Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Atyde z mezem mielismy okres intensywnych staran im bardziej chcielismy z naciskiem na ja chcialam tym bardziej nic z tego nie wychodzilo. Odpuscilismy i od okolo roku wychodzimy z zalozenia ze jak bedzie to bedzie. Mamy jedno wiec nic na sile. W tym cyklu byl jeden zloty strzal jak to maz mowi i mysle ze zaskoczylo. Zwazywszy ze bralam antybiotyk w czasie teoretycznej owulacji i mysle ze mogla sie przesunac. Jak siebie slucham to wolam o pomste do nieba.. ale mam ta cicha nadzieje heh
-
Atyde ja nie wiem czy czuje owulacje czy nie Jakieś tam kłucia się zdarzają
-
Ola czasami są to objawy które mogą wskazywać na przeziębienie. Mnie np zawsze bolała głowa w dzień owulacji, miałam podwyższona temperaturę ciała, ale nie było gorączki no i jajnik mnie bolał w zależności z którego była owulacja.Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Hej dziewczyny jakie wszystko jest nie sprawiedliwe my z mężem bardzo chcemy dzidzie staramy się już kilka miesięcy A dziś w pracy kobieta z którą pracuje powiedziała że jej 17 letnia córka jest w ciąży i nie wiedzą co z tym zrobić czemu tak jest że dzieci pojawiają się tam gdzie ich nie chcą
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Lulaby wrote:Mysza zawsze tak jest, ktos kto nie chce dziecka ma a pary ktore chcą nie maja. Dlugo sie staracie?
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Mysza pracuje w opiece i swoje się naogladalam czasem mam wrażenie że z pewnych Pan facet ledwo zejdzie i już są w ciąży....
A u młodych kobiet jest to częste bo się nie stresuja po prostuNasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Tak to właśnie jest, jak ktoś się nie stara i nie chce to bach i wpadka, a jak ktoś oczekuje tej ciąży, stara się, dobrze się odżywia, zażywa witaminy to dupa, nie wychodzi
U mnie w miejscowości mieszka kobieta, ma 8 dzieci, wszystkie zrobiła po pijaku, w ciąży też paliła i piła i wszystkie dzieci zdrowe, oczywiście te dzieci małe jej odebrano, jej najstarsza córka ma już bliźniaki i teraz jej druga nieletnia córka nie dawno urodziła dziecko, tam gdzie nie chcą to dzieci się pojawiają, a te które pragną jak na złość się nie udaje -
Dziewczyny strasznie to jest demotywujące, ludzie którzy odpowiedzialnie starają się o dziecko, często mają problem. A inni... szkoda gadać. Jedynie co pozostaje nam to nie myśleć za dużo podczas starań i może się uda. Tylko jak nie myśleć i dać sobie na luz?PCOS
Starania o pierwsze maleństwo.
3 cykl starań -
AnZa wrote:A propos naszych rozmów, wchodzę poczytać wiadomości a tam informacja, że w Australii 12-latka urodziła dziecko, ojcem jest 14-latekNasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Przykro mi Atyde... ja zaluje ze na maciezynstwo nie zdecydowalam sie wczesniej tzn maz nalegal abysmy zaczekali az kupimy mieszkanie itd... teraz mam 34 lata i staram sie o drugie dziecko.. dla mnie to juz pozno zwazywszy na cukrzyce.. ciezko bedzie..
-
Ja mam 20 lat, ktoś powie „taka młoda i dziecko chce”, jestem młoda, ale na co ja mam czekać? Decyzja o dziecku to jest nasza świadoma decyzja, niczym nie różnimy się od starszych par, którzy starają się o dziecko, bo ja pracuje, partner pracuje i z utrzymaniem dziecka nie będzie problemu, a wiem, że zajście w ciąże może wcale nie być takie łatwe, jeżeli nawet mogę mieć problemy to dowiem się o nich wcześniej niż w wieku 30 lat powiedzmy i wtedy jest szansa jeszcze na wyleczenie się i zajście w ciąże przed 30
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 14:28
-
Lulaby, to my prawie równolatki
Olaa, jeśli psychicznie jesteś gotowa to pesel ma tu nie wiele do powiedzenia.
Ja właśnie bardzo długo nie byłam psychicznie gotowa dlatego tak późno zaczęliśmy. I dzisiaj trochę tego żałuję, ale mam nadzieję że będziemy mieli jeszcze jednego zdrowego Brzdąca
Byłam dzisiaj na zakupach i kupiłam testy lh i hcgKirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Pomarańczka właśnie jestem psychicznie gotowa, czuje że chce mieć już dziecko, a wiem że byłabym wspaniałą matką, a mój partner wspaniałym ojcem i czuje już ten instynkt macierzyński, bo u mnie w rodzinie jest tyle dzieci już aż mi samej się pragnie mieć takie maleństwo przy sobie
-
Więc super! Nie ma co czekać i się zastanawiać bo potem różnie bywa a fakt jeszcze jeden, im młodsza jesteś tym silniejsza i lepiej znosząca różne dolegliwości
Wiem po sobie - 10 lat temu mogłam nie spać całą noc, wziąć prysznic i iść do pracy a teraz zasypiam w połowie filmuKirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Pomarańczka to prawda, młodszy organizm jest silniejszy, ale Ty kochana wcale taka stara nie jesteś, masz 34 lata? Moja siostra jest w takim samym wieku i ma trójkę, najstarsza w tym roku 15, też młoda była jak urodziła, ale w jej przypadku to była wpadka Drugie urodziła w wieku 22 lat a trzecie w wieku 28 lat, z tym że Ona nigdy problemów nie miała z zajściem w ciąże i dzisiaj jest młodą kobietą trójki dzieci Kontakt z dziećmi ma bardzo fajny, bo jest jak ich przyjaciółka i ta 15 latka też nie ma takiej blokady, żeby przyjść do Niej i powiedzieć o intymnych sprawach, bo ja np do swojej mamy się wstydziłam pójść (moja mama miała 34 lata jak mnie urodziła) tylko zawsze szłam do starszej siostry