Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosiaczek85 wrote:Cześć dziewczynki ja wrucilam z nocki i zrobiłam test i mu mojemu zdziwieniu 4 dni do okresu ale pojawiła się kreseczke nie mocna ale jest poczekam do jutra i zrobię kolejny dam znać no normalnie nie wierzę po 3latach starań hahahahah. A ja se królika kupiłam bo wrzuciłam na luz i mówię sama sobie trudno przynajmniej będę miała zwierzątko hahahaha
5 dni przed Wow!
Cichutkie gratulacje:-)
Pokaż go
Na mnie nic nie działa miałam królika 2 psy A ciąży dalej nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 10:43
-
nick nieaktualnyCytrynka648 wrote:Hej dziewuszki. Zaraz lecę na bete. W nocy trochę bolał mnie krzyż, mam nadzieję, że wszystko ok. Z kolei jak wstałam to od razu zaliczyłam rzyganie, więc beta chyba rośnie. Trzymam kciuki za twój teścior Mery :*
Kurcze szkoda, że wyniki będą dopiero o 15.00, chyba oszaleje do tego czasu. -
nick nieaktualny
-
jagodowamery wrote:Ja dostałam bólu w podbrzuszu, taki kłujący, że ruszyć się nie mogę. Promieniuje aż do tyłka. Wzięłam nospe. Może któraś z Was tak miała? Pierwszy raz coś takiego mam.Wiek 26 lat
14.06.2015 - Leo ❤️👦🏼
Pierworodny, nasza duma 😊
26.03.2018 - usunięcie endometroizy z blizny po CC
05.2019 - ciąża biochemiczna
03.01.2020 - Nikoś [*] 28 tc
Czuwaj nad nami Maleńki 👼❤
22.06.2023 - Felicja 👶🏻 ❤️ 38 tc (cesarskie cięcie) Tęczowy skarb, nasz roześmiany promyczek 🥰🌈 -
Wow ale się tu dzieje
Kciuki dla wszystkich testujących!
U mnie 9dc i zauważyłam sporo śluzu jak białko kurze, rozciągliwy. Myślicie ze owu tuż tuż? Temperatura 36,28. Czuje kłucie delikatne. Wczoraj było ❤️. Po pracy zrobię test owu. A w czwartek monitoring. -
nick nieaktualny
-
Cytrynka o której masz mieć wyniki ?
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wyniki o 15.00. Mam nadzieje, że wystrzeliła w góręWiek 26 lat
14.06.2015 - Leo ❤️👦🏼
22.06.2023 - Felicja 👶🏻 ❤️ 38 tc (cesarskie cięcie) Tęczowy skarb, nasz roześmiany promyczek 🥰🌈 -
Gosiaczek85 wrote:Cześć dziewczynki ja wrucilam z nocki i zrobiłam test i mu mojemu zdziwieniu 4 dni do okresu ale pojawiła się kreseczke nie mocna ale jest poczekam do jutra i zrobię kolejny dam znać no normalnie nie wierzę po 3latach starań hahahahah. A ja se królika kupiłam bo wrzuciłam na luz i mówię sama sobie trudno przynajmniej będę miała zwierzątko hahahaha
Gosiaczek trzymam kciuki !
Ps. Ja również sobie kupiłam królika dwa lata temu z tego samego tytułu 😂
Edit. Samczyka😝Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 11:59
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
OlaaM wrote:Wow ale się tu dzieje
Kciuki dla wszystkich testujących!
U mnie 9dc i zauważyłam sporo śluzu jak białko kurze, rozciągliwy. Myślicie ze owu tuż tuż? Temperatura 36,28. Czuje kłucie delikatne. Wczoraj było ❤️. Po pracy zrobię test owu. A w czwartek monitoring.
Rzekłabym, że bardzo tuż tuż bo BJ zwiastuje najczęściej nadchodzacą owulacje 😊 U mnie pojawia sie dwa dni przed skokiemW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Rzekłabym, że bardzo tuż tuż bo BJ zwiastuje najczęściej nadchodzacą owulacje 😊 U mnie pojawia sie dwa dni przed skokiem
To mega szybko, w czwartek dopiero ocena pęcherzyków a tu już może być po...
Pregnyl do wstrzyknięcia przygotowany, myślałam ze w weekend 11-12 będzie owu.
Dam znać jak test wyjdzie.
Nera jak radzisz z ❤️?
-
OlaaM wrote:To mega szybko, w czwartek dopiero ocena pęcherzyków a tu już może być po...
Pregnyl do wstrzyknięcia przygotowany, myślałam ze w weekend 11-12 będzie owu.
Dam znać jak test wyjdzie.
Nera jak radzisz z ❤️?
Edit. Jesteś dopiero 9dpo -nie zauważyłam . Przy szyjce jaki masz śluz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 12:26
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Ja bym robiła testy 3x dziennie i od pozytywnego (gdy kreska od razu będzie mocniejsza od kontrolnej) odliczyła 10-12 h . Nie bierz Olu do siebie, że może być pozniej bo każda kobieta jest inna . Widziałam ,że dziewczyny na wykresach nawet po kilka dni zaznaczają BJ . A dwa - nie oszukujmy się, mam 33lata A z wiekiem śluzu co raz mniej niestety . Ty jesteś młodziutka
Edit. Jesteś dopiero 9dpo -nie zauważyłam . Przy szyjce jaki masz śluz? -
Nera1986 wrote:Ja bym robiła testy 3x dziennie i od pozytywnego (gdy kreska od razu będzie mocniejsza od kontrolnej) odliczyła 10-12 h . Nie bierz Olu do siebie, że może być pozniej bo każda kobieta jest inna . Widziałam ,że dziewczyny na wykresach nawet po kilka dni zaznaczają BJ . A dwa - nie oszukujmy się, mam 33lata A z wiekiem śluzu co raz mniej niestety . Ty jesteś młodziutka
Edit. Jesteś dopiero 9dpo -nie zauważyłam . Przy szyjce jaki masz śluz?
Tzn to 9dcwłaśnie rozciągliwy, przezroczysty. Dużo wody pije w tym cyklu i od 3 miesięcy wiesiołek.
-
Julka wrote:Nera bez przesady co to 33 lata to najleprzy wiek na dziecko , gdyby idealny wiek na rodzenie miescil sie tylko w przedziale dwadziescia pare to kobiety mialyby menopauze po 30 tce
Dokładnie, moje koleżanki po 30 rodziły pierwsze dziecitakże spokojnie.
-
Umówiłam się do lekarza na 17 maja. Będzie już coś widać? W pierwszej ciąży na pierwszej wizycie usłyszałam już serduszko, no ale test zrobiłam dopiero 2 tygodnie po spodziewanej miesiączce no i na wizyte czekałam jakieś 2 tygodnie.Wiek 26 lat
14.06.2015 - Leo ❤️👦🏼
22.06.2023 - Felicja 👶🏻 ❤️ 38 tc (cesarskie cięcie) Tęczowy skarb, nasz roześmiany promyczek 🥰🌈