsze chodziłam, do dr Nojek przy ul. Ślężnej (bardzo fajna jest) i wykryła nieprawidłowości u mojej babci i mamy więc szybko zrobiła też operacjęAle przyjmuje prywatnie i tylko w środy, a ciężko robić monitoring co środę 😂
Przyjaciółka poleciła mi Cygankiewicza ona chodzi do niego na fundusz ja poszłam też, ale prywatnie i dzisiaj też idę. Też fajny facet bo wypytuje o wszystko, a jak robił USG to chyba 15minByłam dopiero raz u niego, ale wrażenie na prawdę dobre i ma dużo dobrych opinii i jak na razie je potwierdzam
listek’ lubi tę wiadomość
28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynkaAmelka
-
Nera1986 wrote:Dziękuję ale raczej spóźniliśmy się z serduchem o jakieś 16 godzin więc na nic nie liczę w tym cyklu
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
babydust1 wrote:no nie wiem ... ja w pazdzierniku zeszlego roku bylam pewna ze juz po owu i poszalelismy (nie staralismy sie o dziecko wtedy ) i jakie bylo moje zdziwnie jak sie okazalo ze jestem w ciazy. to byl RAZ w 17dc gdy owu mam 15dc zazwyczaj takze serio organizm moze nas niezle wykiwacW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie