Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Nie z apteki o czułości 25
Normalny plytkowy tylko " rozebrany"W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Cytrynko gratuluję i życzę spokojnej ciąży ♡
Czy mogę Cię wpisać 1.05 na listę testujących? Może Twoje serduszko przyniesie szczęście i posypią się serduszka u dziewczyn bo póki co maj nie sprzyjaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 08:13
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Cytrynko gratuluję i życzę spokojnej ciąży ♡
Czy mogę Cię wpisać 1.05 na listę testujących? Może Twoje serduszko przyniesie szczęście i posypią się serduszka u dziewczyn bo póki co maj nie sprzyja
Oczywiście, że możesz. Oby za moim maleńkim serduszkiem był wysyp kolejnych :*Nera1986 lubi tę wiadomość
Wiek 26 lat
14.06.2015 - Leo ❤️👦🏼
Pierworodny, nasza duma 😊
26.03.2018 - usunięcie endometroizy z blizny po CC
05.2019 - ciąża biochemiczna
03.01.2020 - Nikoś [*] 28 tc
Czuwaj nad nami Maleńki 👼❤
22.06.2023 - Felicja 👶🏻 ❤️ 38 tc (cesarskie cięcie) Tęczowy skarb, nasz roześmiany promyczek 🥰🌈 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia 89 wrote:Jak robiłam badanie to mialam 5ty dzień wyższych temperatur. Więc może jeszcze podskoczyło do tego czasu:)
Po owu prog powinien być w granicach 10 moim zdaniem przynajmniej jakieś 7 dpo, szkoda że się nie wstrzymalas do tych 7 dni no ale nic przesądzone
Mnie w granicach 7 dpo zawsze wychodził ponad 20 -
nick nieaktualnyAnia 89 wrote:Przedowulacyjnej jest od 0.3-1.2 źle napisałam przedtem
A no to może;-)
Ja nie pamiętam jakie ja miałam normy ale jedno jest pewne wynik miałam znacznie powyżej normy
Trzymam kciuki ! Bo według norm wszystko wskazuje na to że byłaś faktycznie już poWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 09:18
-
nick nieaktualnyAnia 89 wrote:Anetka teraz to mnie ,,zmieszalas,,i już nie wiem co myśleć
skok temperatury był , niby według norm była owu ale może nie mam jakiegoś mega progesteronu. Hmm i może by należało go wspomóc
Najpierw myślę że należało by go sprawdzić w granicach 7 dpo
Zresztą jak pisałam około 10 po owu to już też dobry wynik
-
Masia wrote:Miała któraś z Was może w ciąży podwyższony wynik glukozy we krwi? Ja dzisiaj robiłam badanie i wyszło mi 96,3... niby mieszczę sie w normie laboratoryjnej, ale czytałam ze max dla kobiet w ciazy to 92... i się zestresowałam
podobno taki wynik może już oznaczać cukrzyce ciążowa... Moze u którejś z Was tak było a pozniej magicznie wynik spadł?
nigdy cukrzycy nie miałam w poprzednich ciążach a wyniki zawsze super
Ostatnio jak robiłam to miałam 100.01. a normy 74-112 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ bo wieczorem miałam ochotę zjeść frytki z surówka i do tego owoce więc wynik był jaki byl😣😣😣34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Anetka32 wrote:Hej wiem Nera to nie 16 dpo - ale 14 i dziś mam takie coś
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2638ceee4e6b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 10:29
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Dziewczyny ja nie rozumiem wczoraj test byl pozytywny a dzisiaj 3 z porannego moczu digital i 2 paskowe i nic negatywne rozumiecie coś z tego piersi też nadal duże ale już nie bolą szyjka wysoko miękka zamknieta jak mam To rozumieć ?????? 😢😢😢😢Gosiaczek
-
nick nieaktualny